хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Ревізія Українського науково-дослідного інституту олій та жирів

  • 26.11.19, 17:27

Харківські аудитори провели ревізію Українського науково-дослідного інституту олій та жирів

 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили окремі питання діяльності Українського науково-дослідного інституту олій та жирів Національної академії аграрних наук України за період роботи з  01.07.2010 по 28.02.2019 року. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 184,83 тис. гривень.

 

Ревізією встановлено, що Інститутом проведено покриття власних витрат коштами загального фонду державного бюджету з порушеннями законодавства, що спричинило збитків державному бюджету на загальну суму 36,9 тис. гривень.

 

Всупереч колективному договору та нормам законодавства здійснено зайві витрати на виплату наукової пенсії колишнім працівникам Інституту на загальну суму 90,56 тис. грн, що спричинило матеріальної шкоди Інституту.

 

Також встановлено, що працівникам Інституту зайво нарахована та виплачена матеріальна допомога на загальну суму 46,20 тис. гривень.

 

Посадовими  особами  Інститут, здійснено списання пального на загальну суму 6,48 тис. грн при відсутності належного документального підтвердження.

 

За результатами ревізії директору Інститут направлено вимогу щодо усунення виявлених фінансових порушень та  притягнення до дисциплінарної і матеріальної відповідальності посадових осіб, винних у допущених порушеннях.

 

За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни, 2-х посадових осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

1

Коментарі