хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Зрада національної безпеки і оборони?

Зрада національної безпеки і оборони?

 

Микола Гаврилко:
Ні безпеки, ні оборони, ні національного нічого там нема.

Микола Бабенко:
Королевська і Сивохо у раді національної безпеки? Так, це жах, це щось нереальне! Терміново потрібно туди царьова і гадіка каліснічєнка! Українці, ви таки подуріли! Вам щось пороблено! Кажуть, що коли Бог хоче когось покарати, то спочатку відбирає розум...

Богдан Северин:
Це і є справжній реванш. Сивохо був на антимайдані, зараз від нього залежить наша обороноздатність.

Володимир Смага:
З таким РНБО і ворогів не треба

королевська
сивохо
ще якісь дурні і дезертири (в кращому випадку)

це називаєтья рада національної безпеки і оборони.

ні, це не сон.
ні, це не кінокомедія
ні, це не сценка з якогось гівношоу.




Нардеп "СН" Василевская-Смаглюк:
"У нас в стране настолько сильна свобода слова, что ее пора бы немножко приглушить"

- "15 лет работала на 1+1". Окееееей. Коли у руля був Порох, то п#здєть можна було все що завгодно і з любих сторон, а як бубочка встав у руля, то тре притушить. От же ж сукі двуликі.

- Нардеп не понимает, что если ее мнение в какой-то момент не сойдется с "официальной" позицией, свобода будет приглушена и для нее.

- Вообще это криминальное сборище получающее зарплату в конвертах и голосующие по указке слишком расслабило булки. Они точно не досидят свою пятилетку...

Виталий Портников:
Дистанцію, яку режим Януковича проходив за роки, режим Зеленського проходить за місяці.

Сергей Марченко:

Варіантів у влади всього два: садити Марусю Звіробій або не садити.

Якщо садити, буде довгий і ганебний судовий процес. ЄС наймуть Звіробій кращих адвокатів, і вони розкатають звинувачення, як дітей. Звичайно, Портнов знайде для влади ще одного Кірєєва, і той винесе вирок, незважаючи на безпідставність звинувачень. Але це буде такий стид і ганьба, що процес Тимошенко видасться квіточками. Плюсів від посадки Звіробій – нуль. Бубочку ніхто не боїться і боятися через цей процес не стане.

Якщо не садити, Звіробій не замовкне, а почне гнати на Зеленського ще сильніше. Її будуть запрошувати на ток-шоу, і вона не стримуватиме себе. Сьогодні Маруся вже повторила на камери 1+1, що від своїх слів не відмовляється. Я знаю тип таких людей, як Звіробій. Вона затята. Якщо її зачепити, вгризеться пітбулем, і фіг ти від неї відчепишся. Буде нераціональною, навіть нерозумною і упоротою, але гнутиме свою лінію до тих пір, поки сама не захоче зупинитися. А чи захоче – велике питаннячко! І як буде виглядати цей махач? З однієї сторони – президент. Найбільший в країні чиновник. Уособлення абсолютної влади. З іншої – волонтерка, вродлива і безстрашна жінка. Кому будуть симпатизувати люди? Здається, це очевидно.

Ви можете зараз посадити Марусю Звіробій. Або потріпати їй півроку нерви і впаяти умовно, демонструючи свою великодушність. Ви ж президент із диктаторськими повноваженнями і повним ігнором закону. Ваш клоун Труба власну маму посадить, аби залишитися на посаді.
Але ви ніколи не зміните одного простого факту: в той час, як на фронті гинули українці, Маруся поклала своє життя на боротьбу з агресором, а ви поклали свій член на рояль.

Не знаю, що ваші посіпаки знайшли у неї вдома. Може, зброю, може, наркотики – у ментів ніколи не було багатої уяви. Але Маруся ніколи не втікала від фронту, а ви втікали. І ніякими роликами на ютубі і посадками політичних опонентів це не перебити.
І так, я так само, як Маруся, вважаю, що ви не помрете своєю смертю. Такі, як ви, настільки мілкі, як люди, що відповідальність просто розчавлює ваші маленькі, спраглі до аплодисментів, мізки. Можете мене теж посадити. Я вас не боюся. І ніхто не боїться. Ви просто ще одна дрібна історична постать в історії великої країни.

Правда, у Зеленського є ще третій варіант. Красивий. Вийти в білому пальті та сказати, що обшук – то самодіяльність Труби. А насправді, президент проти засудження Звіробій і Федини, не має до них ніяких претензій і просить не переслідувати. Але цей варіант для масштабних постатей. А Зеленський – постать мілка. Навряд чи він здатний на такі жести.




Виталий Портников:
Дистанцію, яку режим Януковича проходив за роки, режим Зеленського проходить за місяці. Мало хто з людей зі здоровим глуздом не помічає неадекватності влади - про це говорять навіть пристосуванці, які намагаються зробити кар'єри в управлінській плутанині. Конкуренція угруповань біля трону тепер є куди більш очевидною, тому що перемістилася з простору чуток у простір телеграм-каналів. І сам президент - не колишній "пахан", а колишній комік. Це, звичайно, добре, але колишній "пахан" був менеджером свого кримінального світу, а колишній комік - просто афішею, обличчям свого телевізійного проекту. Тому будуть і обшуки, і божевільні закони, і інші помилки, які стануть нашаровуватися одна на іншу - аж до фатальної.

Саме тому головне політичне питання для України - це зовсім не те, що станеться з країною за президента Зеленський, а те, що почнеться після нього.




А що там у ЄС:
Президентська канцелярія звернулася до Грузії з проханням перенести на наступний рік (у дипломатії це прийнято розглядати, як скасування) візит пані президента, яка мала відвідати Київ у ці дні. Грузинську сторону поставили перед фактом з цілковитим порушенням пристойних термінів і без адекватних пояснень.

Можливо напередодні саміту НАТО, куди поїде пані президент і не поїде наша зелень, Путін так розізлився на очільницю Грузії, що заборонив Зеленському з нею зустрічатися. До речі, Грузія на Саміті НАТО буде дуже активно домовлятися про конкретну дату вступу в Альянс для отримання гарантій від повторення російської агресії. Зеленський у цей час шукатиме гарантій у Путіна...

Roman Donik:
Зеленский отменил визит президента Грузии Зурабишвили из за опасения получить подарок...


Дмитрий Чекалкин

Подивіться як гарно стали жити українці при Зеленському!
Простий офіціант, тепер заробляє стільки, що може собі дозволити переказати до кишені Зеленського 6 600 000 гривень!
При Порошенку такого не було!

"Партия "Слуга народа" вляпалась в очередной скандал. НАПК опубликовало отчет на 1299 страницах, где указаны все, кто дал деньги на партию и выборы. Среди "благотворителей" есть и кандидаты в депутаты, фейковые предприниматели, скандально известные бизнесмены, обвиняемые в обнале.

В некоторых случаях президентская партия просто использовала паспорта жителей сел, чтобы оформить на них фирму-однодневку и пополнить свой счет от чужого имени..."

Расходы на содержание Офиса президента Украины и деятельность главы государства за пять месяцев каденции Владимира Зеленского увеличились на 27 млн грн по сравнению с затратами на Администрацию пятого президента Петра Порошенко. Об этом свидетельствуют данные на сайте Госказначейской службы.

Ранее Зеленский неоднократно заявлял о необходимости сокращения расходов на чиновников. Так, в апреле он анонсировал сокращение сотрудников тогда еще Администрации президента и сообщил, что хочет избавиться и от такой статьи расходов как кортеж.

После этого количество сотрудников ОПУ увеличилось на 200%, а зарплата каждого из них – на 300%.

Валерій Прозапас:
До речі, завдяки нашим чекістам під прикриттям всі бачили якими багатствами володіють генерал Марченко та волонтер Звіробій?
Службовою квартирою та дверями "які ще дід робив".
Яскраві представники "бариґ і мародьоров"- це вам не "слуґі народу" мільйонери Дубінські з Арахаміями.
Це ж треба щоб так повилазило цьому народу...

Багато хто зараз саркастично запитує де подівалися наші полум'яні "активісти-антикорупціонери-націоналісти-расслєдоватєлі" і Парасюк, в часи коли треба "здобути українську державу, або загинути в боротьбі за неї".

Ці падальники брали участь в інформаційних спецопераціях з дискредитації українських реформ, армії, політиків і посадовців тощо - за гонорари створюючи "ефєкт сєлєдкі", в результаті чого Україна тепер посміховисько в світі та стоїть на межі втрати суверенітету.

Зробивши свою справу, хтось з них заліг на дно, як наприклад Парасюк, Саакашвілі, Соболєв-Зімін та Грішин-Сємєнчєнко.

Когось ще юзають час від часу для створення картинки "радикального націоналізму" та каналізації протестних рухів.

З когось ліплять придворну "опозицію", і всякі Іванови-Ґнапи-Біґуси-Шабуніни cтворюють ілюзію "незалежної журналістики" для лопоухого обивателя.

Хтось пролизав дорогу до посад і тепер Наєми з Дубінськими бабушкіни державні мужі, їхні мами люблят скорость, а Лєщєнкі описують їхні величні дєянія.



11

Коментарі

130.11.19, 12:30

Потужно розкатали) Поки що логікою)

    230.11.19, 13:31

      330.11.19, 13:32

        430.11.19, 13:32

          530.11.19, 13:38

            630.11.19, 14:07Відповідь на 1 від Merovingian

            Потужно розкатали) Поки що логікою)Та цим зеленим поки що по цимбалам. Поки що...

              730.11.19, 14:07Відповідь на 4 від сонный 4

                830.11.19, 14:09Відповідь на 5 від WalKing

                .

                  930.11.19, 14:16Відповідь на 8 від БезЛица

                  . ну, остання картинка - шедевр . )

                    1030.11.19, 14:48

                    остання просто бімба

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна