хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Тайна вечеря



Вдалося зафіксувати таємну зустріч Андрія Богдана та Ігоря Коломойського. Пізно ввечері 25 грудня «Схеми» зафільмували, як керівник ОП та впливовий олігарх разом із соратниками та бізнес-партнерами бачились в ресторані п’ятизіркового готелю в самому центрі Києва.

Охоронець Богдана відразу починає комусь писати, а охоронець Коломойського – телефонувати.
Схоже, керівник Офісу президента вже знає про присутність журналістів поруч з готелем – що означає, що він може залишити ресторан через інші двері. Тож знімальна група вирішує зайти всередину.
Вже в ресторані журналісти помічають, як особистий охоронець керівника Офісу президента Богдана і особистий охоронець олігарха Коломойського сідають біля входу в окрему приватну кімнату ресторану. Схоже, саме там відбувається таємна вечеря.

Що керівник офісу президента Андрій Богдан міг обговорювати протягом кількох годин з бізнесменами неформальної групи «Приват» та особисто її лідером – олігархом Ігорем Коломойським? Чому переховувався? І чи пов’язані ці питання із керівником національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»? Адже до широкого кола бізнесових питань одного з найбагатших українців Ігоря Коломойського входять питання нафти і газу.

 

Детальніше: https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/30346297.html






8

Коментарі

128.12.19, 15:48

І після цієї вечері НАПЕВНО ухвалили - Пригробити Секенд Хенд, зменшити його обсяги наполовину. Це буде відчутне "покращення" для багатодітних сімей та пенсіонерів! Взагалі-то клімат теплішає, можна і голими ходити.

    228.12.19, 16:21

    ага, типа показушно-тайная с фото для зомбимасс. Если бы была и в правду тайной, фиг бы кто узнал

      328.12.19, 16:22Відповідь на 1 від Nikolka

      І після цієї вечері НАПЕВНО ухвалили - Пригробити Секенд Хенд, зменшити його обсяги наполовину. Це буде відчутне "покращення" для багатодітних сімей та пенсіонерів! Взагалі-то клімат теплішає, можна і голими ходити.Не думаю. Беню не цікавить секонд хенд. У нього інші сфери. І його сильно зачепила заборона на імпорт електроенергії з шишкостану.

        428.12.19, 16:24

        Ось в чиїх руках знаходиться влада в Україні..
        Шмаркля - ніхто, лишке блазень для відвертання уваги..

          528.12.19, 16:27Відповідь на 2 від ТНЕ*

          ага, типа показушно-тайная с фото для зомбимасс. Если бы была и в правду тайной, фиг бы кто узналБеня давно о себе не напоминал.

            628.12.19, 16:28Відповідь на 5 від БезЛица

            ага, типа показушно-тайная с фото для зомбимасс. Если бы была и в правду тайной, фиг бы кто узналБеня давно о себе не напоминал.та по ходу, ему это и не надо было

              728.12.19, 16:28Відповідь на 4 від ЖЁЛТЫЙ

              Ось в чиїх руках знаходиться влада в Україні..
              Шмаркля - ніхто, лишке блазень для відвертання уваги..
              А ніхто з нормальних людей і не сумнівався.

                828.12.19, 16:30Відповідь на 6 від ТНЕ*

                ага, типа показушно-тайная с фото для зомбимасс. Если бы была и в правду тайной, фиг бы кто узналБеня давно о себе не напоминал.та по ходу, ему это и не надо былоНадо, очень надо. Иначе не былобы интервью НЙТ, и встрече в ОПУ, и многого другого.

                  928.12.19, 16:31Відповідь на 8 від БезЛица

                  ага, типа показушно-тайная с фото для зомбимасс. Если бы была и в правду тайной, фиг бы кто узналБеня давно о себе не напоминал.та по ходу, ему это и не надо былоНадо, очень надо. Иначе не былобы интервью НЙТ, и встрече в ОПУ, и многого другого.мне кажется, он не любит публичности, действует натихаря

                    1028.12.19, 16:37Відповідь на 9 від ТНЕ*

                    ага, типа показушно-тайная с фото для зомбимасс. Если бы была и в правду тайной, фиг бы кто узналБеня давно о себе не напоминал.та по ходу, ему это и не надо былоНадо, очень надо. Иначе не былобы интервью НЙТ, и встрече в ОПУ, и многого другого.мне кажется, он не любит публичности, действует натихаряОн просто вынужден напоминать, кто теперь в лесу хозяин.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна