хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Завершено ревізію ВЧ 9951

  • 17.11.20, 15:33

Аудитори Харківщини завершили ревізію діяльності Харківського прикордонного загону

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Харківського прикордонного загону (Військової частини 9951) за  2018-2020 роки та за результатами якої виявлено фінансових порушень на загальну суму  946 тис. гривень.

 Ревізією встановлено, що посадовими особами ВЧ проведено нарахування та виплату матеріальної допомоги на оздоровлення військовослужбовців у розмірах більших ніж передбачено діючим законодавством, що призвело до збитків на загальну суму 310 тис. гривень.

Також, всупереч вимог бюджетного законодавства  посадовими особам ВЧ допущено покриття видатків спеціального фонду за рахунок коштів загального фонду бюджету військової частини, чим завдало збитків ВЧ 9951 на загальну суму 132 тис. гривень.

Дослідження питання щодо законності видатків встановлено, що ВЧ 9951 здійснено придбання речового майна(військова форма), яке згодом передано іншій військовій частині, яка не перебуває на будь-якому забезпеченні у ВЧ 9951, чим завдано матеріальної шкоди ВЧ 9951 на загальну суму 152 тис. гривень.

Ревізією встановлено інших порушень фінансової дисципліни на загальну суму 319 тис. грн., а саме: порушення у веденні обліку кредиторської та дебіторської  заборгованості та наявність виявлених інвентаризацією лишків матеріальних цінностей.

За результатами заходів, що були вжиті аудиторами, забезпечено відшкодування виявлених порушень на загальну суму 634 тис. гривень, що становить 67 % від загальної кількості виявлених порушень.

Командиру ВЧ 9951 направлено вимогу щодо усунення порушень законодавства та притягнення винних осіб до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.

За результатами ревізії застосовано фінансові санкції, у вигляді зупинення операції з бюджетними коштами ВЧ 9951, а інформацію про виявлені порушення направлено до правоохоронних органів.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

#підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі

117.11.20, 18:10

Здорово! Залишили прикордонників без зарплати з вини якогось чиновника! А кордони самі будуть охороняти?