хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Результати роботи Офісу з запитам на публічну інофрмацію

  • 16.10.19, 10:24

Результати роботи Офісу з запитами на отримання публічної інформації  у за 9 місяців 2019 року.

 

За січень – вересень 2019 року до Північно-східного офісу Держаудитслужби, надійшло 84 запити про надання публічної інформації, з них: 34 запити від фізичних осіб, 48 запитів від громадських організацій,                  2 запити від засобів масової інформації.

 

Запитувачів, здебільшого цікавило результати здійснення Північно-східним офісом Держаудитслужби аналізу публічних закупівель, результати заходів державного фінансового контролю та інформація про Північно-східний офіс Держаудитслужби.

 

За результатами розгляду зазначених запитів, повністю задоволено 26 запитів, відмовлено, або частково відмовлено у наданні інформації за 57 запитами у зв'язку з відсутністю запитуваної інформації, 1 запит направлено за належністю розпорядникові інформації.

 

 Здебільшого, у 2019 році, запити надходили на поштову адресу Північно-східного офісу Держаудитслужби (61022, м. Харків, м.Свободи, 5, Держпром, 4 під., 10 пов.) - 39 письмових запитів, також електронною поштою (е-mail:Kharkiv@dkrs.gov.ua)  надійшло 36 запитів   та 9 запитів направлено за належністю, до Офісу, Державною аудиторською службою України.

 

За запитами, що надійшли на адресу Офісу, запитувачам надано вичерпні відповіді та роз’яснення у терміни визначені Законом України „Про доступ до публічної інформації”.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

        

1

Коментарі