хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Результати розгляду звернень громадян у 2020 році

  • 21.01.21, 14:35

Результати розгляду звернень громадян у 2020 році.

 

Один із важливих напрямів діяльності Північно-східного офісу Держаудитслужби  – це розгляд звернень громадян, що є засобом взаємодії громадськості з органом державного фінансового контролю. Це в першу чергу дає можливість громадянам повідомити про наявні порушення фінансової дисципліни на підконтрольних установах.

 Згідно з обліковими даними, впродовж 2020 року до Північно-східного офісу Держаудитслужби надійшло 198 звернень від громадян.

 У зазначених зверненнях до Північно-східного офісу Держаудитслужби звернулось 576 громадян, у тому числі надійшло 14 колективних звернень, які підписані 378  особами.

 У зверненнях здебільшого порушувались питання стосовно праці та заробітної плати, комунального господарства, охорони здоров’я, порушень фінансової дисципліни у сфері освіти, діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств та установ.

 За результатами розгляду звернень, що надійшли до Північно-східного офісу Держаудитслужби: 46 звернень вирішено позитивно, на 90 звернень надано роз’яснення та необхідну інформацію, 7 звернень визнані анонімними, 2 звернення повернуто авторам відповідно до статей 5 та 7 Закону України „Про звернення громадян”, 2 звернення направлено за належністю, відповідно статті 7 Закону України „Про звернення громадян”,

 У зв’язку з особливостями призначення та проведення заходів державного фінансового контролю, залишаються не розглянутими по суті 51 звернення, яке надійшло у 2020 році. Розгляд зазначених звернень відбудеться під час наступних планових заходів державного фінансового контролю, що відбудуться впродовж 2021 року.

 Також нагадуємо, що звернення про факти фінансових порушень, а також інші конкретні факти, котрі свідчать про порушення об’єктами контролю вимог законодавства, контроль за дотриманням якого належить до компетенції органів Державної аудиторської служби України, громадяни можуть направляти на електронну адресу: [email protected], або на поштову: 61022, м. Харків, м. Свободи, 5, Держпром, 4 під., 10 поверх.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі