хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мені не все одно...

Лариса Вакульницька

А як би слухали Гнусавого ще до виборів, то зараз не дивувались цій маячні, що він ніс. І діям його теж.
Він те саме казав про возлягання вовка та ягняти, згвалтованої та гвалтівника, убивці та родичів убитих, бо у всіх є пачпорт України.
Навіть в його агітації очевидна була ненависть саме до постмайданної України, України чіткої національної самоідентифікації, України несовкової, європейської. Він же ясно писав: 5 років. 5 років того-сього ужоса.
Можна сказати, він в цьому навіть був чесним. І коли казав, що готовий стати на коліна перед Пуйлом теж був чесним. Він стає і країну ставить.

І хто не бажав самообманюватись, той відчитав це і криком кричав: що ви робите?
Ви ж “робите” їх – гідність, незалежність, Україну.
Резедент Какаяразніца.

* * *

За останній час, в турбо-режимі, у нас під приводом благородної мети відібрали свідків російських злочинів проти України (від беркутів до харківських терористів). Перед тим Цемаха.

До речі, не думаю, що Хйлу прийшлось сильно наполягати на обміні беркутні – Зеленський це зробив без жодного спротиву. Враховуючи ручне керування судами, невинесення вироків беркутні теж дуже симптоматично.
Тобто вони хочуть переглянути концепцію Євромайдану. Між іншим, Портнов про це заявляє прямо, а дії влади цим заявам аж ніяк не суперечать (зміна прокурорів, передача в ДБР, непродовження заочного правосуддя, усунення Горбатюка і т.д. і т.п.).

Декілька разів натякнули, що це внутрішній конфлікт, а не зовнішня агресія: обмін відбувався між “ДНР”, “ЛНР” і Україною. В риториці практично жодних згадок про Росію. Наступним обміном вони цю лінію ще посилять, побачите.

Путіну дзвонять і вітають з Новим Роком. Зазвичай агресора і військового злочинця не вітають. Путін же названий не агресором, а одним із “нормандських партнерів”. Виходить, що такий же посередник як Меркель з Макроном.
В новорічному вітанні резидента не вперше, але дуже чітко, артикульовано, що ми всі українці, у кого є паспорт України. Тобто ще раз проведено лінію “гражданского” конфлікту.

Вже треба дуже напружувати пам’ять, щоб згадати, коли востаннє Зеленський публічно згадував, що Росія – агресор. Мабуть, ще на передвиборчих перегонах.

Без уваги, коментарів і відсічі залишаються претензії (поки що усні) Путіна на схід і південь України (паспортизація ОРДЛО, до речі, теж). І так буде надалі, бо інакше це все виламується з концепції “гражданского” конфлікту.

І це тільки мала частина тих дій, які свідчать про те, що нинішня влада дбає про інтереси ворога більше ніж про інтереси України.

Кирилл Данильченко

Проблема в том, что противостоять агрессии можно только на поле идеологии. За землю воевать в 21 веке уже не получится. Ибо в 30 километрах от областного центра дом в вымирающем селе стоит 1500 долларов, часто с парой гектаров сада и огорода. Устанешь обрабатывать. В довесок сорокалетние женщины со спившимися мужьями, и ты – первый парень в радиусе конного перехода. Занимайся любовью и расти ягоды. Пусть приходит Путин, путину можно молоко и ягоды сдавать в рублях. Ты что дурак, воевать?

За образ жизни тоже не очень выходит. Три месяца в Польше, коридор дома подгадать зимой, чтобы оформить субсидию, разве требуют от кого-то воевать? У меня знакомые патриоты были, не знали в какую вышиванку одеть детей на линейке. Поехали в Сургут – потому что 1000 долларов больше 500, а язык учить не надо. Сейчас вижу фото – дети в военной форме, по ходу юнармия. Будут еще дедушку стрелять за восстановление империи. За то, что мы все говорим на одном языке и у нас паспорт? Да россияне говорящих на одном языке намотали на гусеницы в Москве и на бутылку их сажают. Кто-то верит, что они сотню миллиардов в обходные трубы и три войны влили, чтобы проникнуться историями про мир и один язык?

Короче, новый формат обращения – это как паблик с волками. Неважно, кто напротив, – важно, кто рядом. Не важно, кто, важно, кто. Не важно, кто майор, важно, кто лед под ногами майора.

Коньяк только чудом спас меня от цитат Стетхема и статусов ВК.

Виктор Майстренко

Написали в комментах, что много “адекватных” россиян от выступления Зе в восторге.
КОНЕЧНО! Они и будут в восторге.

1. Для россиян нет 20 лет никого кроме пу. Потому для них это ново, интересно и круто. Шоу работает. Помню себя, когда в Украину приехал в 14-ом первый раз. Для меня 95 квартал и мультик про политбомонд были верхом возможного. Я не мог представить такого в рашке, чтобы по ТВ такое показали. Потом уже послевкусие говнеца пришло. Но сначала шоу работает на ура.

2. У россиян есть пу, главная вина которого – несменяемость и… (вы думаете, что война?! нет…) то, что он и его окружение воруют. Войны для россиян нет, даже для “адекватных”. Тем более войны нет для московских “адекватных”, там вообще борьба за лавки, чтобы покрашены были, хорошо идет, не более. Потому у “адекватных” россиян Зе воспринимается как Навальный. Глядите, вот они новые политики. Они даже поздравления пишут не так, как всегда. А теперь смотрим, открываем Навального страничку… Вот он. Навальный бегает. Навальный с семьей и детьми фотается. Навальный снова бегает… Не узнаете?! А ведь это Зе в спортзале, Зе “мне некогда, у меня дети” и т.д. Одна и та же технология. Показать НОВИЗНУ, а по сути – один страну воюющую посерединке разменивает, трындя про коррупцию, хотя сам с безграничной властью уже давно и скоро год как. А второй… Крым – не бутерброд, главное, что пу ворует. Одно и то же. ШОУ работает на ура.

3. Зеленский знаком россиянам по всяким киноподелкам типа “Служебный роман 2” и КВН (Квартал в рашке не смотрят) Убогое, но попсня и в голову лезет легко. Это им дает надежду, что любой (Навальный) тоже сможет стать президентом. Но… Повторюсь, они все борются за холодильник (дороги, лавочки и прочее). Как и зе электорат. И россияне “адекватные” не понимают, что где-то там идет С НИМИ ВОЙНА, и что от ИХ РУК гибнут люди.
Зе на этом тоже играет, выводя за рамки даже этого убогого поздравления вопросы войны и Крыма и…

… тут я позволю себе похохотать…

из-за своих комплексов очередной раз трындит, что за него проголосовало 73%. Понимаете?! Чел при безграничной практически власти, до сих пор НИЧЕГО НЕ СДЕЛАВШИЙ ПОЛОЖИТЕЛЬНОГО В СТРАНЕ, ПРОСРАВШИЙ СВОЙ РЕЙТИНГ, до сих пор трындит про то, что за него голосовали… Это комплексы и понимание 3,14деца. А я напомню – у нас в прошлом году за то, чтобы свадебные фотографы страной управляли, тоже куча идиотов нашлась проголосовавших… А еще и за Дубинского “мама любит скорость”, и за Бужанского “СССР наше всё”…

Вот поэтому реакции россиян, даже адекватных не удивляйтесь.
Помните!!! ОНИ СТРОИТЬ ХОТЯТ ТОТ ЖЕ РЕЙХ, только без плешивого. Потому им и нравится Зе с его “забобонами”. Просто проецируют они это на себя и считают, то, что им подходит, должно и нам подходить. Они же нас считают младшими братьями. Даже адекватные, как вы их называете. А у них ИХ великая империя.

Но нам-то она не нужна. Потому думаем своим умом, живем своей совестью.
Не благодаря, а вопреки.

Victor Tregubov

Проблема навіть не в тому, що в нас президент – не українець. Не вперше. Кучма та Янукович теж українцями не були.

Проблема в тому, що він щиро не вірить в те, що українці, себто люди, яким дорогі ті чи інші прояви української ідентичності, взагалі існують.

* * *

Гарна новина – те, що проукраїнську частину населення об’єднати проти себе новій владі вдалося приблизно так за півроку. На рекорд йдуть.

Погана новина – те, що ця частина, себто, ми, ще програє по засобах комунікації. І це мене найбільше хвилює. Бо в сучасному світі війна, як в старі недобрі часи, йде не за факти, а за трактування. І не так важливо, що сказали, як те, як переповіли.

З іншого боку, якщо в наступному році економіка таки навернеться (а на те схоже), холодильник переможе телевізор – це ж Україна. І гречкосії ще самі до козаків побіжуть з претензією, мовляв, ганьба вам, що ж ви злочинну владу ще ногами не 3,14дите.

Але хотілося би якось вирішити наявну проблему без жертв у вигляді економіки країни. Бо є ще фактор сусідушків.

Віктор Залевський

Мені не все одно ні назва вулиць,
Не ті, хто у моїх стріляв братів…
І поруч хто, місцевий чи прибулець
З ідеями продюсерів «СВАТІВ».

Історія і віра, і здобутки
Моїх дідів мені не все одно.
І пастирі з «телевізійной будки»
Їдять самі нехай своє лайно.

Для мене Прапор, Віра, Мова, Воля –
Це ценз життя, мотив для боротьби.
І навіть бій останній, смерть у полі,
Для мене краще, вибору ГАНЬБИ…




11

Коментарі

14.01.20, 17:16

Зелень позеленіє

    24.01.20, 17:28Відповідь на 1 від Эйч

    Зелень позеленієНехай зразу гниє...

      34.01.20, 17:33Відповідь на 2 від БезЛица

      Зелень позеленієНехай зразу гниє...Та вони на турборежимі, потім таки і тікати до ростова, а хто зостанеться, на кічі погниють

        44.01.20, 17:37Відповідь на 3 від Эйч

        Зелень позеленієНехай зразу гниє...Та вони на турборежимі, потім таки і тікати до ростова, а хто зостанеться, на кічі погниютьЦе дивлячись кого наступного оберуть...

          54.01.20, 19:35

          Для мене Прапор, Віра, Мова, Воля –
          Це ценз життя, мотив для боротьби.
          І навіть бій останній, смерть у полі,
          Для мене краще, вибору ГАНЬБИ…

            64.01.20, 19:45Відповідь на 5 від Atman

            Для мене Прапор, Віра, Мова, Воля –
            Це ценз життя, мотив для боротьби.
            І навіть бій останній, смерть у полі,
            Для мене краще, вибору ГАНЬБИ…

              74.01.20, 20:05

                85.01.20, 07:21

                  95.01.20, 11:10Відповідь на 7 від Андрій1961

                    105.01.20, 11:11Відповідь на 8 від сонный 4