хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Офис Невезения



Вибух на Позняках: мешканці будинку кажуть, що не можуть потрапити у квартири, які роздавав Зеленський.

Как известно, полшестой кидала вручал ключи 12 семьям – тем, кто потерял родственников, имеет малолетних детей, живет в интернате и не имеет другого альтернативного жилья.

Однако пострадавшие уверяют, что документов на квартиры у них пока нет. На самом деле, по их словам, они получили только сертификаты, где есть фото подписи директора застройщика, а также стоит технический строительный номер, "который не соответствует номеру дома". Внешне же дома обнесены забором.

Например, одна из женщин отметила, что новое жилье ее семье выдали в ЖК "Хрустальные фонтаны" на улице Метрологическая, 42. По ее словам, вообще есть четыре очереди комплекса, но четвертую еще строят. Другая жительница говорит, мол, в отделе продаж им сказали, что у них двухкомнатная квартира, а в сертификате указано о трехкомнатной.


Олекса Моцно Лютий:
Сусід медик, психолог, доктор наук каже, що кров, моча, поведінка і логіка Зеленського не піддається жодному аналізу!

Fursa Sergey:
Из записей Гончарука мы знаем, что у президента туман в голове, а из общения Арахамии и Корниенко мы поняли, откуда он там.

Юрій Каракай:
Зеленою владою остаточно нівельовані поняття совісті і сорому. Ніхто не пішов у відставку, ані хтивий Яременко, ні ґвалтівник Іванісов, ні аферист Стефанчук і я вас запевняю - Арахамія і Корнієнко теж не складуть повноваження. А кого соромитися, Юзіка і Богуцьку? Чи Зеленського?




Gheorghe Bandu:
Здається, що в СН всі депутаті зброд, але дивіться самі:
на фоні Колі Велюра, депутат Брагар Продайсобаку - економічний геній,
Яременко Аналтабу проти Саши Корнієнко - досвічений донжуан,
Аллахвердієва проти Богуцької - корабельна сосна проти старої шкапи з ДВП.

Volodymyr Ariev:
Орден Корабельної Сосни І-ІІІ ступенів. Зе-відзнака на День Конституції.

lisitcya:
Нам на підприємство раз чи двічі на рік присилають повідомлення про те, що ми лідери в рейтингах в своїй галузі, чи регіоні, але щоб отримати нагороду треба заплатити. Оця роздача орденів від держави зараз нагадує ті рейтинги.

Психолог ДалайЛамы:
Вот вы все на бубочку наеззэжаете, что ему опять площадь зачистили, "цветы покласть". А может он не виноват. Может людям самим с ним на одной площади впадлу быть?




Баба і кіт:
Баба подумала, що соціальна дистанція – це відстань між Коломойським, та, припустимо, далекобійником. А 1,5 метри – то санітарна дистанція.

Офис Невезения в Украине есть.
Весь покрытый зеленью, абсолютно весь!

Весна прийде – стерилізувати будемо!
Зе – слуга народу!

Сергій Крикун:
Екстрена новина – президент Володимир Зе ввечорі в Херсонському аеропорту зізнався:
“Щось оце ось все, воно якось ось так, це саме, та не тому що, а всупереч тих... що не склалися можливостей, через які ми всі ось відчуваємо якісь, можливо, це саме, але нажаль, так ось якось то ось”

Володимир Бойко:
А казали, що нібито ЗЕ без ,,бамажки'' двох слів зв'язати не може... Полюбуйтесь ,,злопихатєлі'', скільки ЗЕ наговорив, - там набагато більше, ніж два слова. Правда, основна думка, здається, так і не розкрита, але то вже наша вина - може, її там взагалі немає, а, може, ми просто не второпали суть. Тим краще, нічого з контексту не будуть виривати... Зачекайте, дайте йому ще 100 ( сто днів ) - може, він і цьому мистецтву навчиться .

Дмитрий Ольховский:
Короновірус... Це перші симптоми, я по телевізору дивився...

Серый Кардинал:
Друзья, если вам кажется, что вы не очень умны, то посмотрите на Киву, Дубинского, Тищенко, Брагара, Богуцкую и сразу почувствуете себя интеллектуалами.




Валерій Прозапас:
Боже-боже, "чувак" за висловлювання подає до суду на художника Пояркова та на Федину зі Звіробій, ставить свій підпис під словом "потерпілий" - і каже, що Порошенко, на якого відкрито під 30 справ (в тому числі за прямою вказівкою з ОП) "робить з себе жертву".
Як одночасно настількі протилежні, але величні думки вміщуються в такій маленькій голові - незрозуміло.
Так, я заздрю.

Зє: "Порошенко робить з себе жертву перед виборами."
ЗеФакТи:
Це після того, як 100% свій прокурор намагався оголосити Пороху підозру в неіснуючому злочині та арештувати його напередодні дня поховання батька. Воно не лише мстиве, а й лицемірне.

Veronika:
Останнім часом дуже часто лунають такі твердження, що при Зеленському є корупція, але не така як при Порошенко.
Остання така заява була з рота лідерки Голос.
Пустопорожні балачки які не можна довести фактами. Просто при Порошенко журналісти його мочили як могли, а зараз всі мовчать.

- А все дуже просто, нашим журналістам не заплатили мочити Зелену владу. Або заплатили не мочити?!
Ненавиджу наші продажні ЗМІ
Саме через вас почалась епоха Зеленського, особисто я, ніколи вам цього не пробачу
Хоча вам плювати.




dmitriypaut:
Всё в жизни Украины поменялось. Экономика упала, безработица увеличилась, мусора бандитствуют, прокуроры беспредельничают, о коррупции просто замолчали, рузьге партнеры.Только одна вещь осталась стабильной. Ненависть к человеку, давшего возможность украинцам почувствовать себя людьми...

vAnilla Love t:
НЕ давайте им денег
Каждая копейка, данная зе-каманде - вклад в «закручивание гаек» и построение ГУЛАГа в Украине. Доказано истекшей неделей.
Сожалею, что деньги дал МВФ. Вот, не надо было.

Дмитрий Чекалкин

Резкое падение рейтинга Зеленского: впервые после выборов большинство украинцев не одобряют действия преЗедента.




Йозеф Кнехт:
Всіх дістала зелена, патологічна брехня. Навіть люті зелефани почали сумніватися в своєму лідері. Можна зливати воду.

"Пенсійному фонду бракує грошей, уряд планує скасувати частину пенсій"

Anrie KRSTN:
Порох так крав, так крав, що за його правління почав зменшуватись дефіцит ПФУ. А як прийшли діджиталізатори - зразу грошей на пенсії перестало хватать.




Дід Микола:
Так кого ви, нас чи себе "сдєлалі вмєстє" пані і панове виборці Зе?
Із тогорічних розмов з вами я зрозумів, що прекрасно усвідомлювали, що Беня буде красти.
Думали, вас це "не зачепить"?!!!
Наївні.
І чому ви так ображалися на слово Зеб#ли?




Юрій Каракай:
Ледь не плакав, слухаючи вчора виступ Дуди. Польща обирає президента, ми обрали блазня. Польща сподівається наздогнати Німеччину, ми не сподіваємось ні на що. Спитайте себе, своїх рідних і друзів - куди рухається країна, які перспективи, яку державу будуємо для наших дітей?

Mikelin Piv:
"Буратіно" проводить карнавалізацію України. Знецінення інститутів державної влади, демократичних цінностей, нагород, престижу. Поширює зневіру, заганяє в депресію людей, які розуміють їх значення. Створює потік суцільного трешу. Підриває обороноздатність країни.

Пришло время распускать Верховную Раду. Это нам подсказывают заветы Зеленского. "Главным аргументом для роспуска Верховной рады является очень низкое доверие граждан Украины к этому институту - 4%.”

В Украине две беды: ковид-19 и квартал-95...

Віктор Уколов:
Наталя Бухалова, один із провідних українських аналітиків, яка є представником України в міжнародній асоціації ESOMAR (European Society of Marketing Research Professionals) вліпила публічного ляпаса КМІС.

Так і треба - давно напрошувалися!
Бо запитувати це боротьба за СПРАВЕДЛИВІСТЬ чи політичні репресії є маніпулятивно.

Це огидно, Володимир Ілліч ПАНІОТТО, невже ви будете клеїти дурня і говорити, що все нормально? Вам 73 роки - це вік, коли вже треба бути чесним, хоча б самим з собою.




Hawthorn Healing:
А я напомню телерадиослушателям, что паренек снимающий видосики запухшим хриплым хлебалом и велопробежки обходится стране в 987млн грн в год. Нам точно нужен такой дорогостоящий и неинтересный видеоблогер?





15

Коментарі

130.06.20, 20:40

бачив я той Херсонський відосік - це просто жах.

    230.06.20, 20:44Відповідь на 1 від Guest*

    бачив я той Херсонський відосік - це просто жах.Знавці кажуть, що то вже не кокс. То вже герич.

      330.06.20, 20:53Відповідь на 1 від Guest*

      бачив я той Херсонський відосік - це просто жах.Він є у відкритому доступі зараз?

        430.06.20, 20:55

        ??? "Хрустальные фонтаны"??? Так и написано??? - по этому адресу ЖК Кришталеві джерела - кто спиздел?

          530.06.20, 20:55Відповідь на 2 від БезЛица

          бачив я той Херсонський відосік - це просто жах.Знавці кажуть, що то вже не кокс. То вже герич.повна втрата розуму... на це чудо світ дивиться...

            630.06.20, 20:56Відповідь на 3 від Neon@

            бачив я той Херсонський відосік - це просто жах.Він є у відкритому доступі зараз?на фейсбуці бродить, я випадково попав на нього.

              730.06.20, 21:14Відповідь на 4 від Вы не Я

              ??? "Хрустальные фонтаны"??? Так и написано??? - по этому адресу ЖК Кришталеві джерела - кто спиздел?Сайт "Обозреватель". Эти три абзаца оттуда.

                830.06.20, 21:16Відповідь на 5 від Guest*

                бачив я той Херсонський відосік - це просто жах.Знавці кажуть, що то вже не кокс. То вже герич.повна втрата розуму... на це чудо світ дивиться...Світ щодо нього висновки вже зробив. Він там нікому не цікавий.

                  930.06.20, 21:16Відповідь на 4 від Вы не Я

                  ??? "Хрустальные фонтаны"??? Так и написано??? - по этому адресу ЖК Кришталеві джерела - кто спиздел?Да и какая разница?

                    1030.06.20, 21:21Відповідь на 9 від БезЛица

                    ??? "Хрустальные фонтаны"??? Так и написано??? - по этому адресу ЖК Кришталеві джерела - кто спиздел?Да и какая разница?
                    У юристов спроси)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна