хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вони там реально всі бахнуті на голову.



Таня Адамс

Коронавирус сделал в Украине главное – дал карт-бланш на любую хуню, творимую во имя его.

Vitalii Chepynoga:
Влада демонструє просто неймовірні зусилля з приводу нормалізації ситуації в країні...
- Запустить роботу громадського транспорту не просто, але ми будем стараться. Може, літом... Дуже важко... Ночей не досипаємо, хліба не доїдаємо...
- Відкрить торгові центри - це неабиякий виклик. Ми працюємо з ранку до ранку...
- Відновить авіасполучення? - Ой, хто його зна... Може вийде, а може й ні...
У вас тільки, бл…, зупинить все добре получається...
Не лізьте туди просто, й воно все само поїде, відкриється й полетить...

Борислав Береза:
Это очень интересно. Заместитель Ермака в Офисе президента сказал, что президент устроил прочухан Николаю Тищенко за Велюр и за нарушение карантина, а сам Николай в интервью УП говорит, что разговора не было и это ложь. Парни, у вас тут что-то не складывается и кто-то врет. И что-то мне подсказывает, что эта ложь может дорого обойтись врущему.





Хочу полностью поддержать самое мудрое, логичное, гениальное и такое справедливое решение президента Украины Владимира Зеленского назначить Татьяну Руденко членом Национальной рады по вопросам телевидения и радиовещания.
Как известно Татьяна Руденко является главой пресс-службы студии "Квартал 95". Она также является сестрой народного депутата от "Слуги народа" и экс-менеджера по маркетингу "Квартала 95" Ольги Руденко.

Считаю что надо больше сотрудников "Квартал 95" во власти. Жаль, что их так мало. Жду когда на должность главы Нацбанка Украины будет назначен кассир этой достойной организации. Или мужа главного бухгалтера "Квартала 95" назначат в ГУР и сделают временно исполняющим обязанности начальника Департамента стратегической разведки, а главой Госкино назначат директора коммунального кинотеатра, в котором показывали фильм с участием Зеленского. Ой, а ведь последние два назначения Зеленский уже и так сделал.




Volodymyr Omelyan:
Після перемоги Зеленського, на антикорупційній ниві раптом запанувала тиша.
Корупції начебто враз не стало. Кудись зникли олігархи, схеми, лобісти і аферисти.
А потім прорвало.
На Суспільному у програмі «Зворотний відлік» поставив запитання представнику Слуги Народу, чи зважаться нарешті парламентарі запитатися у рідного їм Президента, коли він позбудеться свого токсичного корумпованого оточення, яке розкрадає і знищує Україну.
До речі, якщо Ви не знали, то в двох заявників щодо корупції керівника Офісу Президента проблеми: в одного спалили мотоцикл, іншому підклали гранату в автомобіль.

Mason Lemberg:
От пройшов рік президентства Зелі і півроку його абсолютної влади.
Хотів би вас спитати його прихільників, чесно і відверто: чим ви живете? Якими мріями? Якими планами на майбутнє?

Для прикладу: після року президентства Порошенка його прихильники пишались Асоціацією з ЄС, неймовірним проривом на зовнішній арені, де Порошенка зустрічали оплесками в Конгресі США, позовом проти Газпрому, припиненням закупівлі російського газу, переорієнтуванням економіки, декомунізацією, фахівці з військової справи тішилися новими розробкою нових ракет, одягу і взуття для військових.

Ми жили тоді надіями на безвіз. А наші опоненти, тобто, напевне ви переказували кремлівські казки про безвіз.
Суспільство жило, вело діалог. Країна мала здобутки. Країна рухалася вперед.
А які ваші здобутки за рік? Чим пишаєтесь? Чи вартувало воно втраченого року вашого життя? А насправді, багатьох років, бо ми йдемо назад…

Дмитрий Гордон:
- Я с замиранием сердца жду этих ста дней. Я очень уважаю Зеленского, я его знаю много лет. И я очень хочу, чтобы у него получилось. Потому что если не получится у него, это надо будет нам всем тут застрелиться. С ним связано очень много надежд. Вы знаете, он хороший парень. Вот просто по-человечески хороший парень, который искренне хочет своей стране добра.
Ibigdan:
- Куда везти патроны?

Виталий Портников:
Коли ми легітимізуємо окупацію, коли ми посміхаємося різним там Поклонським - ми ставимо під сумнів саме майбутнє існування нашої держави як такої. Тим більш, що у нашій країні не так вже й мало прихильників "русского мира". І вже тим більше чимало тих, кому все одно. Тому я думаю не про цих людей. Якщо Україна перетвориться на Український федеральний округ Російської Федерації, вони цього навіть не помітять.
Гордон буде все так само брати інтерв'ю. Тільки стане набагато обережнішим. "95 квартал" придумає нових "Сватів". У маршрутках, як і зараз, буде працювати "Русское радио", а пасажири - обговорюватимуть підвищення пенсій і проклятих американців. На уроках історії стануть розповідати, як мазепинці, петлюрівці, бандерівці і "порохоботи" намагалися перешкодити віковій дружбі російського і українського народів - але нічого у них не вийшло.
Проблеми виникнуть тільки у українських патріотів. Одних знищать . Інших посадять. Третіх виженуть.

Діалог з потенційним Зе-мером Києва Тищенком:
– Вы идете в мэры?
– Я – коренной киевлянин. Мне знакомы проблемы не понаслышке, я их трогаю руками, я их чувствую на запахи. Эти мусорники, эти проблемы с мусором...




Вахтанг Кіпіані:
Вони там реально всі бахнуті на голову.

Олександр Черненко:
Це якраз той випадок, коли кажуть, що «простота - хуже воровства».

Коля на запитання журналіста про розмову з Зеленським: «З президентом? Про «Велюр»? Ви жартуєте зараз?».

І, знаєте, я чомусь більше вірю Тищенку, ніж Тимошенко. І ніякої розмови не було, бо Коля хоч і знаходить постійно скандали на свою голову, але він же «свій хлопець», командний...

Ну і ще прекрасне з інтерв’ю Тищенка:

«То есть, фактически я являюсь представителем президента в городе Киеве и осуществляю контроль за распоряжениями указов президента.

Грубо говоря, все, что президент говорит с экранов, я должен проконтролировать – как местная власть выполняет указы президента. Все. Четко и понятно».

От бачите, в Конституції лише хочуть запровадити інститут префекта, а в Києві він вже є. Тищенко прізвище.

Хоча, я думаю, що депутат цим пасажем хотів сказати наступне: «Так, лошки пазорниє, я тєпєрь смотрящій на районє от главного. Четко и понятно».

Тому можна лише порадіти за Колю Оболонського, який знову повернувся до звичної з молодих років іпостасі.

Євген Зінченко:
Чи не кожний новий день приносить повідомлення від уряду та президента що країні чогось чи когось не вистачає. А все це тому, що навесні 2019 країні не вистачило розуму.

Була Країна, став квартал:
Вслед за МВФ ЕБРР начал процедуру пересмотра кредитования Украины. И тоже в сторону уменьшения. МВФ живые деньги в Украину не даст вообще. Рассматривается вопрос, образно говоря, помощи для погашения внешней задолженности самому МВФ. Проводка только по бумагам. С %.

Іван Виговський:
"Завалі є..ало!" - так українські поліціянти під Офісом приЗЕдента російськими матюками звертаються до українського героя - політв'язня Кремля Володимира Балуха.
Це ті поліціянти, яких за власні гроші утримує український народ, і які повинні ЗАХИЩАТИ цей народ, а не бути ланцюговими псами режиму."

Проти жителя Подільського району Юрія Копельчука кіберполіція Одеси порушила справу за статтею “173-1. Поширювання неправдивих чуток”.
Все через жартівлий допис про Володимира Зеленського у фейсбуці.
Справу про текст зі смайликами "Зеленський на продажі масок за кордон збагатився у 800 разів" уже передали до суду! Велкам ту Х..йлостан!

Коли про Порошенко не жартома, а всерйоз казали бєніни мавпи, що він у 85 разів збагатився на крові, когось тягнули до суду?

Олексій Гончаренко з трибуни ВР:
- В інтернеті кіберполіція дозволяє жартувати тільки 95 Кварталу, який майже у повному складі переїхав до кварталу Урядового!

- Мабуть треба зібрати команду однодумців і, для початку, розібрати «стадіон так стадіон» на декілька позовів по цій статті, а потім кожен виступ 95 кварталу - по 10 позовів на виступ мінімум буде. Втопити їх в судах. Надовго.





13

Коментарі

114.05.20, 20:19

3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!

    214.05.20, 20:38Відповідь на 1 від Андрій1961

    3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...

      314.05.20, 20:40Відповідь на 2 від БезЛица

      3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!

        414.05.20, 20:48Відповідь на 3 від Андрій1961

        3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".

          514.05.20, 21:08Відповідь на 4 від БезЛица

          3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".Согласен 100%! Я уже почти перестал на их косяки реагировать - слишком их много!

            614.05.20, 21:17Відповідь на 5 від Андрій1961

            3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".Согласен 100%! Я уже почти перестал на их косяки реагировать - слишком их много!Ну а я буду стараться реагировать заметками. Хотя делать утренние заметки с юмором значительно приятнее.

              714.05.20, 21:32Відповідь на 6 від БезЛица

              3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".Согласен 100%! Я уже почти перестал на их косяки реагировать - слишком их много!Ну а я буду стараться реагировать заметками. Хотя делать утренние заметки с юмором значительно приятнее.Да я что-то разленился насчет написания заметок...! Перешел на , но это временно! Уже руки "чешутся"...!

                814.05.20, 21:48Відповідь на 7 від Андрій1961

                3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".Согласен 100%! Я уже почти перестал на их косяки реагировать - слишком их много!Ну а я буду стараться реагировать заметками. Хотя делать утренние заметки с юмором значительно приятнее.Да я что-то разленился насчет написания заметок...! Перешел на, но это временно! Уже руки "чешутся"...!Ну, раз чешутся, значит бабахнешь на досуге.

                  914.05.20, 21:50Відповідь на 8 від БезЛица

                  3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".Согласен 100%! Я уже почти перестал на их косяки реагировать - слишком их много!Ну а я буду стараться реагировать заметками. Хотя делать утренние заметки с юмором значительно приятнее.Да я что-то разленился насчет написания заметок...! Перешел на, но это временно! Уже руки "чешутся"...!Ну, раз чешутся, значит бабахнешь на досуге.Постараюсь...!

                    1014.05.20, 21:55Відповідь на 9 від Андрій1961

                    3,14доры ЗЕленые! Ничего, они когда-нибудь доиграются, твари!Они делают всё для этого возможное...Это точно!Под девизом "ни дня без зашквара".Согласен 100%! Я уже почти перестал на их косяки реагировать - слишком их много!Ну а я буду стараться реагировать заметками. Хотя делать утренние заметки с юмором значительно приятнее.Да я что-то разленился насчет написания заметок...! Перешел на, но это временно! Уже руки "чешутся"...!Ну, раз чешутся, значит бабахнешь на досуге.Постараюсь...!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна