Моя нова домівка - це Sl8 (слейт)

  • 19.06.22, 09:37
  • sl8

Щоб мене надалі читати - запрошую в нову українську соціальну мережу Sl8 (слейт): 

>>> 

Sl8-invite-запрошення

Детальний (неофіційний) опис мережі тут:

>>> 

Все про Sl8


Розкладка з середини по Львову і Свободі

Можу дати розкладку з середини по Львову і Свободі (Вважаю цю версію на 99, 99 % вірною)

Тезово:
1)Анджейко за 14 років керування Львовом зробив націоналістичний Львів - ліберальним і космополітичним містом, експлуатуючи Австрійську архітектуру і польське бабло, яке дають за умови відсторонення від червоно-чорного Львова) Те, що Кошулинський у Львові набрав лише 9, 75 %, а свобода - трохи більше, ніж 5 % - тому підтвердження. (Тут ще дуже вагому роль відіграла Ірина Фаріон, яка дуже активно працювала 10 років на знищення рейтингу партії у Львові)...Девіз Садового - "Львів відкритий для світу") Росіян, Поляків, тих...як їх, шо на Сихові живуть і в Рясному....А - українців...Їх також можна))

2)Кошулинський розуміє, що пройде ще 5 років, виростуть нові покоління - і Собода вже не пройде ніколи у Львові) Тому він, програвши підтримав Синютку, не задля єднання про-українських сил для того, щоб скинути "поляка" Анджейка)) А лише, щоб розбити Садову Імперію, а далі, коли до влади прийдуть патріоти з ЄС, вже їх чморити і на тому відрощувати собі якийсь рейтинг) Це аналогія того, як риги підтримали Зе - щоб скинути пост-майданівську, патріотичну владу, і вже, привівши Зелених, коли розквітне свобода ватного слова і вернуться найбільш-агресивні риги з екзилії - на зашкварах і критиці Слуг - нарощувати собі рейтинг до наступних виборів) Це не більше, як хитрозадий план, який не спрацює для Свободи, а Кошулинському - респект) Міг би увійти в ЄС, разом з Андрієм Іллєнком і іншими адекватами зі Свободи і будувати Україну - і не марнувати 10-20-30 років молодого і зрілого життя в маргінесі 1-2% і вічної непрохідності)

3)Чи має шанс Синютка у Львові стати мером?
Результати:
Андрій Садовий – 40,09%
Олега Синютка – 31,1%

Руслан Кошулинський – 9,75%

Враховуючи відрив лише на 9 % у 1-му турі, і що якщо акумулювати результами Синютки і Кошулинського 31+9=тих же 40 % А Свобода буде точно проти Садового, бо голос проти всіх - це за того, хто лідирує)) Тобто за Анджея)) Нас чекають цікаві баталії і тут все залежить від 1)Явки 2)Дебатів, як себе покаже Синютка 3)Реального анти-рейтингу Анджея... Бо після того чуда, яке зоветься Слугами Наріду у нас по країні будуть голосувати і за шкварених і за перешкварених, лише б дилетантська братія не прийшла і на запитання про бабло не сказала - "продай чи з їж собаку - заплати за комуналку, чи похавай"))) Зеля так дискредитував поняття нові обличчя, що ще довго бабульки будуть за своїх голосувати, хто вже є і хоч щось показує))) Лише б не "молодь")))

Я солідарний з Порохом, і Кошулинським)) Я за Синютку) Чого й патріотам бажаю, хто зі Львова)


(с) https://toloka.to/u113328

Голосуєш за Зеленського = втратиш свої заощадження в Приватбанку

До уваги клієнтів та депозитних вкладників ПриватБанку

Я вас вітаю! Незабаром ви зробите наймудріше рішення у своєму житті і виберете собі старого-нового менеджера - Ігора Валерійовича Коломойського. Так-так, звісно він забере у держави ПриватБанк назад після перемоги Зеленського, можете не сумніватися. Ну і за старою звичкою (а він нічого з собою зробити не може), почне викачувати гроші керувати. Якщо ви дивилися виступ Олександра Данилюка, який був раніше міністром фінансів, а зараз в команді Зеленського, то мабуть пригадуєте, що він визнав, що ПриватБанк був на межі банкрутства і держава (Порошенко з Гройсаном) змушена була відібрати його в Коломойського і дофінансувати за рахунок платників податків щоб він не збанкрутував. Коломойський вивів звідти всі ваші гроші і залив його з допомгою Зеленського в офшори і на фінансування 1+1 - дірка була розміром 5 млрд доларів.

А тепер 1+1 переконав вас голосувати за Зеленського! Своїм голосом за Зеленського ви не просто віддасте ПриватБанк Коломойському, ви ще заплатите зі своїх кишень йому компенсацію - $2 млрд доларів. Це майже по 10 тис. гривень з кожного, хто голосував за нього у першому турі. А можливо Коломойський не буде керувати ПриватБанком. Розумним ходом після перемоги було б провести аудит і сказати, що Порошенко всім брехав і що ПриватБанк - банкрут. Банк ліквідовують - гроші Коломойському, винен в усьому Порошенко. Все як ви любите. Але не хвилюйтеся, це будуть не найбільші ваші проблеми, бо буде висока інфляція, можливо дефолт (ага, МВФ таким ідіотам більше гроші не дасть).

Вітаю вас з вашим рішенням обрати Зеленського президентом - феєричний постріл собі в гаманець :)

Karma is a bitch

Oleksandr Ivanov (с)