хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Телеофн довіри Офісу у 2020 році

  • 28.01.21, 15:42

Результати роботи Офісу зі зверненнями громадян

за телефоном довіри у 2020 році.

 

В Північно-східному офісі Держаудитслужби створено та функціонує  „Телефон довіри”, як ще один канал комунікації з громадськістю.

Впродовж 2020 року від громадян за „Телефоном довіри” надійшло 16 звернень, з яких: 9 це повідомлення про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна,  7 це повідомлення щодо надання  роз'яснення норм законодавства, що регулюють діяльність Держаудитслужби.

З метою реагування на зазначені звернення Офісом під час проведення ревізії перевірено та встановлено фінансові прошення у таких закладах:

1.     Управляння освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради, по зазначеній у повідомленні інформації встановлено фінансових порушень у сумі 261 тис. гривень;

2.     Відділ освіти Куп’янської міської ради, по зазначеній у повідомленні інформації встановлено фінансових порушень у сумі 65 тис. гривень.

Також,  під час проведення заходів державного фінансового контролю в Інституті рослинництва імені В.Я.Юр'єва, КНП "Центр екстреної допомоги та медицини катастроф", Департаменті капітального будівництва ХОДА, ДЗ "Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) №69, по зазначеній у повідомленнях інформації фінансових порушень, не встановлено.

Інші 3 звернення щодо ймовірного порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна планується дослідити в 2021 році.

Окрім повідомлень про фінансові порушення, до Офісу 7 разів звертались з питаннями про надання роз'яснень норм законодавства та повноважень органів Держаудитслужби. Здебільшого питання стосувались порядку призначення та проведення заходів держаного фінансового контролю. 

Також, хочемо нагадати, що наш номер телефону довіри  для надання повідомлень: (057) 725-86-24

 Графік роботи залишився незмінним: щодня з 8 до 17, а в п'ятницю до 15:45.

Телефонуйте!

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#Підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі