хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Кінець епохи гідності



Mason Lemberg:
Рекордні 75 мільйонів гривень витратили в листопаді на утримання велосипеда Зеленського.
А в грудні грошей нема навіть на зарплати медикам. Порошенко, що ж ти робиш? Клятий Порошенко вночі приходить на Банкову та тирить гроші з казни. Шах і мат, порохоботи!

 

Helgi Sharp:
Существует три типа людей: визуалы, аудиалы и кинестетики.
Визуалы воспринимают бОльшую часть информации с помощью зрения, аудиалы - через слух, кинестетики - в основном, кожей и телом.
Выяснилось, что визуалов и аудиалов в Украине около 25%, остальные - преимущественно, кинестетики. Они, пока жизнь их по фейсу кадилом не начистит, ничего не видят, не слышат и не понимают.

 

Ibigdan:
Промисловість в Україні продовжує стрімкий обвал, в листопаді обвалилася на 7,5% порівняно з листопадом минулого року, аналогічне падіння відбувалось лише в 2015 році. Зниження промисловості відбувається вже шостий місяць поспіль.

Две свежих новости
1. Печерський райсуд Києва відпустив з-під домашнього арешту снайпера та колишнього бійця спецназу "Омега" Дмитра Хмеля, який підозрюється у вбивстві Героя Небесної Сотні Олександра Храпаченка.

2. Апеляційний суд розглянув апеляцію на запобіжний захід Юлії Кузьменко – одній з підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Суд ухвалив залишити її під вартою. Після оголошення рішення судді мовчки вийшли із залу засідань під крики: "Ганьба".

 

Vadym Grygorjev:
1. Тепер постраждає ще декілька дітей без її допомоги
2. Конституційна презумпція невинності суддям пофіг
3. 73% альтернативно обдарованих у захваті

 

Андрей Шор:
Я склонен считать, что в момент известного первого брифинга тупорылые следователи действительно считали, что вышли на след убийц. Они имеют на это право, их дело расследовать. Тупость и профессиональная непригодность сами по себе не преступление.
Но в момент, когда они сами поняли, что никаких доказательств нет, а все, что есть - фуфло, продолжать настаивать на удерживании невинных и продолжать громоздить кучу абсурда - это становится преступлением.

 

Anton Shvets:
Парадокс Шабунина-Рябошапки.
Может ли Рябошапка создать такую коррупцию, которую Шабунин сможет заметить?

 

Хроники Хунты:
Простой народ начал подозревать, что клоуны на самокатах управляют страной как-то хреново. В следующий раз хотят попробовать таксистов. Они, говорят, вообще всё знают.

 

Mason Lemberg:
Українська сторона планує передати бойовикам «ДНР» і «ЛНР» колишніх беркутівців, обвинувачених у розстрілі людей на Інститутській 20 лютого 2014 року, в межах обміну полонених. Мова про те, що навідміну від тих же бойовиків, які вийшли зі зброєю воювати проти людей зі зброєю (проти українського війська), ці тварини стріляли в цивільних людей з дерев'яними щитами і палицями без жодної потреби в цьому.

 

Баба і кіт:
Тому що Майдан для зекоманди - порожній звук.

 

Валерій Прозапас:
Отже, т.зв. "розведення" закінчилося передбачуваним фіаско - в Золотому з мінометів обстріляно будинки мирних мешканців.
Військові мають туди повернутися, такою повинна бути єдино правильна реакція держави на демонстративні дії окупанта, тим більше на фоні недвозначних заяв Путіна.

 

Карл Волох:
Покажіть мені ще країну (за межами Африки), де можуть оприлюднюватися докази відкритого тиску Адміністрації президента на правоохоронні органи та суди (й навіть докази фальсифікації справ по політичних ознаках) - і не супроводжуватися, при цьому, не лише негайними відстороненнями від посад і кримінальними розслідуваннями, а навіть просто коментарем від цього самого президента.

 

Alex Noinets:
Я взагалі нічого не маю проти того, щоб український музикант Вакарчук співав на корпоративі білоруської айті-компанії. Це його професія, це його вибір.
Трохи бентежить те, що наступного дня інші українські музиканти грали на Майдані в підтримку свого колеги, українського музиканта, безпідставно ув'язненого українськими політиками в гонитві за дешевим рейтингом та з метою збереження своєї влади.
Але це його вибір. Між корпоративом і політичною акцією він вибрав корпоратив.

 

Serg Marco:
Я был на суде у Рифмастера, и мне есть что сказать. Суд был убогим избиением обвинения защитой Андрея Антоненко. Прокуроры сбивались, несли полную чушь, подавали документы в нарушение процедуры. Это выглядело жалко.
Ты же лучший прокурор, ты же делегирован Рябошапкой на это дело, ну изучи материалы, выстрой ровную логичную линию обвинений, если ты настолько тупой, что не можешь заучить речь - запиши на листике и прочитай! Но они даже этого не смогли. Сбиваясь, путаясь в показаниях (как по алиби Яны Дударь), называли обвиняемого Рифа на суде "убийцей" прямо в глаза судье.
На этом нашей судебной и исполнительной власти можно поставить вердикт несостоятельности. У нас их нет.

 

Ibigdan:
- У вас в Украине что, клоуны при власти?
- При власти аферисты. Клоуны голосовали.

 

Роман Доник:

Нет никакого кризиса, просто Зеленский, Коломойский, Найем и Лещенко, п..дят наши деньги.





 

 


9

Коментарі

125.12.19, 20:16

    225.12.19, 20:22

    «Ложь успевает обойти полмира, пока Правда надевает штаны.....»

      325.12.19, 20:30Відповідь на 2 від Вы не Я

      «Ложь успевает обойти полмира, пока Правда надевает штаны.....»

        425.12.19, 21:08Відповідь на 1 від WalKing

        Якось так....

          525.12.19, 21:09Відповідь на 2 від Вы не Я

          «Ложь успевает обойти полмира, пока Правда надевает штаны.....»Добро кратковременно, зло вечно...

            625.12.19, 21:54

            В когось є честь і гідність незалежно від обставин, а хтось все ще чекає епохи ковбаси по 2.20 Епоха голого короля

              725.12.19, 21:56

                826.12.19, 10:54Відповідь на 6 від nasinynka

                В когось є честь і гідність незалежно від обставин, а хтось все ще чекає епохи ковбаси по 2.20 Епоха голого короляПродукты дорожают, лекарства дорожают... А некоторые пенсионеры, голосовавшие за придурков, оргазмируют от того, что доллар подешевел.
                Я одного спросил: "Тебе что с того?" Молчит...

                  926.12.19, 10:54Відповідь на 7 від Андрій1961

                    1026.12.19, 11:10Відповідь на 8 від БезЛица

                    На жаль таких багато і серед тих, яких ще на світі не було, коли ковбаса по 2.20 була. Але теж чекають шари і радіють падінню долара. А віддавати ті "інвестиції" за облігації їм.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна