хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Судячи з кількості охоронців, Зеленський відвідав лігво ворога

  • 06.06.20, 20:07
  • зе

- Чем отличается эпидемия от коррупции?
- Эпидемия когда-нибудь закончится.

 

Юрий Бирюков:
Тихо ступая лапками, плавно входя в повседневную жизнь - в нашу армию приходит пи..ц.
В общем, помните, у нас с 2014 года начала развиваться армия и мы стали ею гордиться?
А теперь все подразделения авиации заняты сокращением штатов. В знакомой авиационной бригаде распоряжением сокращена эскадрилья.
Так вот, предписано сократить 10% личного состава.




Volodymyr Ariev:
Всі бачили дзвінок Зеленського голові правління Укрексімбанку під час зустрічі з бізнесом у Хмельницькому. Це чітко виглядало, як незаконний тиск на посадову особу державного банку в інтересах приватної особи. Сьогодні депутати «Європейської Солідарності» зробили подання на ДБР, НАБУ і НАЗК щодо відкриття кримінального провадження через явне порушення президентом антикорупційного законодавства.
Цікаво, як вони тепер відмажуть Зеленського?




Helgi Sharp:
Зе своим показушным звонком главе "Укрэксимбанка" показал, что так и не понял, кто такой президент, какие его задачи и в какой системе координат находится законность. Если его предшественнику безуспешно "шьют" превышение полномочий, то действия Владимирсаныча для будущего генпрокурора - юридическая задачка первокурсника. Человек уже положил экономику, осталось добить банковскую систему. Лучше бы он в мою котельную позвонил, чтобы воду горячую дали.

"У Зеленского очень примитивное понимание экономических процессов." ©

"Официальное число безработных в Украине перевалило за полмиллиона человек."
Это те 500 тыс, которых обещал устроить на работу Шмыгаль, но в "Квартале" вакансий не оказалось. Пойдут охранниками в тюрьмы - там скопилось огромное количество коррупционеров, посаженных Зе-командой этой весной.

Дискуссия относительно смены правительства для меня забавна - все последующие будут такие же правительства Зеленского, только хуже. Перестановка кроватей в борделе не делает его филармонией. Менять нужно того, кто превратил Украину в бордель.




Sergey Fursa:
Эффективнее всех додавливал банковскую систему Эрдоган. У него все получилось. Местный Центральный Банк слушается, кредиты разлетаются как горячие пирожки. Правда, в результате, у турецкой лиры выходит не очень, но это уже мелочи жизни. В конце концов, экспортерам очень понравится девальвация в 2 раза. Так что сплошная перемога на горизонте.

Юрий Бутусов:
Ситуация в украинской энергетике близка к катастрофической - "Энергоатом" не может оплатить закупки ядерного топлива у "Вестингауз", убытки НАЭК за май - 1,5 миллиарда гривен.
НАЭК "Энергоатом" начиная с октября 2019-го прекратил систематическую оплату за поставки ядерного топлива американо-шведской компании "Вестингауз" и российской ТВЭЛ. Причина очевидна - государственные структуры блокируют выплаты атомщикам за произведенную электроэнергию, денег просто нет.




Юрій Каракай:
Дивно нині називатись патріотом, перебуваючи на волі.

домовик:
Який жах!!! Знав, що він наказував пити кров зуськоговорящих младєнцов, знав, шо брата єдиноутробного замочив, але шоб ціле море на той світ відправить, то вже занадто.

Дмитро 25%:
Ізраїлю напружитись! Десант дбр із перевіркою вже, мабуть, у дорозі!!

Оксана Забужко

«...він абсолютно непридатний до професійного виконання функцій президента нашої країни. У нього ні освіти, ні підготовки, ні компетентності, ні, нарешті, відчуття своєї приналежності до цієї країни. Це не його країна! Він тут на гастролях"




Розслідування на телеканалі "Прямий".

Через афільований з Офісом президента та особисто Зеленським благодійний фонд, який збирав кошти від великого бізнесу на боротьбу коронавірусом, зникли мільйони гривень.
Про це йдеться в програмі Watchdogs
.

Юрій Каракай:
Фраза: «Я покладав надії на Зеленського» - звучить сьогодні як виписка із діагнозу.

Головна проблема України - безвідповідальність населення.

Чи багато заведено кримінальних справ на членів партії Голос? Хтось чув про виклики на допит Вакарчука? Може, майно ДБР арештовувало, концертний зал штурмувало? Може, печерський суд давав згоду на примусовий допит?

Чи може сидить на лаві підсудних Сєрьожа Рахманін, що значить - за шо? Поцікавтесь, за що сидить на лаві підсудних Федина!

В 2008 г. в «Русском журнале» был обнародован сценарий военного конфликта РФ с Украиной, прозвучал термин «новороссия», публикация сделана путинским политтехнологом Г. Павловским, являвшегося (до апреля 2011) советником Руководителя Администрации Президента РФ.




Микола Бульба:
ЗЕчума - это ширма за которой стройными рядами стоят рыги, антимайдан с его титушками, малороссы и все, кто ненавидит независимую, свободную, успешную, идущую в ЕС и НАТО Украину. Они жаждут реванша, они хотят сделать Украину частью Мордора.

ДмитрийПаут:
Редкие уроды у власти. Зеленскай снимается с костюмами подаренными врачам фондом Порошенко, торжественно открывают дорогу, которую открывал ещё Гро
йсман, министр обороны пиарится в казармах построенных Полтораком.




Роман Шрайк:

Владимир Зеленский записал новый ролик, в котором объяснил, что лето не пришло в Украину из-за закрытых границ. Президент дал погранслужбе время до конца недели, чтобы исправить эту ситуацию.

Называть поклонников Зеленского долбодятлами - неполиткорректно. Надо говорить "долбосексуал".

Судячи з кількості охоронців, Зеленський відвідав лігво ворога, а не Хмельницький.

Майже немаю сумнівів, що Зеля не зможе спокійно ходити по вулицях українських міст після декоронування

Розбійник якийплохочує:
А навіщо квнщіка повезли по регіонам? Він що, привіз якісь проекти чи гроші на розвиток громанд? Возять артіста як мартишку якусь. Бігає, з лука стряляє, рослабляється бл... Живе в своє задоволення за гроші платників податків. Він і вправду не Лох.

Inna Turenko:
Для Вави нічого не змінилося , він працював за чужими сценаріями, грав дурника, з нього сміялися, а він гріб гроші. Зараз відбувається те саме, лиш в рази більше гребе грошей. Був і залишається фігляром, "петрушкою" на руці хазяїна. А країна більше року без президента.

Hellis:
Українська держава не надала жодного літака, щоб привезти захисні костюми від Фонду Порошенка, в яких фотографується Зеленський.





Кардинал SoF:
Зеленский так устал, пока натягивал тетиву лука в Хмельницкой области, что его срочно везут отдыхать в Мелитопольскую область.

nadumala:
так вийшло що культурною елітою в нас були повалій, єгорова, білик, квартал в нас був гумором, свати-кіном, тсн-новинами. чому ж ми зараз дивуємось?




Вікторія Мірошніченко:
В одній авіабригаді скоротили цілу ескадрилью. Тепер маємо вказівку НГШ морську піхоту і ДШВ скоротити на 20%.

Війна скінчилася? Армія не потрібна? Ну звісно... Ви то зробили разом, малороси. Тепер вас бубочкина охорона захищатиме.

Поки Бубочка стріляє з лука, бойовики поранили двох українських військових.

GolosPerditu:
Ті українці, які скинули Гетьмана Скоропадського, і у 1919 році повірили популістам, що з ворогом (більшовиками) можна домовитися, 1921 втратили державу, а у 1933 їли своїх дітей! Ніколи не забувайте про це!

Виталий Портников:
У Зеленского никакой позиции нет и не будет, потому что это был весь его план – нет никаких планов Б, С, Д. Был один план А – понравиться Путину, всё ему объяснить: мы не обогащаемся на войне, мы не такие плохие, как Порошенко, мы не националисты, мы хотим с Россией дружить, давайте договариваться.

После того, как Зеленский встретился с Путиным в Париже, у него планы окончились. Он в принципе не знает, что делать. Он продолжает надеяться, что может быть Путин его поймёт на следующей встрече, но это всё уже такие надежды обречённого.

Дід Микола:
Правді потрібно дивитися у вічі. Що таке ЗЕвлада? Це іструмент видавлювання, заміни в Україні усього українського російським. Можна сказати, що це така "лагідна" російська окупація.


 



12

Коментарі

16.06.20, 21:53

"Півшостого" - як гарно та влучно

    26.06.20, 21:56Відповідь на 1 від Геннадий М

    "Півшостого" - як гарно та влучно

      36.06.20, 22:06

      ...коли воно вже здохне від передозу, чи КаМаЗу...

        46.06.20, 22:08Відповідь на 2 від БезЛица

        Знаеш, тут одна дівчина опублікувала блог "секс на пляжі" Це про алкогольне морозиво. Мені здається, що бумбочка його постійно вживає. Але в цьому разі секс не у нього а у всій країні. І сміх і гріх...

          56.06.20, 22:10Відповідь на 3 від Merovingian

          ...коли воно вже здохне від передозу, чи КаМаЗу...Йому зараз не дають вживати. А кортеж у нього 42 авто.
          Хрін який КАМАЗ добереться.

            66.06.20, 22:12Відповідь на 4 від Геннадий М

            Знаеш, тут одна дівчина опублікувала блог "секс на пляжі" Це про алкогольне морозиво. Мені здається, що бумбочка його постійно вживає. Але в цьому разі секс не у нього а у всій країні. І сміх і гріх...Він вже 4й день розважається. Без алкогольного морозива.
            Йому не дають ні порошок, ні алкоголь.

              76.06.20, 22:19Відповідь на 6 від БезЛица

              Чому ти так вирішив? У мене враження, що той порошок йому підсипують постійно. І накше, неможливо, щоб людина в здоровому глузді витворяв таке, що ми бачимо. Хай йму грець...

                86.06.20, 22:40Відповідь на 7 від Геннадий М

                Чому ти так вирішив? У мене враження, що той порошок йому підсипують постійно. І накше, неможливо, щоб людина в здоровому глузді витворяв таке, що ми бачимо. Хай йму грець...Цілком можливо, якщо людина - дебіл. І тупо робить те, що йому наказують робити.

                  96.06.20, 23:08Відповідь на 4 від Геннадий М

                  Знаеш, тут одна дівчина опублікувала блог "секс на пляжі" Це про алкогольне морозиво. Мені здається, що бумбочка його постійно вживає. Але в цьому разі секс не у нього а у всій країні. І сміх і гріх...

                    107.06.20, 06:51

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна