хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Безмізг - це ти!



Таня Адамс

И снова пидец, т.е. здравствуйте.
Цензор.Нет опубликовал приказ о введении Минобороны штрафов для солдат ЗСУ за ответный огонь по врагу и для командиров за "неоправданные боевые потери".
Эти зелёные укурки одной рукой подписывают санкции для уклонистов от мобилизации, а другой – планируют наказывать военнослужащих за несанкционированную стрельбу в ответ.

Т.е. сама концепция гарантированного Конституцией права жить пошла под каток президентских амбиций. Мир любой ценой, но цену эту заплатит солдат на фронте, а не четырежды уклонист Зеленский. И если завтра оркам дадут отмашку и команду «Вперёд!», мы должны четко понимать, что защита страны и нас с вами официально приравнена к административному правонарушению.

Приказ № 330 министра обороны Украины Андрея Тарана от 16.09.2020. Штраф за «- відкриття вогню (у тому числі у відповідь) без наказу відповідного командира (начальника), крім випадків військової необхідності"»

Конечно же солдат на фронте будет стрелять, потому что лучше потерять премию, чем жизнь.
Конечно же адекватные командиры будут задним числом прикрывать своих подчинённых от атак этих «миролюбивых» пи
оров, не путать с педерастами.
Конечно же ПОХОЖИЕ приказы были и раньше.
Но.
Одно, такое громадное НО: там всегда была приписка "кроме случаев боевой необходимости". Теперь этой оговорки нет. Потому что боевая необходимость в голове у зелёного обдолбыша совершенно другая, концептуально противоположная задачам прошлых лет.
И поэтому за огонь в ответ – штрафы и премии - за молчание.

По факту мы с вами содержим армию, которую поощряют молча терпеть, тихо отходить, и безответно умирать. И президента содержим, который продаёт Украину врагу. Продаёт втихую, ссыкливо.
Вы слыхали пару дней назад инфу по телевизору с пометкой «Ахтунг! Алярм!» о том, что ЕЩЕ ОДИН населённый пункт на Донбассе занесён в список временно оккупированных? И я не слыхала. А он занесён. Вместе с людьми, которые там живут. Но всем нас
ать, мы же не отступаем, мы просто немножко двигаем границы на Запад.

Одного Вовка не учитывает: за время своего царювання он сумел саккумулировать такое количество ненависти к себе и к своим подельникам, какая и Яныку не снилась. Причем ненависть не эту вот, слюнявую ни о чем, от мохеровых беретов и любителей потрындеть под телевизор или возле подъезда.
Он накопил ненависть людей, которым уже давно ничего не страшно по прошествии 6-ти лет войны. Людей, которые уже знают, что врага надо убить, иначе он убьёт тебя. И добром это всё уже не закончится.





Володимир Ар’єв

ДБР відкрило кримінальну справу «за розголошення державної таємниці» через оприлюднення інформації по спецоперації проти бойовиків-«вагнерівців» і забирає слідство собі. Мало би розслідувати СБУ, бо це їхня підслідність, але ДБР є ручною собачкою Банкової.

Тому:

1) будуть шукати не російського крота в президентському кабінеті, а тих, хто викрив свідомий зрив спецоперації;
2) справа є підтвердженням, що операція була, а влада брехала про її відсутність і змушувала спецслужби замітати сліди. Але сліди не операції, а доказів зради з Банкової.

Сьогодні ж ввечері в теплу ванну придворного Шустера прийде Єрмак і без дискусії, без питань від тих, хто знає правду, буде просувати брехливу версію Банкової.

Це означає, що у Зеленського зрозуміли, що далі ігнорувати цю історію не вийде, але поки не втямили, що піти від відповідальності не вдасться.




Юрій Бірюков

Глава фракции СН в ВР, не хочу даже имя этой пакости произносить, прямым текстом говорит о том, что будет лично блокировать создание ТСК в Парламенте по факту срыва спецоперации наших спецслужб.

Тем временем ГБР возбуждает уголовное производство по факту разглашения государственной тайны.

Позвольте, так тайна была разглашена?
То есть, прям страшно произносить, тайна была?
И была спецоперация?
И была утечка?
И был предатель?

Стоп… почему “был”?
Он есть.

Валерій Прозапас

Проти Порошенка, виявляється, вже відкрито 58 справ.

Це рівно 25% від того, скільки буде відкрито проти Зеленського.

Різниця тільки в тому, що 100% з них матимуть беззаперечні докази вини найвеличнішого - у зловживанні владою, впливі на судові та правоохоронні органи, несанкціонованих контактах з представниками ворожої держави, підриві національної безпеки, топ-корупції та шахрайстві тощо.

Повєсєлімся. Тє.

Ібігдан:
Тепер можна намазать на хліб...
- Пусть выпустит масло "Безвиз"
.




Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ЧИ ГІДНІ МИ БЕЗВІЗУ?

Все дивовижно. Віце-президент Асоціації «Україна-ЄС» і депутат Європараламенту Віола фон Крамон-Таубадел у своєму Твітер написала, що Україна може втратити Безвіз і економічну допомогу Заходу, в разі якщо керівник Спеціалізованої Антикорупційної прокуратури буде призначений отою комісією, яку щойно призначили Верховна Рада, читайте - фракція "Слуга народу". У відповідь ОПУ заявила, що й попереднього керівника САП НАБУ зловила на діяльності і висловлюваннях несумісних з займаною посадою, але нічого мовляв, - був призначений.

На це вже відреагував скандальний антикорупціонер Віталій Шабунін - він написав, що так, факт мав місце. Але. Тоді, через проблеми з Холодницьким, під тиском МВФ і ЄС до закону були внесені зміни, за якими до складу комісії з обрання керівника САП мусять бути внесені особи з бездоганною репутацією і антикорупційним досвідом. Простіше кажучи - сам Шабунін зі своєю садибкою і мутними справами з декларуванням, до такої комісії не потрапить. Але зміни були внесені - депутати з політсили Петра Порошенка пішли на зустріч тим вимогам.

А нині телеграм-канали наближені до ЗЕкоманди вже розганяють чутку (характерно, з тегом "слухи"), ніби Єрмак провів телефонні переговори з "західними лобістами" і домовився, що "фігура керівника САП буде компромісною".

Знаєте, я вкотре переконуюся, що до Європи нашому народові все ж таки - як до неба пішки. Нинішня влада обрана кричущою більшістю населення країни яке на вибори явилося і за байдужості другої кручущої більшості, яка вибори проігнорувала. Ця обрана більшістю влада нині хоче ПРИЗНАЧИТИ голову САП силами спеціально створеної комісії і щиро не розуміє чому ЄС погрожує відмінити безвіз? Вона намагається ПОРІШАТИ з ЄС, мовляв - призначимо компромісну фігуру, аби і вам і нам.

А ЄС в той самий час вимагає аби керівник САП призначався за результатами КОНКУРСУ! Тобто аби обрали кращого з запропонованих, по ходу розібравши всіх кандидатів на молекули на предмет корупції. Ви відчуваєте різницю між поняттями "призначити" і "призначити за результатами конкурсу"?

Знаєте кого мені зараз нагадують наші нардепи? Дикунів які хочуть, аби англійці їм провели електрику. За це вони пропонують англіцям одну бабу, другу бабу - і щиро не розуміють що англійцям не так? А англійцям не так те, що дикуни жеруть людей - і вони вимагають дикунів в обмін на електрику відмовитися від канібалізму. Що викликає нерозуміння в дикунів - як це так людей не жерти? Хіба так можна?

Дивлюся я на все це, і думку гадаю. А може ми негідні безвізу? Так, окремі з нас цілком відповідають вимогам, що їх висуває Європа. Але більшість українців... Чого гріха таїти?

Хіба в країні, що цінує безвіз таке може статися?




Карл Волох:
1. Мабуть, такої могутньої реформи в історії України ще не було. Спочатку зелень відмінила «пакунок малюка»
(бэби бокс), а через пару місяців второпали, що це ж замах на інтереси ядерного електорату і вирішили прийняти закон з його повернення (поки що в першому читанні).

2. Найблискавичніший обласний прокурор був призначений на Тернопільщині. В день свого представлення колективу діяч насвинячився і почав викликати підлеглих присягати йому на вірність. Його записали. За два дні був звільнений.

3. Венедиктова пару днів тому докладно пояснила парламенту, що доказів проти Юрченка недостатньо. Та щойно реакція суспільства стала гучною і Зеленський напружився, підозра була підписана.
Головна особливість цієї влади нових облич не в тому, що вони не патріоти і злодії (хоча це й правда). А в тому, що вони ідіоти, причому, нелякані.





8

Коментарі

119.09.20, 20:47

..Була коричнева чума, була червона пошесть, тепер - зє!лена холєра...

    219.09.20, 20:57Відповідь на 1 від Merovingian

    ..Була коричнева чума, була червона пошесть, тепер - зє!лена холєра...Все пройде, і зелена пошесть теж.