хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Харківські аудитори перевірили Інститут охорони здоров'я дітей

  • 22.11.19, 15:17

Харківські аудитори перевірили

 Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків

 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили Державна установа "Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України". за період роботи з 01.01.2016 по 30.06.2019 року. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 227  тис. гривень.

 Так, Інститутом здійснено витрати на оплату праці та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з порушенням законодавства на загальну суму 7 тис. грн; зайво витрачено 29 тис. грн при здійсненні видатків на оплату комунальних послуг, недоотримано 241 тис. грн власних надходжень від послуг, які надаються на платній основі.

 Загалом, вжитими заходами в ході ревізії, Інститутом забезпечено відшкодування фінансових порушень на загальну суму 42 тис.грн, що складає 15,1 % від виявлених порушень.

  За неналежну організацію та ведення бухгалтерського обліку 4 посадових осіб Інститут притягнуто до адміністративної відповідальності.

 Також, за результатами ревізії директору Інституту направлено вимогу щодо повного усунення порушень.

 Про результати ревізії проінформовано Управління захисту економіки в Харківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції  України.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі