хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Дилетанти знищили стільки ж ВВП,скільки забрала окупація Донбасу

Дитячий письменник:
Зараз по всіх телеканалах інтерв'ю із "заручницею"
позавчорашнього київського "терориста".
І жодного інтерв'ю впродовж 2 тижнів з жодним з 17 заручників луцького "терориста".




Аркадий Бабченко:
Рассказывать избирателю Зеленского, что если выбрать президентом клоуна, то через полгода по всей стране будут бегать психи с гранатами и брать в заложники банки, это примерно то же, как рассказывать китайскому крестьянину, что если он съест летучую мышь, через полгода у всей планеты будет бесплатный премиум аккаунт на Pornhub.




Леусенко (з криївки):
Суркіс сказав треба домовлятись з РФ про мир. Не звільняти Крим та Донбас, а капітулювати.
Кравчук запросив Скабєєву до Києва, завжди дивиться гебельсТБ рашки і взагалі вважає раша пропагандонів гарними людьми.
Медведчук поїхав на окупований Крим за ЦеУ від кума.

Sergiy Taran:
Лукашенка від «зелених чоловічків» армії Вагнера не врятували ні обіцянки не йти в ЄС та НАТО, ні «союзна держава», ні статус російської мови.
Тим часом, у Зеленського вважають, що від нових зелених чоловічків Україну можуть врятувати Кравчук та Фокін, які «підуть на компроміси»

Поки мрійники Зеленського сподіваються, що Росія виведе війська з України, кремль вводить терористів у Білорусь - державу з виразно проросійською орієнтацією. Бо Путіну не потрібен «мир», йому потрібен хаос.




Юрій Луценко:
Дилетанти при владі знищили стільки ж ВВП, скільки забрала окупація Донбасу.

Юрій Каракай:
Чотири роки росла економіка при «мародерах». Чотири роки тепер знадобиться для того, щоб повернутися на рівень «зубожіння». Ви зробили це разом!

Мер Дніпра: коли до нас приїжджав Порошенко, у кортежі було дві, три машини, у нинішніх керівників держави – по п'ятдесят

Володимир Омелян:
«Велике будівництво» велике в контексті брехні Зеленського, а також рівня розпилу державних та кредитних коштів.




Олег Горопацкий

Зеленський просто маріонетка в кремлівських руках. Він нічого не вирішує. Бо не має розуму, волі, любові до України і її людей. А таким бачать мир ляльководи ЗЕлупня. ЛОХОторат має пишатись. Ви зробили це РАЗОМ.

Дмитрий Чекалкин

· Без подолання внутрішнього ворога, не здолати зовнішнього...

крок_за_кроком:
А хочете сюжет гідний Оруелла? вже всі знають,що Медведчук поїхав до Криму,але мало хто про те,що він туди поїхав з державною охороною.
уявляте рівень пі#zдєца? кордон з Кримом перетинають озброєні укр.охоронці оплачені з держбюджету,а Медведчук здає країну Путіну.




Sergiy Taran:
Ще недавно ми зле іронізували з приводу ОБСЄ, яка «нічого не бачить». А зараз виявилося, що ОБСЄ - БАЧИТЬ БІЛЬШЕ, ніж українська влада.
В ОБСЄ зафіксували 225 порушень з початку «перемир'я».
А Зеленський визнав лише наявність "поодиноких пострілів" на Донбасі.

Дід Микола:
Казали, що він - Zorro,
А виявилось - Zero

Hellis:
Укроборонпром валится. Его уже тоже собрались продавать по частям. Видимо для сокрытия миллиардных хищений, произошедших за год.
А вы понимаете, что означает отсутствие закупок боеприпасов во время войны? Думаю, понимаете...

Спасибо, что живой:
Мустафа Найєм це вам не "Свинарчук". У 1 кварталі 19 року у Укроборонпрому дохід 645 млн гр. А в 20 році за 1 кватрал збитки 648 млн гр і борги із зарплати 481 млн гр. Закупівлі всіх видів озброєння зірвані, контрактів немає. А бабло за розвал Укроборонпрому Мустафа отримує щомісяця.
Вахтанг Кипиани:
Мене важко вивести з себе, але коли п'ята людина пише або телефонує з питанням - чи я чув, що Медведчук поїхав у Крим - починаю божеволіти. Що ви хочете почути? Держава, в якій президент - малахольний ідіот, а керівник СБУ - друг ідіота - не може виграти війну у імперії, яку очолює цинічний і свідомий убивця. Медведчук і його бізнес-успішна дружина - це бантики на російському зашморзі. І якщо нічого не робити, то він затягнеться неодмінно. Доказано історією російсько-українського сусідства останніх століть.




Виталий Портников:
Для того, щоб робити примирливі заяви, які можу сподобатися Кремлю або контактувати із маріонетками Росії на Донбасі, Кравчуку потрібен Фокін. Він завжди підставляв Фокіна тоді, коли не міг визначитися з рішенням.

Кравчук - з генерації президентів, які піддалися на манівці Кремля. Його молдавський колега Мірча Снєгур вів прямі переговори з керівниками окупованого Росією Придністров'я. Його грузинський колега Едуард Шеварднадзе вів прямі переговори з керівниками окупованих Росією автономій Грузії. Результат - і через майже три десятиліття після початку конфлікту територіальну цілісність Грузії і Молдови не відновлено і неясно, коли взагалі буде відновлено.

А ось інший президент часів Кравчука - хорват Франьо Туджман - ніяких переговорів із маріонетками сусідній Сербії не вів і свою територію звільняв. Через 25 років після закінчення війни на Балканах Хорватія - не просто країна з відновленою територіальною цілісністю, а й член Євросоюзу і НАТО. Молдова, Грузія і Україна можуть про це лише мріяти.

В українців простий вибір - піти по дорозі Снєгура і Шеварднадзе і на десятиліття застрягти у очікуванні дива, якого все одно не буде або піти шляхом Туджмана і захистити свою країну. У цього вибору немає і не може бути альтернативи - щоб там Леонід Макарович не вигадував.

Віталій Гайдукевич:
Так, виявляється, фраза "нове, це добре забуте старе", була про нові зеленські обличчя. Тепер головне випадково не відкупорить мумію якогось вінтажного управлєнца. Хоча, тепер посполитий люд має розвагу "пригадай замшелого совка і збери своє Політбюро".

Herman Aksom:
США обов'язково дотиснуть коломойського і вын постане перед незалежним американським судом. Буде бидить в істериці, падати на коліна, ридати і благати замінити два пожиттевих строка на один. А тим часом мосійчуки, дубінські і бужанські будуть мочити його на 1+1.




Тарас Березовец:
Владимир Александрович, самое время брать расследование ФБР против Коломойского под свой контроль.

Йозеф Кнехт:
З моменту збиття літака в Ірані до реакції Зе пройшло майже 4 години, щодо військового злочину росії та розстрілу групи евакуації на реакцію знадобилась ціла доба доба, зате на вибух в Бейруті відреагував блискавично. Недаремно Гугл наніс на карти офіс маленького зеленого ч#о.

Тётя Роза:
С удовлетворением прочла, что крымским казакам запретят бить курортников нагайками. Оттепель!



12

Коментарі

Гість: Жаннонька

16.08.20, 20:33

збс!

    26.08.20, 20:41Відповідь на 1 від Гість: Жаннонька

    збс!Именно!

      36.08.20, 21:17

      Цього не знає лише той,хто знати не хоче.

        46.08.20, 21:21Відповідь на 3 від Віктор Русин

        Цього не знає лише той,хто знати не хоче.Скоро захочуть.

          57.08.20, 06:58

            67.08.20, 10:42Відповідь на 5 від Андрій1961

              78.08.20, 11:16

                89.08.20, 14:30Відповідь на 7 від Голубка

                .