хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мы накануне грандиозного шухера



Юрій Гудименко

Если кто любит шахматы, настолку «Игра престолов» или сериал «Карточный домик» (ну или вообще красивые интриги), то присмотритесь к ситуации в «Слуге народа».

С самого момента выборов «группа Коломойского» (можно называть их ласково «бенесятами») рулила партией, пользуясь тотальным отсутствием тестикул у остальных «зелёных». Дубинский, Бужанский и прочие куницкие позволяли себе абсолютно всё. Топить как бы своего же, «зелёного» премьер-министра Гончарука, атаковать главу фракции Арахамию и «на 100% своего» Генпрокурора Рябошапку, устраивать цирк в парламенте и так далее. Им тупо всё сходило с рук. Арахамия прогибался (это вообще его хобби), Гончарук утирался и молчал, Рябошапка думал, что если он будет выполнять прихоти Зеленского, то тот его не бросит (а тот разумеется бросил), прочие делали вид что не замечали. У «бенесят» была внутренняя структура, руководство (Беня лично), коммуникация, медиа («Плюсы») и мотивация. Их было меньше, чем остальных «зеленых», но они были организованы. То, о чем я всегда говорю – любая армия всегда побеждает стадо.

Но.

После того, как несколько «зелёных» депутатов начали собирать свою группу, ситуация изменилась. Группе Коломойского, которая как раз начала медийную активность в поддержку дефолта, начала противодействовать менее организованная, но всё же группа (Чернев, Потураев и остальные). Эта группа более размытая, народ там неслаженный, но это всё же организация.

И всё изменилось. Группа Коломойского сжалась и перешла из атаки в оборону. Все эти «Тёмные рыцари» (господи, курчавенький, ты себя хоть видел, рыцарь ты наш круглого лица?..), сливные бачки захлебнулись и начали выть. Тупо выть, называя «новую группу» раскольниками, еретиками и прочим, чтобы создать видимость, что их мало, а раз мало, то они неправы.

Но помогло это мало.

А вчера было заседание фракции «Слуги народа». Зеленский там был. И на это заседание не пришёл никто из группы Коломойского. И это не просто звонок, а звоночище. С точки зрения политического интриганства и говномутства (простите за масло масляное) – это белый флаг. Признание поражения. Неготовность отстаивать позицию. И был бой, и никого не было. Группа придворных не явилась к своему царю и ушла в опалу. Да ещё и выслушала о себе (ну, не выслушала, но им передали) от царя много неприятного. Про людей, которые пытаются подать дефолт как что-то хорошее, например.

Разумеется, на этом война не заканчивается. Но группа Коломойского загнана в цугцванг. Каждый ход будет ухудшать их позицию. Разумеется, в понедельник Дубинский и Палица попробуют сорвать заседание своего комитета, чтобы не дать рассмотреть антиколомойский законопроект. И пойдут таким образом против ясно выраженной позиции уже не премьер-министра, а самого Зеленского. Разумеется, Коломойский попытается скупить голоса Разумеется, всегда есть возможность выйти из фракции и создать свою группу или включится в условную ОПЗЖ.

Но это уже партизанская война малыми силами, а не фактический контроль самой большой фракции в парламенте в обход главы фракции (кстати где он). Это уже не доминирование на шахматной доске, это оборона лёгкими фигурами. Ситуация изменилась. Простые решения будут стоить непростых денег.

Господи, как же я люблю такое говно. Круче религии и героина, кстати не употребляю ни того ни другого. Как это вообще можно не любить? Это же кайф, марожено.




Alex Noinets:
Уже ходять слухи про те, що Коломойський активно скуповує депутатів. Завдання просте - треба не приїхати, захворіти, вмерти, виключити телефон, лягти на карантин та самоізоляцію, промахнутися мимо зеленої кнопки під час голосування антиколомойського закону і отримати гроші від Коломойського.

Ходять слухи, що бабушка скупила вже більше 50 тушок і це число росте. Дуже цікаво, за яку конкретно суму депутати президентської фракції, які клялися йому в вірності, продають цього президента. Що вони Україну продають, я давно не здивований, але цікаво, в яку суму вони оцінюють президента. Ви не зможете довго тримати цю суму в таємниці, ми її дізнаємося і будемо дуже сміятися, тому що навряд чи вона дуже велика.

Отже, тим часом є така перспектива, що в понеділок ми дізнаємось, чи є в Зеленського монобільшість, і скільки до його фракції входить людей насправді.

Я вітаю пана Зеленського з тим, що він нарешті знайшов у собі сміливість і перейшов з фракції Дубінського/Бужанського до фракції Чернєва/Потураєва. Впевнений, що це ненадовго, але хоч так.

Радий, що ви, пане Зеленський, почали робити те, до чого ми вас закликали ще півроку тому. Впевнений, тепер ви знаєте анекдот про вибір між мискою солі та анальним сексом з усім плем'ям аборигенів. Якщо не знаєте - подивіться на свою поведінку в останні півроку, це і є той анекдот.

Також попереджую, що якщо ви спробуєте потім відкатити результати свого спорадичного патріотизму в судах - буде вам горе, і плач, і скрежет зубовний.

Валерій Прозапас:
Когось мені смутно нагадує наш президент, коли перелічує міжнародні кредитні установи з яких очікує надходжень, і коли гордо повідомляє як випрошує допомогу у лідерів Азербайджану та Канади.
А, точно, згадав кого - "актрису из немецких фильмов для взрослых. Она готова принять в любом количестве, с любой стороны. Если вам не жалко” (с)
Зеленський потрапив в свій сценарій, жгі дальше.




Валерій Прозапас

З'явилося відео з братом голови адміністрації президента, Дєнісом Єрмаком - яке відкриває завісу з реальної системи управління країною та причин її переддефолтного стану.

Раніше ми думали, що ОП напряму контролює тільки ДБР, а з цих записів стає зрозумілим, що контролюється Кабмін, парламенські комітети, спецслужби, оборонний сектор, та майже все - і це "все" наскрізь пронизано корупцією та рєшаловом.

1. Через "брата Андрєя" пан лисий Єрмак проводить в ручному режимі своїх людей на посади:

"Не будет принято решение - будем искать альтернативный выход. Я с Андреем переговорю.." (с)
"Он подаст пусть документы. Я всегда подстраховуюсь... сначала напрямую, а потом в системе - Верховная Рада, это самое. Все как бы по-правильному" (с)

2. Контролює оборонні замовлення, зокрема на 45 мільйонів, судячи з усього спільне з НАТО (привіт Найєму і Бігусу):

"Они пишут ТЗ, я это понимаю, 45 миллионов. Давайте подождем пока вернется президент с Андреем из Америки, там есть уже вводные и по этому, в том числе" (с)

3. Впроваджує свою програму, пов'язану з якимсь "патроном", через що лобіює її через РНБО, СБУ тощо:

"Наш патрон вкладывал деньги. В Комитеты платили взятки. Чтоб депутаты это рассмотрели там до пиздеца было вложено" (с)

4. Адмініструє призначення на посади в держпідприємства і не дивується, коли "кандидат" заявляє: "Мне уже говорили, вопрос решенный, замом министра инфраструктуры курировать "Укрзализницю"(привіт Лєщенку).

"Принятие решений не зависит от Кабмина (!!!), зависит единственное под какое министерство или агентство это будет определено" (с)

5. І як виявляється, хлопці впливають не тільки на державні посади, але наприклад беруться посприяти призначенню в керівництво телеканалу чомусь "Україна" або наприклад в "Експоцентр":

"Если девочка красивая и если девочка в теме, то это достаточно легко мы перекинем на людей.. ты видел там в парламентском комитете телка, ну это пиздец, вся такая ну чисто ебать.... в этом плане все достаточно легко" (с)

От так люди дєлают дєла в Україні.
За красивою назвою «Українське Бюро Національного розвитку» Дєніса Єрмака та ОП на чолі з Андрєєм Єрмаком криється банальна мафія.

Знає чи не знає про це Зеленський - неважливо. Відповідальність все одно на ньому - рік тому він обіцяв зовсім інше.

Цікавою буде реакція правоохоронців на цей замєчатєльний кєйс - буде бріфінг з разоблачєнієм чорной магії, чи продовжать нас кормити медіалайном?

Але вцілому з вами все ясно, як і попереджали.

Хоча для багатьох це буде відкриттям. Любуйтесь.






12

Коментарі

129.03.20, 20:20

интересно, насколько у ослобородьки хватит мощи сидеть на шпагате?

    229.03.20, 20:27Відповідь на 1 від ahead

    интересно, насколько у ослобородьки хватит мощи сидеть на шпагате?Мне почему-то кажется, что не надолго.
    Жить в раскорячку очень непросто.
    Сейчас его задача провернуть афёру с "приватовским" законом.
    Примут его в скверике. МВФ даст кредит. Кредит раздерибанят. А потом Беня в Конституционном суде обжалует этот закон.

      329.03.20, 20:31

      Когось мені смутно нагадує наш президент, коли перелічує міжнародні кредитні установи з яких очікує надходжень, і коли гордо повідомляє як випрошує допомогу у лідерів Азербайджану та Канади.
      А, точно, згадав кого - "актрису из немецких фильмов для взрослых. Она готова принять в любом количестве, с любой стороны. Если вам не жалко” (с)
      Зеленський потрапив в свій сценарій, жгі дальше.
      Як гарно підмічено)))

        429.03.20, 20:34

        Відповідаючи на останню фразу- це не відкриття
        І завжди таким чином робилося. І при Порошенку теж

          529.03.20, 20:39Відповідь на 3 від Merovingian

          Когось мені смутно нагадує наш президент, коли перелічує міжнародні кредитні установи з яких очікує надходжень, і коли гордо повідомляє як випрошує допомогу у лідерів Азербайджану та Канади.
          А, точно, згадав кого - "актрису из немецких фильмов для взрослых. Она готова принять в любом количестве, с любой стороны. Если вам не жалко” (с)
          Зеленський потрапив в свій сценарій, жгі дальше.
          Як гарно підмічено)))
          Згоден, добре сформульовано.

            629.03.20, 20:42Відповідь на 4 від NoTaRь

            Відповідаючи на останню фразу- це не відкриття
            І завжди таким чином робилося. І при Порошенку теж
            Правда? І в тебе є докази? Може даси мені посилання на відеозаписи родичів голів АП при Порошенко?
            І де, бля, в замітці згадується Порошенко?

              729.03.20, 20:48Відповідь на 6 від БезЛица

              Відповідаючи на останню фразу- це не відкриття
              І завжди таким чином робилося. І при Порошенку теж
              Правда? І в тебе є докази? Може даси мені посилання на відеозаписи родичів голів АП при Порошенко?
              І де, бля, в замітці згадується Порошенко?
              Господи, а Коломойський у 2014-15 це що? А Гелетей у 2014? А вічний Аваков?
              А всує згадати Ложкіна і Райніна?

                829.03.20, 20:54Відповідь на 7 від NoTaRь

                Відповідаючи на останню фразу- це не відкриття
                І завжди таким чином робилося. І при Порошенку теж
                Правда? І в тебе є докази? Може даси мені посилання на відеозаписи родичів голів АП при Порошенко?
                І де, бля, в замітці згадується Порошенко?
                Господи, а Коломойський у 2014-15 це що? А Гелетей у 2014? А вічний Аваков?
                А всує згадати Ложкіна і Райніна?
                Господи, а ти не розумієш підгрунтя призначення Коломойського? А Аваков був призначений в Уряд по квоті Яценюка - партнера по коаліції.
                І по крайній мірі, Гелетея, Ложкіна та Райніна призначали не для того, щоб трахати.

                  929.03.20, 21:14Відповідь на 8 від БезЛица

                  Настя Деева- заступник міністра внутр справ- 24 роки
                  Наташа Бойко- заступник міністра енергетики-27 років
                  Наташа Севостьянова- перший заступник міністра юстиції - 29 років
                  Це все було у 2015_17 рр.

                  А ви нам тут відкриття робите

                    1029.03.20, 21:26Відповідь на 9 від NoTaRь

                    Настя Деева- заступник міністра внутр справ- 24 роки
                    Наташа Бойко- заступник міністра енергетики-27 років
                    Наташа Севостьянова- перший заступник міністра юстиції - 29 років
                    Це все було у 2015_17 рр.

                    А ви нам тут відкриття робите
                    у пороха значітільно ніже працент таких прусерів
                    а зел якак міфічіский царь...но разніца в том шо все до чого він прікасаітся ..прівращаіться в говно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна