хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

«Епохальна» промова, або Чого приходив?

«Епохальна» промова, або Чого приходив?

 

Юрий Бирюков

Сравните две эпохи, сравните два Давоса.

В обоих случаях – первый международный экономический форум после избрания.

В обоих случаях – выступление Президента Украины.

Занавес…





Владимир Завгородний

Глядя на фотографии зала, перед которым выступал Владимир Зеленский в Давосе, я не могу отделаться от ощущения, что командой Зеленского выбрана совершенно неправильная стратегия.

Совершенно неправильной стратегией было лететь в Давос выступать перед пятнадцатью слушателями. Гораздо дешевле было бы привезти их в Киев, и выступить перед ними там.

Ну просто как ни считай, так выходит. Потому что путешествие Зеленского в Давос с охраной, семьёй, охраной семьи, Андреем Богданом, охраной Андрея Богдана, семьёй Андрея Богдана и с золотой рыбкой (одна на всех) — ну оно по-любому дороже, чем купить билеты в Киев для пары десятков иностранцев и снять номера в гостинице на пару дней.

И уже в Киеве перед ними спокойно выступить. Опять же, экономия времени: можно в освободившееся время заняться чем-то полезным. Страной, например. Но можно и номер для “Квартала” придумать.

Причём в этом есть потенциальные бонусы! Люди бы приехали в Киев, привезли валюту, потратили её на кафе и сувениры. Это бы укрепило курс гривни! Опять же, может быть, они бы влюбились в нашу страну и инвестировали в неё. Хотя бы в однушку на Троещине. Может и больше, кто знает. Воздух Киева пьянит.

В то время как надежды на то, что приток валюты, укрепление гривни и инвестиции в страну воспоследуют после выступления Владимира Зеленского в Давосе они, как бы это сказать… не так велики.

Воздух Киева всё-таки вызывает куда больше уверенности.

 

Ганна Митюк
Студент кулінарного технікуму в Давосі




Гліб Бабіч

Це означає, Вова, що грошей тобі просто так ніхто не дасть.
Тому що глядачі “Слуги народу” залишилися в Україні. І вони грошей тобі теж не дадуть. Не тому, що немає. Тому, що це плоть від плоті – твої виборці.
І мислити, і працювати ви можете тільки в режимі насоса.

Але ти для них написав натхненну лабуду для внутрішнього користування.
Тільки кредитну історію ти не будуєш, а ростиш.
І облігації – це гроші в борг, а не інвестиції. Які тобі поки дають під інерцію держави, яку будував не ти.

Індикатор кредитоспроможності, кажеш? Ну так. У нас ще є що взяти в оплату кредитів, якщо що. Після тебе, боюся, не буде.
Але діра в бюджеті в 50 млрд (насправді більше) і крах співпраці з МВФ змушує крутитися.

1,25 мільярда євро. У бюджетну діру (яку ними не покриєш). В борг.
Це перемога, Вова. Велика економічна перемога.

Уявляю, як вони там реготали всім Давосом.

 

ЗЕЛЕНСЬКИЙ НЕ МІГ ВІДПОВІСТИ НА ЖОДНЕ ПИТАННЯ ВЕДУЧОГО ПІСЛЯ ВИСТУПУ У ДАВОСІ

Андрій Смолій

Це не спеціальна заява, а це, по суті, така собі профанація. Тобто Зеленський прочитав те, що йому було написано. Але Зеленський не відповів на жодне питання чітко, аргументовано, з цифрами, які йому задав модератор цього заходу. Тому що просто сказати, що в нас реформи – цього недостатньо.Потрібно дійсно розказати про реалізацію цих реформ, а не говорити, що ми провели якісь реформи. Хоча насправді будь-який інвестор зайде в Україну і подивиться, що ці реформи станом на сьогодні досі не запущені. Якщо вони не запущені, то це виглядає просто як відверта брехня і маніпуляція, можливо, для українського виборця, можливо, ще для когось.

Зеленський був непідготовлений до стандартних питань від модератора Всесвітнього економічного форуму.

Зеленський був абсолютно не готовий відповідати на ті питання, які задавав йому модератор цього заходу. Хоча питання були цілком зрозумілі. Якщо президент України чи будь-якої іншої держави приїжджає на такий форум і прагне отримати інвестиції, він абсолютно повинен бути готовий до запитань про реформи, про правоохоронну систему, про безпеку в країні. Зеленський тут конкретно не відповів на жодне з цих питань. Тому я думаю, що українській делегації після того, як виступив пан Зеленський, і після того, як він відповів чи не відповів на всі ці питання, можна сміливо збиратися і їхати до Києва.





10

Коментарі

123.01.20, 10:52

И смех, и грех...

    223.01.20, 11:01

      323.01.20, 11:07

      "Українці в Давосі, схоже, зовсім забули, що знаходяться в європейській країні. Один із українських делегатів економічного форуму вирішив приїхати до Швейцарії на автомобілі і за звичкою припаркував позашляховик на тротуарі біля Українського дому в Давосі.Поліцейські не стали потурати українському гостю, адже у Європі перед законом усі рівні, і виписали порушникові штраф у сумі 120 швейцарських франків (близько 112 євро)."

        423.01.20, 11:09

          523.01.20, 11:12

          А певна схожість з "учнем кАлінарного технікуму" таки є Ну чого це не відповів на питання? Сказав же, що відкат економіки назад це не відступ, а розгін перед стрибком. Яким тільки, вгору, в довжину, чи в сторону?

            623.01.20, 11:45Відповідь на 1 від Геннадий М

            И смех, и грех...Та не смешно как-то... Зашкваренский задолбал...

              723.01.20, 11:46Відповідь на 2 від Андрій1961

                823.01.20, 11:47Відповідь на 3 від Вы не Я

                "Українці в Давосі, схоже, зовсім забули, що знаходяться в європейській країні. Один із українських делегатів економічного форуму вирішив приїхати до Швейцарії на автомобілі і за звичкою припаркував позашляховик на тротуарі біля Українського дому в Давосі.Поліцейські не стали потурати українському гостю, адже у Європі перед законом усі рівні, і виписали порушникові штраф у сумі 120 швейцарських франків (близько 112 євро)."Поліцейські - молодці!

                  923.01.20, 11:47Відповідь на 4 від Стрийко Зеник

                    1023.01.20, 11:48Відповідь на 5 від nasinynka

                    А певна схожість з "учнем кАлінарного технікуму" таки є Ну чого це не відповів на питання? Сказав же, що відкат економіки назад це не відступ, а розгін перед стрибком. Яким тільки, вгору, в довжину, чи в сторону?В глибину!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна