хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Зеленобарижний зекарантин



Дмитрий Чекалкин

ЗЕ при Пороху "все знав", "все бачив".
Хто де скільки краде, хто наживається на війні!
А тепер... Осліп, оглух і онімів? Оце вірус...



Ирина Медушевская:
Вот кто мне может объяснить? "Свинарчуки", которых не попинал только ленивый, ввозили для нашей армии необходимое, но стали "кровавыми барыгами", а вчера 13 000 000 масок отгрузили из Украины в Мадрид! При узеленских! В разгар пандемии! Тринадцать миллионов масок! Вывезли, а не ввезли! Это как?

Юрий Бирюков:
Чет вспомнилось, что еще год назад главной экономической проблемой государственного уровня было то, что местные власти очень много денег кладут на депозит.
Кхм... Забавно, да?

Oleg Helgiv:
Макс Нефьодов, заявил что украинские маски вывезли в Испанию законно, и в Китай законно. И вообще Зеленский и его команда не отягощены моралью.
Потому что, например в 32 году зерно с Украины заграницу большевики вывезли совершенно законно, а то что потом настал Голодомор, так это никак не связано. Ведь закон не нарушили. И за три колоска пятнадцать лет лагерей сталинских без права переписки - тоже абсолютно законно. Просто тогда такие законы были.

Мне одному кажется, что у нас сейчас оккупационная власть, которая занимается мародёрством на совершенно законных основаниях?




Валерій Прозапас:
Нефьодов каже, що маски за кордон по 2 гривні вивозяться законно, по завєтам нових ліц, без порушення соціалістічєского правопорядка.
Тому не показуйте це в телевізорі як приклад мародьорства, бо буде трібунал.
А от запчастини до озброєння літаків в пік російської агресії ввозилися незаконно, про це багато казали Біґус з Білєцкім - кстаті, де вони?

Володимир Омелян:
Ніяк не можу зрозуміти, чому хворих на коронавірус везуть в Олександрівську лікарню, якщо набагато краще обладнана Феофанія «відкрита» вже для простих смертних?

Чи Феофанія теж раптом стала потрібна президенту і його свиті, як і державні резиденції, літаки, лімузини і вот ето всьо?!

Sergey Fursa:
Украинские депутаты говорят, что проголосуют за закон о рынке земли только если будет гарантия, что МВФ даст денег. Типа «деньги вперед». Интересно, кому тут нужны деньги, кого нужно спасать, украинскую экономику или МВФ. Кто тут торгуется с позиции силы?

Леонид Швец:
Когда тупо нет бабла на мерседес.

Вахтанг Кипиани:
Глава ОП Єрмак у розпал епідемії купив авто тіпа "мерседес" за 3,2 млн. гривень [щоб підвозити лікарів на роботу?]. А ви далі жартуйте про гречку і туалетний папір.

Баба і кіт:
11 березня Керівник офісу президента підписав мінські протоколи і в той саме день купив собі мерседес за три лімони.
Яке кумедне співпадіння.




Виталий Сыч:
Вчера немецкие СМИ широко обсуждали тему о том, что канцлер Германии не побоялась и сама вышла за покупками в супермаркет как и другие бюргеры, хотя пандемия в Германии огого, а сама Меркель, как все понимают находится в зоне риска.

Канцлер была в том же голубом брючном костюме, что и во время тв-обращения к нации, держала дистанцию в 2 метра, взяла пачку бумаги, душгель и 4 бутылки итальянского красного вина Ricossa. Молодец, наш канцлерин, поднимает дух всей Германии!)




Но у нас тоже есть люди, которые являют собой пример гражданского мужества, чего уж там! Вот, например, глава ОП Андрей Ермак тоже не побоялся и в разгар пандемии коронавируса купил Мерс за 3,2 млн грн.

Валерій Прозапас:
Ну це просто вишенька на торті - новенька машина Єрмака за 3
,2 мільйони.
Просто він на трамваї раніше їздив, але через карантин в них не пускають, от і довелося пріобрєсті скромний мерс - на роботу ж якось треба їздити, щоб там всє о Росіі думать.

А Порошенко апарати вентиляції легеней закуповує та шось все про МВФ з економікою складно розповідає.
МВФ з інвесторами і так обов'язково нам допоможуть, коли побачать які у нас єдінорогі єрманчукі бувають.

Alex Noinets:
Я вважаю, цю інформацію потрібно розповсюджувати по радіо разом з новинами про карантин та коронавірус.

Так, знаєте: "В Україні зафіксовано 7 нових випадків захворювання. Арсен Аваков повідомив, що весь транспорт в Києві зупиниться. Кабмін готує режим надзвичайного стану. Комплектація нового Мерседесу С350 Андрія Єрмака - d 4matic long, вартість - майже три мільйони гривень. Коломойський назвав дефолт позитивним сценарієм розвитку України. А зараз переходимо до прогнозу погоди".

Сергій Таран:
Деталь для сценарію фільму про мораль в політиці.
Керівник Офісу президента Єрмак 11 березня підписав «мінські протоколи» з визнанням «днр-лнр» і в той же день купив собі новий мерседес.

Взаимовыгодно сотрудничаем с Испанией: мы им маски, они нам стыд.

Денис Пятигорец:
Звертаюсь до всіх, хто:
- обурюється відсутністю масок та антисептиків в продажу;
- обурюється зупинкою метро та міжміського сполучення;
- обурюється курсом долара;
- обурюється через неможливість повернутись в Україну з відпустки чи відрядження...
всіх вас прошу заспокоїтись!!!
Заспокоїтись та пригадати, що всі ви зараз знаходитесь в стадії, під назвою: «Нє, ну так хужє ж нє будєт».
А раз «нє будєт», то і нєфіг обурюватись.




Валерій Прозапас:
Як же все повертається.
Напад РФ влітку 2014 був нічим не кращім за теперішні умови - зі смертями, падінням економіки, розгубленістю та невпевненістю в завтрашньому дні.
Але Владіміру Алєксандровічу це не заважало йуморіть з приводу "пєрєноса ґраніц" та смішними відео про ЗСУ у вигляді баранчика.
Потім він нічтоже сумняшеся використав біду в своїй передвибочній стратегії - бив під дих Іловайськом, загиблими, складнощами в економіці, бажанням миру, пробуксовками реформ, фейками та брехнею.
Тепер, коли вже він президент - до нього повернулися його ж питання.
Де долар по 24?
Хто наварився на масках?
Чому ви маєте офшори?
Чому хлопці продовжують гинути?
Чи може під час війни головком відпочивати в Омані?
Чому люди помирають від вірусу?
Як у владі опинилися друзі та бізнес-партнери?
Де повернуті заробітчани?
Чому за рік чесної влади впала економіка?
Чому олігархи в кабінеті президента, а не на нарах?
Як за два місяці після заяв про контрольовану ситуацію країна виявилася не готовою до епідемії?
Так виглядає обратка від історії.
Ми не тільки його виборців попереджали, але і його самого.
Розплачуйтесь, все справедливо.

Валерій Прозапас:

За переважну більшість дій та навіть висловлювань Зеленського і його молодої команди - Порошенка б вже порвали на клапті.

Ну просто уявіть призначення Сівохі в РНБО або адвоката Януковича до ДБР, відведення військ або "консультативну раду".
Чи підвищення податків, падіння економіки або продаж медичних масок.

Показова реакція на приватну поїздку до Мальдів на п'ятому році президентства одного, і мутний вояж до Оману на першому ж році на посаді втомленого шостого.

Про недоведені офшори мільйонера Порошенка і офіційні офшори мільйонера Зеленського взагалі мовчу.

Список можна продовжити ще на багато пунктів добрих справ "нових ліц".

Виходить, причина ненависті до Пороха не в них і не в цьому - тоді в чому?

По-перше, очевидно (на жаль далеко не для всіх), якою маштабною і спланованою (та щедро проплаченою) була антипорошенківська кампанія - з купою професійних патріотів, активістів, армією націоналістів, досі недоведеними "розслідуваннями" антикорупціонерів, тисячами годин телепропаганди, дивною смичкою кремлівської риторики з риторикою критичної частини української журналістики тощо.

І по-друге, гірше.
Нездатність переважної більшості українців протистояти примітивній пропаганді і як наслідок свідома відмова від розбудови держави - є справжньою причиною того, що зараз з нами відбувається.
Найгірше - що саме це дало підстави Путіну казати про "одіннарод".

І справа не лише в Зеленському, було б занадто просто перекласти всі проблеми на його кривляння та некомпетентність - він лише дзеркало, яке відобразило реальний стан нашого суспільства.

Щоби встояти, воно має різко подорослішати, пройти за місяці той шлях, який ігнорувало роками, а не міняти дзеркала, щоби раз за разом бачити в них клоунів.

Саме тому теперішня криза є не тільки черговим випробуванням - але і черговим шансом.









16

Коментарі

123.03.20, 20:27

Во время встречи олигархов в Офисе президента с главой государства Владимиром Зеленским бизнесмен Игорь Коломойский открыто заявил, что не может помочь государству деньгами в борьбе с эпидемией коронавируса.

В результате под кураторство олигарха Коломойского попали Запорожская и Волынская области.

    223.03.20, 20:32Відповідь на 1 від Геннадий М

    Во время встречи олигархов в Офисе президента с главой государства Владимиром Зеленским бизнесмен Игорь Коломойский открыто заявил, что не может помочь государству деньгами в борьбе с эпидемией коронавируса.

    В результате под кураторство олигарха Коломойского попали Запорожская и Волынская области.
    Блеать, расставили смотрящих по областям.
    Ярославский чуть нах не послал на совещании замгубера Харьковской области Пастуха.
    Министр здравохранения Емец уходит в отставку.
    Т.е. зе вот-вот отстранят от власти.
    Впереди какая-то грандиозная ...опа!

      323.03.20, 20:38Відповідь на 2 від БезЛица

      Может быть и отстранят, но, скорее всего, будут держать на коротком поводке и диктовать вою волю. Кто? - а те, кто был "приглашённым" на той встрече. Именно их Порох держал на коротком поводке в своё время, теперь отыгрываются...

        423.03.20, 20:44

        Кстати, слышал, что путин смылся из кремля и забарикадировался в свою резиденцию на Валдае

          523.03.20, 20:46Відповідь на 3 від Геннадий М

          Может быть и отстранят, но, скорее всего, будут держать на коротком поводке и диктовать вою волю. Кто? - а те, кто был "приглашённым" на той встрече. Именно их Порох держал на коротком поводке в своё время, теперь отыгрываются...Под словом отстранят я имел ввиду отодвинут от принятия реальных решений. Этоне только поводок, но и намордник.

            623.03.20, 20:47Відповідь на 4 від Геннадий М

            Кстати, слышал, что путин смылся из кремля и забарикадировался в свою резиденцию на Валдае Охотно верю. Наш фофочка тоже нигде не появляется.

              723.03.20, 20:48Відповідь на 5 від БезЛица

              Может быть и отстранят, но, скорее всего, будут держать на коротком поводке и диктовать вою волю. Кто? - а те, кто был "приглашённым" на той встрече. Именно их Порох держал на коротком поводке в своё время, теперь отыгрываются...Под словом отстранят я имел ввиду отодвинут от принятия реальных решений. Этоне только поводок, но и намордник.Точно Но... смеяться не хочется... Довыёбирались...

                823.03.20, 20:50Відповідь на 7 від Геннадий М

                Может быть и отстранят, но, скорее всего, будут держать на коротком поводке и диктовать вою волю. Кто? - а те, кто был "приглашённым" на той встрече. Именно их Порох держал на коротком поводке в своё время, теперь отыгрываются...Под словом отстранят я имел ввиду отодвинут от принятия реальных решений. Этоне только поводок, но и намордник.Точно Но... смеяться не хочется... Довыёбирались...Да. 3,14зда вже близенько....

                  923.03.20, 20:50Відповідь на 6 від БезЛица

                  Кстати, слышал, что путин смылся из кремля и забарикадировался в свою резиденцию на Валдае Охотно верю. Наш фофочка тоже нигде не появляется.Ну что ты, как можно иначе... Величайший лидер современного мира...

                    1023.03.20, 20:53Відповідь на 9 від Геннадий М

                    Кстати, слышал, что путин смылся из кремля и забарикадировался в свою резиденцию на Валдае Охотно верю. Наш фофочка тоже нигде не появляется.Ну что ты, как можно иначе... Величайший лидер современного мира...Ага, Членограй Зассаныч.
                    Там у вовочкиного друга Пальчевского жопа. Выяснилось, что его Евролаб скрывала позитивные результаты на коронавирус.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна