хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Держаудитори підсумували результати роботи за 10 місяців

  • 30.11.21, 13:49



Усунуто фінансові порушення та збитки на 384 млн грн, досягнуто економічний ефект від наданих аудиторами рекомендацій на 1,3 млрд грн  та розпочато 41 кримінальне провадження, все це результати наполегливої праці держаудиторів Харківщини.

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня – жовтня 2021 року за результатами проведених 43 ревізій виявлено фінансових порушень на загальну суму понад 837 млн гривень. Зусиллями аудиторів забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 384 млн гривень.

За підсумками проведених 6 державних фінансових аудитів об’єктами контролю враховано 48 рекомендацій, завдяки впровадженню 25 з них досягнуто економічного ефекту на суму 1,3 млрд гривень.

Також за рекомендаціями Офісу органами місцевої влади керівниками об’єктів контролю та їх вищими органами прийнято 47 управлінських рішень щодо поліпшення фінансової дисципліни.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 102 посадові особи, 10 осіб притягнуто до дисциплінарної та 35 осіб притягнуто до матеріальної відповідальності за поданням Офісу.

На розгляд правоохоронним органам передано 39 матеріалів заходів фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 17 досудових розслідування та 24 матеріали ревізій долучено до вже відкритих кримінальних проваджень.

За результатами проведених досудових розслідувань правоохоронними органами вручено 10 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До об’єктів, на яких виявлені порушення бюджетного законодавства, у 43 випадках застосовано фінансові санкції.

Перед органами прокуратури та об'єктами контролю Офісом ініційовано подання 5 позовів з метою повного усунення встановлених ревізіями збитків.

0

Коментарі