хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Політична проститу… зрада


Alex Noinets:
Представниця України в ПАРЄ (парламентська асамблея Ради Європи) виявилася представницею Росії. Юлія Льовочкіна проголосувала в ПАРЄ за повернення Росії і за "нову санкціонну процедуру", яка фактично знімає санкції з РФ.
Вважається, що українська делегація в ПАРЄ - це делегація, яка представляє інтереси України, що делегація приймає колективні рішення і просуває спільний порядок денний. Якщо це не так, то це означає, що "українська делегація" в ПАРЄ відсутня, а є лише декілька депутатів, жодним чином не пов'язаних один з одним, а інколи і з Україною.

Ми звикли до того, що депутат після того, як його обрали, забуває про виборців і починає воротити в Раді все, що йому заманеться і працювати на своїх спонсорів, а не виборців. Тепер ми знаємо, що і в ПАРЄ наша делегація веде себе абсолютно таким же чином. Не виборці ОПЗЖ делегували Юлію Льовочкіну в ПАРЄ. Це зробили депутати ВР, склад делегації затверджувався "монобільшістю" і відповідальність за поведінку делегатів несуть депутати ВР, які її туди делегували, тобто, знову ж таки монобільшість. І коли тепер Юлія Льовочкіна почала вести себе як відкритий російський шпигун в ПАРЄ, відповідальність за це несе монобільшість.

Вони могли б відкликати Юлію Льовочкіну зі складу делегації, якби мали таке бажання. Але вони не мають такого бажання. Вони будуть мовчати про цей ганебний випадок здачі національних інтересів, і навіть якщо притиснути їх до стінки, казатимуть, що вони тут ні до чого, так вийшло, ну подумаєшь, а що ви хотіли, а до чого тут зеленський. Саме тому, коли голова української делегації Ліза Ясько написала про це ганебне голосування, яке повернуло країну-терориста в ПАРЄ, вона жодним словом не згадала, що українська делегація теж приймала участь в цьому фарсі.
Це зрада національних інтересів.

Volodymyr Ariev:
Тепер у ПАРЄ є два варіанта запровадження санкцій. Якщо порушення не дуже серйозне, то застосовується проста процедура накладення санкцій - простою більшістю. А от якщо країна робить серйозне порушення, то тоді буде складна процедура: рішення мають приймати і ПАРЄ, і Комітет міністрів, і Генсек, а розгляд - аж на 9 місяців!

Тобто: якщо в делегації країни мало жінок - санкції прилетять миттєво, якщо країна анексує чужі землі і вбиває громадян сусідів - тоді санкції запровадити майже неможливо.
Раніше порушники прав людини і міжнародного права боялися санкцій ПАРЄ. Тепер вони можуть посилати цю організацію з її резолюціями в тривалу сексуально-пішохідну прогулянку, жодного покарання не буде.

Depo.ua
Трое "слуг" вошли в пророссийскую партию в ПАСЕ
Народные депутаты Украины от фракции "Слуга народа" Александр Мережко, Александр Скичко и Вячеслав Медяник стали членами группы социалистов в Парламентской Ассамблее Совета Европы, которая поддерживала возвращение России в ПАСЕ. Кроме них, в состав социалистов в ПАСЕ от Украины вошли нардепутаты от "Оппозиционной платформы – За жизнь" Юлия Левочкина и Олег Волошин.

Елена Кудренко

Меня удивляет то рвение, с которым ОПЗЖ отстаивают интересы России. Понятно, что это носит финансовый интерес, и есть обещания сладких должностей при нужном РФ результате.

Хорошо, посмотрим на это с одной стороны:

– Поклонская. Вроде неплохо устроилась, да? Жива-здорова, поработала в Крыму как соучастник оккупации – ее пригрели в России и пока не обижают. И не потому, что очень уважают, а потому, что может быть еще полезна. Чувствуете разницу? Пока полезна – пока и на месте.
– Беркутовцы и прочие бывшие силовики, теперь бьющие москвичей на митингах. Тоже пригодились, после того, как отработали в Одессе и устроили тот самый пожар со смертями. И совершенно неважно, что они забрасывают это в нашу сторону, мол, “не забудем 2 мая”. Мы ведь все поняли и разобрались, и тоже не забудем. А беркутовцы, что с Майдана, что из Одессы, полезны России только как мясо, которое можно послать на убой.
– днр-овские так называемые герои. В самой России они нах… никому не нужны, хотя при жизни и в лучшие времена искренне думали, что они выполняют очень важную роль для России – отстаивают ее скрепы на территории Украины, и что за это им обеспечат безбедную жизнь со всякими почестями. Петухи – они и есть петухи.

Но вспомним, например, некоего Чечетова – представителя РФ, “выбросившегося” из окна. Вспомним (а лучше хрен с ними, и как их фамилии – тем более не имеет значения) многих важных дядек, умерших в РФ за последние 6 лет с очень странными объяснениями. Ведь далеко не последние люди (гугл подскажет, кто там был и как его звали). Перестали быть полезны? Слишком много знали? Слишком на многое рассчитывали?

Радует, что у нас, например, что Шуфричу, что Лесику достается по морде, и очевидно, что они прилежно работают на Россию. Кто знает, не сделает ли она однажды Лесика губернатором Харьковщины? Может, ему это пообещали, и он готов подставлять свое лицо под кулак националиста – до свадьбы заживет? Вернее, до назначения на должность.

Вы, руки России в нашем политикуме, полезны ей лишь до того момента, пока полезны. Вы лучше знаете имена ваших российских собратьев (по разуму, по скрепам и по предназначению), которые, занимая гораздо более важные должности, вдруг внезапно попрощались с жизнью. Ваша Родина вас вот так “любит”.

Все уже знают, что вот это лицо в ПАСЕ проголосовало за Россию?






10

Коментарі

131.01.20, 17:39

    231.01.20, 17:48

    гнати в шию .

      331.01.20, 17:51

        431.01.20, 17:55Відповідь на 1 від blac bird

        Не нервничай! Всё будет Украина!

          531.01.20, 17:55Відповідь на 2 від WalKing

          гнати в шию .В ноябре.

            631.01.20, 17:55Відповідь на 3 від ikrol

            Все буде добре!

              731.01.20, 19:33Відповідь на 5 від БезЛица

              гнати в шию .В ноябре. навіть завтра. ) не пізно . )

                831.01.20, 19:48

                Сволота

                  931.01.20, 20:58Відповідь на 7 від WalKing

                  гнати в шию .В ноябре. навіть завтра. ) не пізно . )Да я не против

                    1031.01.20, 20:59Відповідь на 8 від Голубка

                    СволотаМаємо те шо маємо...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна