хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Коротко о последних новостях

Аллан Левітов

Порошенко вывел в опшоры украинский народ.

Серьезно.
Помните, тот народ, который "САМ добился безвиза"?
Народ, который "САМ восстановил армию"?
Который "САМ провел децентрализацию"? реформу полиции? добился Томоса? добился мовних квот на телебаченні і радіо?
Помните этот народ, который все "САМ"?

Порошенко со своим уходом вывел весь этот народ в опшоры.
Это единственное объяснение.
Посмотрите вокруг:
Армия ухудшается день ото дня, возвращаясь в довоенное (пост-советское) состояние.
Децентрализация в ж
пе.
Безвиз стал "безвыездом".
Полиция деградирует.
Садики / школы дороги еще кое-где достраивают - но уже меньше.
"Мовні квоти" - они как бы есть, но их уже никто не соблюдает и всем пох.

Как же так, что народ - который САМ всего добивался (и, к тому же, ему "мешал Порошенко") - после ухода ПП резко перестал справляться со своими обязанностями? Как же так получилось?
Почему же все пошло прахом?

Порошенко вывел народ в опшоры. Точно вам говорю

Helgi Sharp

МЕСТНЫЕ ВЫБОРЫ. НАЧАЛО КОНЦА.
Сразу несколько источников сообщают, что 18 июля в ОПУ была представлена закрытая социология, которую президентский офис заказывал под местные выборы.

Согласно приведенным цифрам, потенциальные кандидаты от СН побеждают только в 4 областных центрах из 24. Выборы по партийным спискам выглядят ещё хуже: СН смогут взять монобольшинство не более, чем в 3 гор- облсоветах.

В связи с этим, принято решение принуждать проходных мэров, которых ОПУ хоть чем-то держит за яйца на коротком поводке, вступать в коалиции со ставленниками моновласти для создания зыбкого, но большинства. Мэрский кейс при этом считается проигранным полностью. Ситуация настолько неприглядная, что Ермак с Тимошенко убедили Зеленского совершить в сентябре турне по наиболее провальным областям с целью подзаконной агитации за "своих" кандидатов. Иначе все увидят, что король не просто голый, но ещё и импотент.

В Киеве ставка будет делаться не на подставную сосну Верещук (она предназначена только для использования на ТВ), а на Пальчевского - он единственный имеет призрачные шансы на победу. И то, если Кличко за это время где-то сильно зашкварится. Прекрасно понимая при этом, что в Киевсовете изменить расклад им не удастся, и большинство будет принадлежать ЕС и Удару.

Кстати, где Володя? Уже на Бирючьем или просто четвёртый день прячется от благодарных украинцев в Конче-Заспе? Той резиденции, которую клятвенно обещал отдать детям. Как всегда, держа два скрещённых пальца за спиной.

Валерій Прозапас

Люди типу Сержі Іванова, які роками розганяли кремлівські фейки та путінську маячню про Порошенка - тепер завивають, що його прихильники недостатньо активно захищають бубачку від Рамзана Кадирова.

Малята, кадирівці разом зі своїм шефом були нами послані нахй ще в 2014 - коли ваш кумір трусив задом в Москві та з якоїсь радості вибачався за невинну картинку з таблом гірського головоріза.

До того ж - жоден з шобли самого Голобородька чогось не відповів на приниження свого патрона.

Знаєте чого? Бо сцикуни.
Це вам не посадками лякати і не Боцмана запускати на вулиці
.

Знову хочуть, щоби хтось брудну роботу робив за них, а потім верещатимуть про "воінствєнноє меньшенство".

Так от особисто я ще не розібрався, хто кого принижує сильніше - Кадиров Зеленського чи Зеленський Україну, а Зє це тільки Зє, він так і не став президентом та головнокомандуючим, і навряд стане.

Врешті решт у вас є 73% вдячного електорату, спробуйте йому довести, що Путін з Кадировим гірші за Порошенка, а ми хоть поржем (тм), як ви з "термоса" та сєнйора-голодомора" (с).

Анна Оскоміна

Тільки хотіла запитати у вас, чи вижив той поранений хлопець, що 4 доби чекав на допомогу?

Обновила стрічку та отримала відповідь від Антивсепропальщика.

Хлопець загинув. В муках 4 доби, без води та жодної підтримки, стікаючи кров'ю на спеці. Нагадую, Зеленський брав цю ситуацію під особистий контроль. Він особисто контролював ситуацію прямо з елітної державної дачі на чорноморському узбережжі, куди відбув вчора на відпочинок, а може, й не тільки. Жодних заяв не було зроблено у намаганнях евакуювати хлопця, жодних намагань долучити світову спільноту, щоб вплинути на російських терористів. Він геть нічого не зробив. Натриндів на камеру про «ту сторону» та поїхав мочити дупу в морьці. Він просто кинув людину на смерть.
Просто уявіть на мить, що це ваша близька людина стікає кров'ю та шаліє від болю на сонці без води. Чотири доби катувань перед смертю.

Будь-хто з порядних журналістів тепер має при кожній нагоді задавати Зє одне питання: він брав ситуацію під особистий контроль, то що саме він, маючи майже необмежену владу в країні, зробив, щоб витягнути хлопця?

Зє навіть не намагається зробити вигляд, що йому не пофігу. Йому байдуже. Брехня про його славнозвісну "людяність" сьогодні остаточно розвіялася. Він навіть на співчуття не здатний.

Вітаю, зєбілоїди. Ви вибрали в президенти цинічного брехливого соціопата.

Карл Волох:
1. Весь останній рік після оприлюднення Горбатюком першої «порції» записів із кабінету Павла Вовка (голови Київського адмінсуду), я при кожній можливості говорив про міні-державний переворот, який здійснили судді ОАСК. Мені вже почало здаватися, що без зміни влади не можна й мріяти про притягнення цих покидьків до відповідальності. Виявилося, що зміна очільника ОПУ відкрила-таки можливості для розслідування справи.

2. Приємно, що нову підозру суддям детективи НАБУ сформулювали саме в такому ключі (захоплення влади), а не просто по корупції, тому що це далеко виходить за межі звичайного хабарництва.

3. Станом на сьогодні це найважливіша й найскладніша справа із доробку НАБУ (принаймні, з тих, про які ми знаємо). Якщо доведуть її до вироку, мені особисто вже ніколи не спаде на думку дорікнути їм великими коштами, котрі витрачаються на утримання НАБУ.

4. Це не означає, що я погоджуюся з усім, що робить Ситник, але давайте визнаємо, що саме таких результатів, як із ОАСК, ми очікували від його відомства з самого дня створення.

5. Для розумних людей (навіть тих, хто не в темі судів і суддів) записи переговорів Вовка-Аблова дають фантастичну кількість матеріалу для розуміння неймовірної складності проведення судової реформи, опору системи тощо. Так, ОАСК є, мабуть, установою винятковою. Це бандитське кубло, котре залишилося практично недоторканим із часів Януковича навіть у той час, коли інші головні стовпи судової системи (ВРП, ВККС, ВС) пройшли серйозну трансформацію й кадрове очищення. І саме порівняння реформованих судів та органів суддівського урядування з ОЗУ імені Павла Вовка дає можливість зрозуміти, який шлях ми пройшли після Мадану навіть у цій найскладнішій з реформ. Просто життя показало, що вона вимагає набагато більше часу (десятки років), ніж здавалося в 2014.

6. Не знаю, чи є зв‘язок між різким стрибком ефективності НАБУ й фактом, що під Ситником серйозно хитається крісло. Але для мене останні новини від відомства є дуже знаковими.

Розслідування Миротворця щодо Портнова в тисячу разів важливіше і сенсаційніше, аніж відомий «антисвинарчуківський» матеріал Бігуса. Хоча б уже тому, що Денис просто використав злиті йому матеріали конкретного слідства, яке проводили Головна військова прокуратура (а згодом - НАБУ), а тут ми маємо реальну розвідувальну (злам пошти високопоставленого кремлівського чиновника) і глибоку аналітичну роботу.

Але, як бачите, все це не має практично ніякого суспільного резонансу, не стало темою для випусків новин і додаткових розслідувань інших медіа. Чому? Та саме тому, про що я уже роки всім товкмачу ледве не щодня: Кремль і українські олігархи (разом ці дві групи гравців контролюють більшу частину медіапростору України) проводили грандіозну спецоперацію проти постмайданівської влади, і так звані «розслідування» бігусів-гнапів були одним із центральних елементів її повалення.

В момент, коли Путін і Коломойський (список не вичерпний) своєї мети досягли, розслідування стали рейтинговим ЗМІ нецікавими й жодної уваги вже не привертають. Відповідно, про них не чує суспільство.
Зрештою, останні публікації Миротворця саме цю мою думку й підтверджують. Вони показують, як Портнов (на той час біглий) на путінські гроші організовував тут мережу «експертів», котрі дискредитували практично будь-які дії постмайданної влади та її керівників. Сподіваюся, ви розумієте, що та переписка Рапопорта-Портнова, котра потрапила в руки розслідувачів - крапля в морі безпрецедентної ідеологічної спецоперації Кремля в Україні, котра була успішно завершена на виборах 2019 року.

Знаєте, найсмішніше, що й досі маса цілком адекватних (на перший погляд) людей полюбляють патякання на тему «от якби Порох..., то він би обрався на другий термін і зміг би продовжити...». Брехня це все. У той момент, що постмайданна влада обрала шлях протистояння Москві й всевладності українських олігархів, вона була приречена. Бо на медійному фронті (як у 2014 на реальному) Київ практично повністю оголений і не може протиставити ворогу жодної боєздатної бригади - хіба що декілька батальйонно-тактичних груп. І доки не змінимо ситуацію зі структурою власності на медіа, тотальна залежність політикуму від Кремля та олігархів залишатиметься центральним чинником суспільного життя.

АПД. Цікаво, чи зреагують Слуги та СБУ на те, що одним із агентів впливу Кремля виявився діючий депутат ВР від їхньої партії? Мені, чомусь, здається, що ні.





14

Коментарі

120.07.20, 14:20

    220.07.20, 14:24Відповідь на 1 від Андрій1961

      320.07.20, 14:37

      В Тернополе будет баллотироваться на мерское кресло клоун, в Одессе тоже

        420.07.20, 14:44Відповідь на 3 від Геннадий М

        В Тернополе будет баллотироваться на мерское кресло клоун, в Одессе тожеА других кадров у них просто нет.

          520.07.20, 15:07Відповідь на 4 від БезЛица

          В Тернополе будет баллотироваться на мерское кресло клоун, в Одессе тожеА других кадров у них просто нет.Я уже от такого смеха икать буду.

            620.07.20, 15:14

              720.07.20, 15:15

              Эта наперсточница верещук появилась с одной целью, показать что некоторые фамилии очень точно характеризуют своих владельцев. И все.

                820.07.20, 15:27

                Очень коротко о последних новостях: П"""здецЪ!

                  920.07.20, 15:42Відповідь на 5 від Геннадий М

                  В Тернополе будет баллотироваться на мерское кресло клоун, в Одессе тожеА других кадров у них просто нет.Я уже от такого смеха икать буду.Скоро все икать будем с таким развитием событий.

                    1020.07.20, 15:42Відповідь на 6 від Голубка

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна