хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

СТЕРЕОТИПИ-ЛАМАТИ ЧИ НІ?????????????????

  • 28.10.08, 17:30

"Чи замислювались Ви над тим, що людина сприймає життя і реагує на все, що відбувається тільки через свої стереотипи? Взаємодіє з людьми на підставі стереотипів, робить усі свої висновки тільки на підставі своїх стереотипів.. Фактично людина не сприймає реальний світ таким, який він є, а підбудовує його під свої стереотипи замість того, щоб перебудовувати себе (свої стереотипи) відповідно до дійсності."

Існують , безперечно, стереотипи які потрібно ламати, нехай простить мене весь український народ,але нам просто необхідно зламати всі негативні стереотипи, негативне уявлення про нас у Європі. Невже вам все одно, що нас вважають хамами, невихованими і ми нація, яка найбільше вживає спиртних напоїв. Вибачте мене, але мені неприємно спілкуватись із людьми з інших країн, які вважають нас українців свиньми, і знаєте, ми своєю поведінкою, аморальністю, байдужістю і безкультурністю підтверджуєм їхні стререотипи.

Тепер щодо стереотипів, які нам конче потрібно зберегти. Ви всі знаєте, про те,що коли маєш стосунки з людиною,то в тебе не повинно бути аналогічних стосунків з іншими. Мене це просто бісить, коли дівчата зустрічаються з кількома хлопцями відразу,маючи таку думку,що у випадку розлуки з одним - піде до іншого. Чи коли хлопці жаліються , що «дівчата міняють хлопців, як шкарпетки»(слова одного мого знайомого),а самі мають по дівчині на кожний день тижня. Колись був ще один стереотип, досить особистий звичайно, але напишу: до весілля дівчина не повинна вступати у близькі інтимні відносини, а що робиться зараз в нас: «я що , буду білою вороною, всі спробували, а що, гірша?»

І так поступово ми перетворюємося на аморальну націю, яка ламає стереотипи не тільки погані, але й хороші, а чим далі, то гірше і ніхто не думає про наслідки, а по-моєму, вже давно пора ЗАДУМАТИСЬ НЕ ТІЛЬКИ НАД НАСЛІДКАМИ, АЛЕ Й ПРО МАЙБУТЬНЄ…

P.S. букв не багато,матеріал із наукової роботи моєї подруги, що навчається на психолога.

6

Коментарі

128.10.08, 17:37


Багатов чому згоден. Деякі речі....та...впринципі згоден з усім.

    228.10.08, 17:37

    конечно ломать, вам в пивную на ТФ)

      Гість: Юлиусик

      328.10.08, 17:38

        Гість: Glyadach

        428.10.08, 17:46

        Эх, стереотипчики, вроде как призваны упрощать нам нашу житуху, и, как частенько, бывает, выходит, эдакая простота вылазит боком.

          528.10.08, 17:49Відповідь на 4 від Гість: Glyadach

          так ми не думаєм-робим, а потім плачемо

            Гість: arcanawt

            628.10.08, 18:01

            А ты сама пробовала стереотипы ломать ?

              728.10.08, 18:05Відповідь на 6 від Гість: arcanawt

              щодо того, що українці не виховані люди-зломала в Англії і Німеччині,коли влітку там була,і ще зламала один мій найулюбленіший і найнеприйнятніший для супільства, про нього сказати не можу, бо не зрозумієш, як бачиш в мене в цьому є деякий досвід

                Гість: litigor

                828.10.08, 18:10

                подивись фільм "Автострада 60" - там цікаво ставиться питання про стереотипи на прикладі доріг

                  Гість: litigor

                  928.10.08, 18:11Відповідь на 6 від Гість: arcanawt

                  я пробував

                    Гість: arcanawt

                    1028.10.08, 18:12Відповідь на 7 від Панча Шила

                    У людей стереотипов побольше двух и очень они не любят сними раставаться . Одно время тусовался с психологами и знаю не понаслышке .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна