хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Порохоботські новини



Никита Соловьев

Обычно стараюсь писать умеренно корректно и не писать по принципу "утром в газете, вечером в куплете." Но сейчас меня просто разрывает на тысячу бешеных хомячков.

ПОТОМУ ЧТО ЧТО ЭТО, БЛЯЬ, ЕАНЫЙ ПИДЕЦ!

Полтора месяца карантина разной степени жесткости. Последние три недели фактически полный локаут крупных городов. Лишение людей возможности заработка и нормальной жизни. Не хочу даже расписывать последствия для бизнеса и бюджета, они чудовищные.

И чтобы что, бляь? Чтобы 130 тысяч долбоеов собрались на культурно-развлекательное мероприятие с грубым нарушением всех мыслимых санитарных норм? И чтобы государство, в первую очередь в лице МВД, которое доблестно отлавливает бегунов в парках и силами чуть ли не взвода пловца в Днепре, посмотрело на все это бляство и сказало "ну а мы что можем сделать"?

У меня, как мне кажется, давно нет особых иллюзий ни в отношении нашего государства, ни в отношений нашего народа. Первое импотентно практически во всех вопросах, не связанных с личными целями и задачами своих руководителей. А второй состоит из очень разных людей, причем крайне толерантно относится к полному дебилизму и хамству со стороны своих же соседей. Но это уже перебор.

И я вам расскажу, что будет дальше. Я обычно говорю, что не занимаюсь предсказаниями, потому что моя фамилия не Нострадамус. Но в данном случае речь не идет о предсказаниях. Речь идет о гарантированных неизбежных последствиях.

Через 5-14 дней нас ждет вспышка эпидемии. Не того, что было до сих пор, а уже таки эпидемии. Потому что даже теоретически не может быть так, что среди 130 тысяч посетителей храмов не было зараженных. А были созданы все мыслимые условия для перезаражения. То есть вот прямо в эту ночь, одномоментно, число носителей скачком выросло в разы. И они понесут это дальше. И каждый из заразившихся через некоторый срок начнет активно заражать уже свой ближайший круг. Причем не только таких же еанутых, но и родственников, соседей, покупателей того же магазина. Потому что социальное дистанцирование не является абсолютным оружием. Потому что социальное дистанцирование в обычной жизни только снижает вероятность заражения, а не гарантирует его отсутствие.

После чего нас ждет полностью перегруженная до состояния краша система здравоохранения. И как дополнительное последствие, не просто продление на непонятный срок, а ужесточение карантина для всех.

То есть из-за упертости 130 тысяч самоуверенных долбоеов, который без раз в год побрызганных водой булок жить не могут, неизвестно сколько людей переболеет, неизвестно сколько умрет. И 40 миллионов будут еще месяц в лучшем случае сидеть на жесточайшем карантине. И еще какое-то немалое количество бизнесов разорится. И бюджет недополучит еще пару месяцев десятки процентов поступлений. Только потому что одни дебилы поперлись несмотря на все предупреждения в толпу. А импотенты, называющие себя властью и очень агрессивно гоняющие политических противников, засунули язык себе в жопу и дубинки туда же и даже не попытались пресечь это. Причем что необходимость пресечь будет, было совершенно очевидно заранее и подготовиться были все шансы.

Я оставляю ничтожный шанс на то, что никакой вспышки не произойдет. Я буду очень рад ошибиться в этом. Но если у нас после всего произошедшего не будет в течение двух недель грандиозной вспышки, то это будет означать что все основные модели распространения коронавируса неверны, что мы имеем дело с грандиозной медийной истерией и что карантин в принципе не нужен. Чертовски мало вероятно, как на мой взгляд, но теоретически возможно. И я буду крайне рад оказаться неправым. Только вот ни хрена не верю я в такой вариант, если честно.




 

Vitalii Chepynoga:
"Подивився шматок цієї "драматичної розмови"... Розмови Шустера з Зеленським...
Це як, знаєте, - приходиш до когось в гості, а там новороджене маля... І тобі його, з якоїсь особливої честі, нащось дають на руки, потримати...

А тобі, по-перше, це - геть нецікаво... А по-друге, ти його боїшся впустить додолу, або якось не так придавить... Але тримаєш, бо згодом наллють і дадуть щось з'їсти...
Зе:
- Всі хочуть, щоб "Слуга народу" пішла на дно
- Хто хоче? (Савік)
- Більшість у Верховній Раді...
Для довідки:
1.Склад Верховної Ради IХ скликання - 424 депутатів
2.Склад фракції "Слуга народу" - 248 депутатів"
Дебіли бл...




Володимир Ар’єв:
Зеленський у Шустера страшенно обурюється 16000+ поправками, поданими до «антиколомойського» закону, необхідного для уникнення дефолту і катастрофи України. Хочу нагадати, що 15732 поправки подали депутати, яких в ВР привів сам Зеленський. Відповідальність за це несе лише він сам.

Тётя Роза:
- Изя, а что такое эффект Даннинга - Крюгера?
- Это, Сёма, когда человек, настолько глуп, что не понимает, насколько он глуп. Например клоун думает, что может быть президентом. Обычно это плохо кончается.

ЗМІ:
На відміну від ВР, у Зеленського не передавали автомобілі на потреби лікарів.
Баба і Кіт: Тому що він передав велосипеди.

Баба і кіт:
Цілих 14 тисяч гривень - результат трьох місяців роботи команди Зеленського з подолання корупції. Це як половина одного айфона!!!
Зробили їх разом!




Хроники Хунты:
Расстояние от «конца эпохи бедности» до «хоть бы выжить» мы преодолели за год. Интересно это уже обещанный экономический прорыв Зеленского или нас ещё ждёт каннибализм? 73%, просыпайтесь. Вы обделались.

Роман Доник:
Кто не хотел жить при Порошенко, будут выживать при Зеленском. Се ля ви. И это не шутка. Глубину надвигающегося п…ца мало кто усвідомлює.

Юрій Каракай:
А ви сподівались, що випалювати траву припинять люди, які голосували за Зеленського?
- Припиніть палити траву – вам її ще жерти!




Сергій Марченко

Я не хочу виживати. Я хочу жити, пане президенте!

Я виживав у 90-х, торгуючи дезодорантами замість навчання. Я був здібним, виграв дві районні олімпіади з інформатики і, можливо, міг придумати Фейсбук. Але я ліпив цінники на борщагівському базарі, поки мої одногрупники добували інтеграли і будували послідовності.

Мої батьки виживали у соціалістичному раю з двома дітьми в однокімнатній квартирі площею 33м2. Якось вони віддали місячну зарплату, щоб купити мені галімий синтетичний турецький светр, if you know, what I mean.

Мої баба з дідом виживали в Голодомор. Потім виживали на роботі в Німеччині. А після визволення виживали на допитах в НКВС.

Мій прадід виживав, коли забрали все майно, бо куркуль. А його з сім'єю відправили, слава богу, не до Сибіру, а всього лиш із Кропивницької області в Полтавську. На голе місце.

Тому, вибачте, пане президенте, але я не хочу виживати. Надто довго моя сім'я виживала, замість того, щоб жити. Я буду жити, а виживати будете ви. І цього хочу не тільки я!

Згадайте 2004. Пам'ятаєте, коли ви заробляли на концертах за Януковича, народу набридло виживати і він повстав, щоб жити. І як зразу все змінилося! Виживати довелося вже не народу, а президенту Кучмі.

Згадайте 2013. Народу набридло виживати під, як ви влучно пожартували, ебонітовими паличками Беркуту і тепер виживати прийшлося вже президенту Януковичу.

Тож моя вам порада, Владіміре. Коли ми тут все розрулимо, займіть зручну стартову позицію і будьте готові виживати. Бо ми налаштовані жити. На повну!

 

 

12

Коментарі

120.04.20, 14:34

Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.

    220.04.20, 14:42Відповідь на 1 від Makcімаліст

    Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.А завтра збільшиться.

      320.04.20, 14:43Відповідь на 2 від WalKing

      Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.А завтра збільшиться.Цікаво, хтось про це скаже міністру?

        420.04.20, 14:47Відповідь на 1 від Makcімаліст

        Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.Відразу 7 українських областей не відзвітували про тестування на коронавіруса за 19 квітня.

          520.04.20, 14:49Відповідь на 3 від Makcімаліст

          Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.А завтра збільшиться.Цікаво, хтось про це скаже міністру?В них все згідно графіка.

            620.04.20, 14:55Відповідь на 5 від WalKing

            Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.А завтра збільшиться.Цікаво, хтось про це скаже міністру?В них все згідно графіка.А він у них є?
            Якщо зменшується кількість зареєстрованих, то нехай скасовують карантин. За логікою.

              720.04.20, 15:01Відповідь на 6 від Makcімаліст

              Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.А завтра збільшиться.Цікаво, хтось про це скаже міністру?В них все згідно графіка.А він у них є?
              Якщо зменшується кількість зареєстрованих, то нехай скасовують карантин. За логікою.
              В графіка логіки нема)

                820.04.20, 15:07Відповідь на 1 від Makcімаліст

                Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.Буде ще завтра і післязавтра.

                  920.04.20, 15:12Відповідь на 4 від Геннадий М

                  Тому і зменшення лабораторно підтверджених випадків. Банально не працювали лабораторії - лаборанти пекли паски. Потім їли. А з вівторка побачимо.

                    1020.04.20, 15:35Відповідь на 1 від Makcімаліст

                    Так вчорі і сьогодні темпи захворювання зменшились.Так результат пасхи, через тиждень.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна