хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Проведено семінарське заняття для Харківських аудиторів.

  • 19.12.19, 16:59
Проведено семінарське заняття для Харківських аудиторів.

 

Сьогодні, відділом роботи з персоналом Північно-східного офісу Держаудитслужби, організовано проведення загального семінарського заняття з підвищення кваліфікації фахівців структурних підрозділів Офісу.

 

На семінарі підіймались теми, що наразі є одними з актуальних у роботі державних аудиторів.

 

Семінар розпочався вступною промовою  в.о. начальника Північно-східного офісу Держаудитслужби Каліннікова Владислава Віталійовича, відносно планування семінарів та формування актуальних тем для підготовки доповідей.

 

В якості першого доповідача виступив начальник відділу формування НАФ та діловодства Державного архіву Харківської області Михасенко Любов Олександрівна, яка розповіла про правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях.

 

Заступник начальника відділу роботи з персоналом Островерх Тетяна Миколаївна відповіла на найбільш поширені питання щодо порядку складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності (індивідуальної програми професійного розвитку державного службовця).

 

Наразі одним з актуальних питань, що стосується кожного держслужбовця є підготовка до чергового етапу декларування, передбаченого Законом України  «Про запобігання корупції» і цю тему висвітила завідувач сектору запобігання та виявлення корупції Міночкіна Інна Вікторівна.

 

Завідувач режимно-секретного сектору Панаріна Юлія Степанівна приділила увагу питанню експертизи матеріального носія інформації щодо наявності відомостей, що становлять державну таємницю.

 

Завершив семінар, головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу Третьяков Олександр Миколайович доповіддю про порядок функціонування електронного суду та його особливості.

 

Державні аудитори, які були присутні на семінарі, не тільки заслуховували доповіді, а й брали активну участь в обговорені найбільш поширених та актуальних питань.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі