хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Гуманитарная катастрофа - это когда президент страны Зеленский

  • 09.08.20, 20:12
  • зе

Roman Donik:
Храбрец, который просто заходит в АТБ что
-то купить, просто храбро здоровается с военнослужащим, которого предварительно заставили вытащить магазин и пистолета.
-Еще два берета этому храброму господину-




Йозеф Кнехт:
Заскочив на хвилинку в магазин. А там всі в масках, без нагадувань, вже 16 годин, як тиняються по магазину під прицілами снайперів. А все чому? Щоб Мендель написала, що Вовка купив солоденького, до чаю. В звичайному магазині, як простий хлопець.

Дмитрий:
Пока Зе снимает
в 30 км от фронта восхваляющие себя видосики, взятый под личный контроль короновирус штурмует новые вершины. Безвиз нам только снится. Мир при Порошенко тоже будем вспоминать. В рабстве.




Серый Кардинал:
- Алло, радио?
- Да, вы в прямом эфире.
- Меня зовут Вова и хочу, чтобы вы поставили для Игоря Валерьевича песню "Я ніколи нікому тебе не віддам".




Хроники Хунты:
73% скоро морды друг другу бить будут, доказывая кто из них меньше обожал Клоуна.

Vitalii Chepynoga:
Судячи з фб-звітів "внутрішніх туристів", найбільше від вітчизняних мандрівників цього року дісталося до того майже невідомому острову Джарилгач, що на Херсонщині...
Всі постять простори, закати і оленів...
Думаю, наступного року джарилгацькі олені будуть продавати на пляжі варену кукурудзу, пахлаву і пиво.

Виталий Портников:
Не може не дивувати здивування, з якими багато хто сприймає останні кадрові призначення Зеленського та його соратників. Вже з першого дня правління колишнього телевізійного коміка я намагався пояснити, що Зеленський та його оточення просто не здатні керувати державою і рано чи пізно звернуться до послуг професіоналів. Між тим в Україні - так історично склалося - є дві еліти, еліта Майдана і еліта Антимайдана. Зеленському політично зрозуміла друга, від України Армії, Мови і Віри він є безмежно далеким, він до неї байдужий.




Volodymyr Omelyan:
Президент, який хизується тим, що переночував на фронті...
Коли інші воюють і ночують там під кулями щодня. А ще інші, коли приїжджають в гості, не тягнуть з собою ескорт, кортежі, фотографів і відеоператорів. І не роблять потішних фото, щоб не видати позиції, коли вони справді на передовій.
Президент, який закликає військових випивати алкоголь на передовій.
Президент, який під час поїздки на фронт просторікує про поганих і хороших януковичів, забуваючи, що саме Янукович звернувся до Путіна з проханням ввести російські війська і знищити Україну!
І Президент, який досі не звільнив своє корумповане оточення, а навпаки йому потурає.

Петро Порошенко:
Нам казали, що мир – це просто, що достатньо перестати стріляти. А я завжди кажу, що коли перестане стріляти Росія, то буде мир. А коли перестане стріляти Україна – то не буде України.
Аркадий Бабченко:
Что-то уже несколько раз в ленте попалась мысль, что Гордон, конечно, та ещё субстанция, но журналист хороший, таких спикеров может доставать, аж у самого Лукашенко интервью взял.
Друзья мои. Хороший журналист - это Портников.
Именно поэтому Лукашенко ему НИКОГДА не даст интервью.
А даст только Гордону. Лукашенко, Жириновский, Гиркин, Поклонская, Кобзон.
Потому что да - та ещё субстанция.

Йозеф Кнехт:
Лукашенко відреагував на дзвінок Зе і затримав двох українських журналістів. Нормально поговорили. Коли немає авторитету, тебе ніхто, і ні в що не ставить.

Валерій Прозапас:
От і «Укроборонпром» в страшні мінуса пішов.
І ніхто свинками в Абромавічуса з Найємом не кидається, на капоти президенту не стрибає, не завиває в ефірах, ДБР справи не порушує.




NinaBoi:
А як же так вийшло що "Свинарчуки" під прикриттям Пороха страшно розкрадали "Укроборонпром", але він чомусь стабільно приносив прибуток. А тепер прийшла молода, справедлива команда зеленського, і "Укроборонпром" не те що збитковим став , а й працівникам зарплати сплатити не може.

Йозеф Кнехт:
Зе хоче збільшити з 1 вересня мінімальну заробітну плату до 5000 грн. Цікаво звідки гроші? При такому то дефіциті бюджету? З "незалежного" НБУ? Офіс простих рішень працює.

Бгг ) я ж казав - до виборів надрукують зарплат аж вухами полізе
Після виборів буде Венесуела ) все, як хотіло б#дло - всі міліонєри за 2 роки ))

dmitriypaut:
Смотрю на новые лицца Зеленскага
и думаю, где же поклонники и цитаторы Кузьмы? Что все эти лицца, во главе с Зеленскам должны быть стрел&ны, п#&жены, развешаны на бярозах и вз@рваны? Где вы?

Юрій Каракай:
Дорогие лохи! Только по одному эпизоду трудовой деятельности, расследуемого ФБР США, известно, что велосипедист украл 1 млрд. 148 млн. грн. Нет, не у государства, у вас, клиентов АТБ, хранивших деньги в банке Приват, во времена, когда ещё работал проституткой по вызову в саунах
Януковича.
Можете только представить, сколько он крадет сейчас, в каких банях парится.

Скажений Путч:
Вся армия РФ за 6 лет войны не нанесла такого ущерба Украине, как диверсионная деятельность Зеленского и его группировки всего за год.
Это целенаправленное планомерное и крайне эффективное разрушение страны, под глупые хиханьки про "лузера и неумеху". Это враг!

Сергей Дорожный:
Это старая гебешная фишка,
когда недовольные властью записываются в 5-ю колонну госдепа. Сейчас записывают в порохоботы. Раз ты недоволен зелеными дег&нератами, то ты бот, который недоволен за деньги. А раз за деньги, то можно не обращать внимания не тебя...

5AllanLeVito:
А почему НИ ЕДИНОГО доказательства «армии БОТОВ» (именно БОТОВ) Порошенко так и нет?
Про «зеленых» ботов - зеКаманда сама призналась
А «фабрику ботов Порошенко» найти не могут. Может, потому что ее нет?

Yes! Dopeless:

Сучасна УПА - це Українська Порохоботська Армія! А ви не знали?




Радіо Свобода:
«Наша проблема – ботська армія Порошенка, яка вже дістала всіх»: інтерв'ю з радником голови ОП.

Дмитрий:
Это успех и международное признание ПОРОХОБОТОВ! Порохоботы порвали в лохмотья Зеленских. Кста ботов Зе нашли, а вот Порохоботов – нит.

Леусенко (з криївки):
Ни один чиновник не смог бы доказать честность Порошенко, как это сделал Зеленский.
Вова гундявил "Порошенко - вор", "Я Ваш приговор!" и за 14 месяцев, имея контроль над ОГПУ, МВД, СБУ, НАБУ, ГБР, судами, не смог доказать ни один эпизод воровства пятого президента...




Alex Noinets;
А підкажіть, будь-ласочка, коли офіс директора національної розвідки США публікує офіціальний прес-реліз, в якому українського парламентарія називають російським агентом впливу, який працює на Росію і втручається в перебіг президентських виборів у США, хто в Україні має на це реагувати?

СБУ?
Президент?
Рада Нацбезпеки і Оборони?
МЗС?
Офіс Генерального Прокурора?

Я пропоную наступну схему. МВС проводить брифінг. На брифінгу присутні Генеральний Прокурор, Міністр МВС і Президент. Тисяча слайдів. Міліон часів прослушки. Тріліон беззаперечних доказів, які не увійшли в презентацію. Арешт волонтера, музиканта і лікаря по звинуваченню у втручанні в вибори США. Півроку слідства. А Деркачу медаль яку-небудь.

Схема відпрацьована, треба брать.

Хроники Хунты:

Гуманитарная катастрофа - это когда президент страны Зеленский.

Йозеф Кнехт:
Зе у відповідь на заяву США щодо Деркача миттєво відреагував, що Україна не допустить втручання в вибори США.В той же час, на прес-конференції 20 травня на запитання про Байдена відповів, що це не останній дзвінок, який побачать громадяни. Тобто вже на прес-конференції Зе точно знав, що будуть ще публікації розмов. А знати він міг це лише у тому випадку, якби знав, які саме розмови були злиті Деркачу. Пізніше, як відомо Деркач опублікував ще розмови Пороха. А тепер Зе з затиснутими в тисках тестикулами, запевняє США в тому, що він не знав про це.





8

Коментарі

19.08.20, 20:34

+++

    29.08.20, 20:36

      39.08.20, 21:07Відповідь на 1 від Merovingian

      +++

        49.08.20, 21:07Відповідь на 2 від Голубка

        .

          59.08.20, 21:27

            69.08.20, 21:30Відповідь на 5 від Андрій1961

            ..

              79.08.20, 22:09

                810.08.20, 01:30Відповідь на 7 від blac bird

                ...

                  910.08.20, 09:40

                  Вся эта "борьба" украинских "патриотов" вызывает только недоумение отсутствием здравого смысла. Сплошная профанация и продажность. Начну с продажности. Менталитет так называемой украинской "элиты" как стоял на уровне Гетманщины с продажностью и меркантильностью казацкой старшины и всех гетманов независимо от их риторики так и стоит. Нахапать побольше и "смыться" за границу ...после нас хоть потоп. Обменять "хатынку" в Испании, Швейцарии, США и пенсию, на Украину, неважно о ком идёт речь о Мазепе или президентах Украины(о политиках помельче речь вообще не идёт)."Националисты " Украины это обычные продажные русофобы( для чего они были заточены ещё австрийской империей габсбургов), ибо настоящие националисты без кавычек ставят во главе угла благополучие собственного народа.

                    1010.08.20, 10:53Відповідь на 9 від Growlers

                    Менталитет так называемой украинской "элиты" как стоял на уровне Гетманщины с продажностью и меркантильностью казацкой старшины и всех гетманов независимо от их риторики так и стоит. Нахапать побольше и "смыться" за границу ...после нас хоть потоп. Обменять "хатынку" в Испании, Швейцарии, США и пенсию, на Украину, неважно о ком идёт речь о Мазепе или президентах Украины(о политиках помельче речь вообще не идёт)."Националисты " Украины это обычные продажные русофобы( для чего они были заточены ещё австрийской империей габсбургов), ибо настоящие националисты без кавычек ставят во главе угла благополучие собственного народа.Для дурака любой умный - инакомыслящий!