хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Результати спільної роботи з праовохоронцями

  • 26.10.20, 10:33

Аудитори Харківщини разом з правоохоронними органами  виявили фінансових порушень на суму майже 12 млн грн

 

Поряд з основною діяльністю, що полягає у проведенні заходів державного фінансового контролю, фахівці Держаудитслужби за зверненнями правоохоронних органів беруть участь у досудових розслідуваннях, які проводять правоохоронні органи.

 Також, необхідно звернути увагу, що фахівці органу державного фінансового контролю, не здійснюють перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності підконтрольних установ та залучаються, як спеціалісти, що володіють спеціальними знаннями відносно питання, що  досліджується правоохоронними органами.

 За період з січня по вересень 2020 року, фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби взяли участь у 24 досудових розслідуваннях разом з органами поліції та прокуратури.

 За підсумком проведених разом з правоохоронними органами досліджень, фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби встановлено фінансових порушень на суму майже 12 млн гривень.

 

Серед найрезультативніших перевірок можна зазначити такі:

- за результатом досліджень проведених з органами поліції на ДП «Хлібна база №85» встановлено нестачу насіння соняшника в кількості 27,8 тонни на суму понад 2 млн гривень;

- за результатом досліджень проведених з органами прокуратури в Науково-технічному комплексі «Ядерний паливний цикл» Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут» встановлено завищення кошторисної вартості робіт по 3 договорах на суму понад 4 млн грн та завищення витрат по оплаті праці на загальну суму 1,4 млн гривень;

- за результатом досліджень проведених з органами прокуратури на «ДП Інститут проблем машинобудування» встановлено здійснення видатків на виплату заробітної плати у завищеному розмірі на суму понад 754 тис. гривень.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

#підконтролем #dasukharkiv

0

Коментарі