хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Зверення громадян за 9 місяців

  • 12.10.21, 16:28

 
Звернення від громадян є дуже важливим засобом взаємодії громадськості з органами фінансового контролю, як можливість повідомлення про порушення фінансової дисципліни на підконтрольних установах.
У зверненнях, що надходили до Офісу, здебільшого підіймались питання стосовно комунального господарства, охорони здоров’я, порушень при нарахування заробітної плати, фінансової дисципліни у сфері освіти, діяльності органів місцевого самоврядування, діяльність підприємств та установ.
Шановні громадяни! Нагадуємо, що у випадку, коли Ви володієте інформацією щодо фінансових порушень бюджетного законодавства на території м. Харкова та Харківської області, Ви можете звернутись до Північно-східного офісу Держаудитслужби, надіславши нам звернення на нашу поштову адресу: м. Харків, м. Свободи 5, будинок Держпром, 4 під’їзд, 10 поверх, поштовий індекс: 61022, або на електронну поштову скриньку: [email protected].
Детальніше щодо результатів розгляду звернень, Ви маєте можливість дізнатися за посиланням: https://khrk.dasu.gov.ua/ua/news/66
0

Коментарі