хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Результати роботи за 12 місяців 2020 року

  • 13.01.21, 13:12

Аудитори Харківщини у 2020 році виявили фінансових порушень у розмірі понад 1 млрд гривень.

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-грудня 2020 року, за результатами проведених ревізій встановлено фінансових порушень на загальну суму майже 1,1 млрд гривень. Зусиллями аудиторів, забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 246,4 млн гривень.

 За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю впроваджено 80 рекомендацій. Загальна сума досягнутого економічного ефекту, за результатом впроваджених рекомендацій, складає суму понад 278,5 млн гривень.

 За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 162 посадові особи, до дисциплінарної та матеріальної – 10 осіб, із займаних посад звільнено одну посадову особу.

 За допущені порушення бюджетного законодавства, аудитори до об’єктів контролю застосували 47 фінансових санкцій.

 З метою повного відшкодування виявлених втрат фінансових та матеріальних ресурсів, перед органами прокуратури та об’єктами контролю, ініційовано пред’явлення 24-х цивільних позовів.

 Окремо, Північно-східним офісом Держаудитслужби до суду пред’явлено позов на суму 0,9 млн грн щодо відшкодування завданих місцевому бюджету збитків.

 На розгляд правоохоронним органам передано матеріали 30-ти ревізій, за результатами розгляду матеріалів заходів державного фінансового контролю правоохоронними органами розпочато 8 досудових розслідувань, вручено 6 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та матеріали 18-ти ревізій і одного аудиторського дослідження долучено до відкритих кримінальних проваджень.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

#підконтролем #dasukharkiv

 

0

Коментарі