хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Хождєніє по мукам.

  • 13.11.20, 15:54
Вже десь пів року один сервіс спамить мені на почту, що якоби прийшла пора повірити лічильники води нарешті. Я морожусь. Бо карантин. На тижні не витримала цього робкого нагадування, купила нові і пішла в сервіс центр договарівацца щоб поміняли їх просто зовсім. А там замок і цидулка: по всім питанням пишіть на таку то емейл адресу. Навіть дві цидулки, щоб вже точно помітили. Написала, наступного дня приходить відповідь: по всім питанням звертайтеся за телефоном таким то. Навіть не знаю, дзвонить/не дзвонить. 



5

Коментарі

113.11.20, 16:38

Дзвонити. Новий лічильник теж треба повірити. Повірки йдуть регулярно від першої повірки до кінця експлуатації пристрою. Якщо вашому не 20 років, то для чого купувати новий. Буває компанії рекомендують моделі які вони беруть на обслуговування, то ви могла купити не ту модель. Наприклад я спочатку домовився, а потім купив рекомендований газовий лічильник і ось чекаю установки а перед тим його повірять на це пішло 30 днів.

    213.11.20, 16:57Відповідь на 1 від Крилами віри

    Дзвонити. Новий лічильник теж треба повірити. Повірки йдуть регулярно від першої повірки до кінця експлуатації пристрою. Якщо вашому не 20 років, то для чого купувати новий. Буває компанії рекомендують моделі які вони беруть на обслуговування, то ви могла купити не ту модель. Наприклад я спочатку домовився, а потім купив рекомендований газовий лічильник і ось чекаю установки а перед тим його повірять на це пішло 30 днів.)))))))))) час от часу не легче . теперь точно надо звонить и спрашивать о модели , чтобы успеть вернуть в оговоренный законом срок

      313.11.20, 17:03Відповідь на 2 від DANAH

      Може ж підійде. Головне в телефон, прочитати ту модель. Просто компанії на повірці, ще мають бути готовими до ремонту, а вивчили не всі моделі або не всі запчастини є у їх розпорядженні, і ото вимагають купувати щось конкретно. А ще новий треба повірити, щоб поставити дату, і знати наступну дату повірки. Так що повірки це не вирок а нормальна профілактика.

        413.11.20, 17:24

        називається абсолютне посилання це по нашому *посилання на посилання. а люстра класна

          513.11.20, 17:34

          все через ЖЕК. СЦ лохотрон

            613.11.20, 18:11Відповідь на 5 від Зa*рa*зa

            Через компанії які роблять повірки і будуть ставити конкретний лічильник. Для газу окремо, для води окремо. А ЖЕК якщо ви не в СССР живете, це дядько якого обирає жителі будинку, він не тільки наєбнути може, а може й дати таку ж консультацію як я. В компанію водопостачання треба їхати з лічильником для зробити заяву і віддати лічильник на повірку(новий) своїми ніжками. По телефону новий лічильник не приймуть.

              713.11.20, 18:14Відповідь на 6 від Крилами віри

              Через компанії які роблять повірки і будуть ставити конкретний лічильник. Для газу окремо, для води окремо. А ЖЕК якщо ви не в СССР живете, це дядько якого обирає жителі будинку, він не тільки наєбнути може, а може й дати таку ж консультацію як я. В компанію водопостачання треба їхати з лічильником для зробити заяву і віддати лічильник на повірку(новий) своїми ніжками. По телефону новий лічильник не приймуть.ошиблась не жек. напрямую к поставщику -вода. газ и тд

                813.11.20, 18:14Відповідь на 5 від Зa*рa*зa

                не ЖЭК, то сбили с мысли пока писала. напрямую к поставщику услуги надо

                  913.11.20, 18:15Відповідь на 7 від Зa*рa*зa

                  та це не помилка у вас такий нік.

                    1013.11.20, 18:19Відповідь на 9 від Крилами віри

                    та це не помилка у вас такий нік.и откель мы такие грамотные?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна