хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Результати ревізії Зміївської РДЛВМ

  • 24.12.19, 15:18

Харківські аудитори завершили ревізію Зміївської районної державної лікарні ветеринарної медицини 

 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили Зміївську районну державну лікарню ветеринарної медицини за період роботи з  01.04.2014 по 01.07.2019 року. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 312,02 тис. гривень.

Так, ревізією питання дотримання законодавства при встановлені, нарахуванні та виплаті працівникам надбавок та доплат, встановлено, що при встновленні надбавок працівникам лікарні було безпідставно встановлено доплату за шкідливі умови праці на загальну суму 143,18 тис. гривень. Як наслідок цим завдано матеріальної шкоди держаному бюджету на суму 89,78 тис. грн та місцевому на суму 88,67 тис. гривень.

 

Окрім того встановлено, що окремим працівникам лікарні безпідставно надавалась щорічна додаткова відпустка за шкідливі умови праці тривалістю 7 календарних днів та проводилось нарахування та виплата відпускних в загальній сумі 59,62 тис. гривень. Внаслідок допущеного порушення завдано матеріальної шкоди (збитків) державному бюджету на суму 36,79 грн та місцевому (обласному) бюджету на суму 37,44 гривень.

Також, в порушення вимог Цивільного кодексу України лікарнею не забезпечено проведення заходів щодо своєчасного стягнення дебіторської заборгованості в загальній сумі 23,14 тис. грн, по якій сплив строк стягнення.

 

За результатами проведеної Північно-східним офісом Держаудитслужби ревізії, начальнику лікарні направлено вимогу щодо необхідності повного усунення виявлених ревізією фінансових порушень та притягнення до відповідальності вини осіб.

 

За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни, 2-х посадових осіб лікарні притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі