хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Держаудитслужба перевірить ХАІ

  • 07.07.21, 10:52
Держаудитслужба перевірить Національний аерокосмічний університет (ХАІ)

 


Північно-східний офіс Держаудитслужби повідомляє про початок проведення  ревізії фінансово-господарської діяльності в Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" та у відокремленому підрозділі «Студентське містечко». Державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, підпорядкований Міністерству освіти і науки України. Заклад готує спеціалістів за 38 спеціальностями, а кількість студентів перевищує 6800 чоловік.

Планується дослідити питання використання і збереження державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, стан і достовірність бухгалтерського обліку, фінансової і бюджетної звітності, перевірятимуться видатки установи та дотримання законодавства про закупівлі.

 Також, планується дослідити дотримання законодавства при здійсненні освітньої діяльності, в тому числі щодо виконання доведених до вищого навчального закладу обсягів державного замовлення та виконання зобов’язань за контрактами з підготовки фахівців, цільове використання довгострокових пільгових кредитів, наданих державою на здобуття освіти.

Період, що підлягає контролю: з  01.09.2017  по 31.05.2021 року

Початок проведення ревізії – 25.06.2021, а орієнтовний термін завершення ревізій – серпень 2021 року.

Про відомі факти фінансових порушень, а також інші конкретні факти, котрі свідчать про порушення посадовими особами об’єктів контролю вимог законодавства, контроль за дотриманням якого належить до компетенції органів Державної аудиторської служби України, громадяни та громадські об’єднання можуть проінформувати за телефоном гарячої лінії Північно-східного офісу Держаудитслужби - (057) 725-86-24, або надіслати інформацію на електронну адресу:  [email protected].

При інформуванні, прохання враховувати термін завершення ревізії, для можливості здійснити перевірку наданої інформації про фінансові порушення.

Пресслужба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv


0

Коментарі