хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Янєлох

  • 08.11.19, 20:04
  • зе

Янєлох

Олег Леусенко

З приводу вчорашнього забруднення ефірів всіх українських телеканалів. Таке враження, або Зеленський зовсім з котушок злетів від страху, або його підставляють конкретно.
Навіщо хизуватися за кермом Тесли, якщо ти щодня їздиш на броньованих джипах, боїшся вийти з під’їзду без купи охоронців і з твоєю «лайбою» постійно їде кортеж з декілька автомобілів? Чи ти такий дурний і вважаєш українців лохами?
Хвастощі «мені казали, що уряд не втримається до жовтня.. нам казали, що не зможемо.. Європа, Америка вражені з якою швидкістю ми працюємо» - це ремікс Янєлоха. Таке враження, що Зеленський сам собі доказує, що він нібито президент.

Щось «гарант» промовчав, як в Європі крутять ролики з його грою на роялі і пишуть, що до виборів він працював іншим органом. Трамп називає його російським президентом, а американські ЗМІ назвали його Монікою. Про це він вже забув.
Чомусь Зеленський промовчав про МВФ, який йому відмовив в грошах і наказав агресивно вибивати борги з Коломойського, про дірку в бюджеті в 20 млрд. не згадав, про скорочення субсидій на 7 млрд і зарплату вчителям в 4 тис. баксів, яку вони не побачать.
Не згадує Зеленський і про загиблих, поранених на фронті, де він віддав наказ на відступ.
Фастфуд особисто купляє на вулиці, нібито ми не знаємо, що Вова через боязнь отруєння їсть тільки перевірене їдло.. Навіщо ці путінські рімейки в Україні? Українці на це вже не клюють.
А репліка, що «в парламенті поки ще демократія» - взагалі схожа на російську божевільню. Або він нам погрожує диктатурою, або зовсім не тямить про що каже.



Взагалі, вчорашній кліп а-ля «спіч за кермом» говорить про слабкість Зеленського і що у нього вже здають нерви. Мамо Римма, пожалійте Вову! Адже він не лох, як гадаєте?

 

ВЕЧЕР. ТЕСЛА. СКАЗКИ.

Helgi Sharp

Послушал бубочку. Знаете, есть прогресс в построении лингвистических конструкций без заранее выученного текста. Слабенький, но есть...
Причём, второй раз наблюдаю такое исключительно за рулём. Это когда вы едете с таксистом и, единожды поддакнув ему, провоцируете чела на пространный спич о том, как нужно управлять государством...

И вот сейчас такой ментальный таксист, нарушая правила дорожного движения, в постановочном ролике полчаса рассказывает мне о том,
- что "прекратил бойню" (отползать раком назад - это не прекратить бойню: только сегодня 1 украинский воин погиб, 4 ранены в результате обстрелов с применением минометов и ПТУР);
- что в дверь к нам стучат миллионные инвестиции (ни одного нового инвестора не пришло, в Прилуках закрывается фабрика, Миттал выводит 10 млрд из страны, МВФ отказывается сотрудничать из-за махинаций Коломойского, IKEA передумала строить завод в Львовской области, а Украина опять подсаживается на российскую электроэнергию);
- что бегает по утрам и там, где он бегает, его всегда рады видеть (при таких зачистках от народа, как в Харькове, его всегда рады видеть только его охранники, которые получают за изображаемую "радость" нехилую зарплату);
- что с тех пор, как возглавил государство, он к концу дня превращается "в какой-то организм" (вот нахрена нам в президентах "какой-то организм", когда до этого страной управлял тот, кто ни разу не жаловался, не ныл и от которого у Путина сводило желваки?)
- что... короче, там ещё было что-то про "недобросовестных журналистов", 100 стадионов, 100 детских садов и 100 школ, но к этому времени я уже, как правило, перестаю слушать таксиста и демонстративно утыкаюсь в свой ноут.
Чёрное - это белое, война - это мир, свобода - это рабство, незнание - сила.


 

Микола Княжицький
Їздити містом за кермом Тесли, коли в житті тебе возять кортежі Мерседесів нечесно. Така дешева українізована копія Путіна на підводному човні.
Говорити про те, що старі політики втечуть, коли вони зграями повертаються- теж нечесно. Говорити, що демократії забагато для нього - чесно, але гидотно.
Це і є тріумф старої олігархічної політики, якій завжди кортить обмежити демократію, а реальність підміняється картинкою з телевізора. Словом, «стариє пєсні о главном» на Теслі.

 

Toma Horvat @tomawhorvat

У відповідь @tomawhorvat@Leusenko_Oleg

Это я к чему, мне кажется, что Зеля сам уйдет. Его скоро везде будут улюлюканием встречать. С его больным самолюбием и комплексами долго не протянет, не выдержит.







13

Коментарі

18.11.19, 20:11

    28.11.19, 20:18Відповідь на 1 від Андрій1961

      38.11.19, 20:44

        48.11.19, 20:45

        Та все це похеру, зелебіли його се одно люблять, бо то усе папередникки, а он бубачка, он би усе парешал, так оте8% иму нидают

          58.11.19, 21:06Відповідь на 4 від Тарас Музичук

          Та все це похеру, зелебіли його се одно люблять, бо то усе папередникки, а он бубачка, он би усе парешал, так оте8% иму нидаютчому ж? процес вже пішов. потихенько правда. не люблять люди признаватись навіть самим собі в своїй тупості і недалекості. і чим тупіший зелебобік, тим довше він буде доводити собі що він не лох, ну і відповідно іншим що зю не лох. але процес вже пішов. вже не афішують свій вибір, наліпки ''зекоманда'' з телефонів поздирали, але ще при питаннях за зю пробують відгавкуватись. звичайно вже немає колишніх '' талантлівий'', ''нє вор'' новиє ліца'' і т.д. але ще читають трішки перевернуті мантри ''хужє нє будєт'' на ''лучше всьорафно нє билоб''

            68.11.19, 21:10Відповідь на 3 від Absender

              78.11.19, 21:11

              наркоман тупуватий, як і його зє!лохторат) клоун брехливий та сцикливий))

                88.11.19, 21:11Відповідь на 4 від Тарас Музичук

                Та все це похеру, зелебіли його се одно люблять, бо то усе папередникки, а он бубачка, он би усе парешал, так оте8% иму нидаютТа нехай решает. Плохому танцору мешает всё подряд.

                  98.11.19, 21:14Відповідь на 5 від evgeniy_v

                  Та все це похеру, зелебіли його се одно люблять, бо то усе паперризнаватись навіть самим собі в своїй тупості і недалекості. і чим тупіший зелебобік, тим довше він буде доводити собі що він не лох, ну і відповідно іншим що зю не лох. але процес вже пішов. вже не афішують свій вибір, наліпки ''зекоманда'' з телефонів поздирали, але ще при питаннях за зю пробують відгавкуватись. звичайно вже немає колишніх '' талантлівий'', ''нє вор'' новиє ліца'' і т.д. але ще читають трішки перевернуті мантри ''хужє нє будєт'' на ''лучше всьорафно нє билоб'',
                  Та то так,сам бачу, що зелеблти прозрівають, але тримаються за своє:Тока ни порах, он сволачь марадьор, украл 180 млрд долл и вапще

                    108.11.19, 21:16Відповідь на 7 від Merovingian

                    наркоман тупуватий, як і його зє!лохторат) клоун брехливий та сцикливий))Лохи бессмертны!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна