Катерино, серце моє, лишенько з тобою)

  • 11.08.21, 17:19
Преамбула.
Поки я відволіклася на нагальні справи дискусія закінчилась баном. 
Амбула.
Що обідно - не відразу звернула увагу і строчила влучні і дотепні, але виважені відповідіzlo в нікуди(нізабудуніпращу!).
Так от. Безвідносно до суті розмови - нащо банити, не хочеш, не відповідай. А написати купу коментарів і дорікати, що на них відповідають? Де логіка.
Стосовно суті послання:
Я ж вам і рідним бажаю мудрості, здоровя, довгого і щасливого життя) І хай кожна отримає те, що побажала іншій)
П.С.: вже не вперше звертаю увагу на те, що сильнонабожні - то страшні людиwhosthat

Mille pardon

  • 29.07.21, 15:20

Как би тисячу ізвінєній, що з такою тривіальною проблемою на фоні глобальних катастроф і особистих драм..але треба поради. Моя тьотя, яка періодично робить спроби нас відгодувати посилками з домашніми смаколиками, надіслала сушку, в якій була міль. 

Я ту міль не відразу виявила, просто пересипала сушку в банку, банку закрила кришкою й забула про неї. І поки докопалася, звідки береться в квартирі міль (телепортувалася звідти чи якось на молекулярному рівні просочувалась, але факт), вона добряче так розповсюдилась, адже веде доволі активне статеве життя і чхала на контрацепцію. А я, хоч по китайському гороскопу бик, по натурі таки хомяк, бо люблю щоб всі кладовочки отак під завязочку були забиті крупами, макаронами, насінням для веганського молока та всякою такою бакалією..Словом, створила умови для комфортного життя. 

І як би в перерахунку на викинуті крупи і насіння, та сушка пішла за екзотичні фрукти, які, до речі, теж довелося викинути. Саме обідне, я ж навіть сердитися на родичку не можу, вона ж явно не зі зла, а з самих добрих міркувань.

Отже, може, хтось знає перевірений спосіб винищення молі, щоб так раз і нема. Я, в принципі, вже навіть близька до того щоб вийти в повний місяць на перехрестя автобанів, мостів чи акведуків з якимось древнім фамільним закляттям, але щоб напевно, а то інтернет якось соромязливо і невпевнено розводиться про те, що сама якось вимре..колись. Бо задовбало те сафарі, треба кінчати забавки. Десь там в них, певно, вже досягла масштабів особистості Гітлера своїм геноцидом, але що поробиш, або міль або я. 




Love is...

  • 15.02.21, 08:58
Ні шмагла я, ні шмагла вставити те відео, так що даю посилання
https://video.i.ua/user/1142314/51963/480774/

What's the catch

  • 12.02.21, 15:31
12/02/2021 Platezh z kartku na symmy. 1236.87 UAH v obrobtsi/ Dovidka/Info: (стаціонарний і водафоновський номери) bezkohtovno

Вже вдруге отримую подібну смску. На чому розводять, на тарифікації дзвінків, чи щось хитріше?

Побрюзжу

  • 05.02.21, 14:48

Коментарі закриті бо не претендую на кількість, топ чи срач(стара я вже для цього).

Найгірше, коли небажання вчити/спілкуватись/ще якісь свої приховані мотиви маскують під турботу про бідних діток, яким важко вчити українську мову і старих людей, що, проживши життя в Україні, так і не змогли осилити/пересилити/побороти в собі узкоязичнуючєлюсть. 

З такими аргументами ще тридцять/сорок/пятдесят/шістдесят років буде лунати скиглення про совків, яким важко(сталінанаваснєт,бандеровципраклятиє!) вивчити у похилому віці, що виростають із дітей, яким трудно було вчити в садочку.


Афтобіографічне

Навіяно усвідомленням нікчемності свого життя після споглядання каналів порятунку безпритульних тваринок. Люди, що підгодовують, лікують, прилаштовують та по іншому рятують котиків-собачок-іншу живність - святі, тому що немає, певно, страшнішого, ніж коли нікому до тебе нема діла.