Профіль

Lukas-67

Lukas-67

Україна, Запоріжжя

Рейтинг в розділі:

За тиждень до німецько-радянскої війни. Кіночасопис.

  • 12.01.24, 20:10
Ну хіба пагана техніка того часу та ? А прикидались дурнями,

Дешахтарізація.

  • 08.01.24, 13:13
Металлургам теж всьо, але про це іншим разом.
Піля деокупації регіону Україна не матиме взагалі проблем з тим, щоб шахтарі перевчалися на інші професії. А чому? Бо шахтарів не буде. І Україна тут взагалі ні до чого – це не Київ на мінні поля гнав клоунів у касках, а москва. І саме кремлівські маніяки увійдуть в історію як ті, хто примудрився за півроку знищити представників однієї професії.
Тут все не можу, продиратись через матюки довго. Невелика цитата.
"Просто быдло, которое ждало русских зарплат и пенсий, получило то, что должно было получить. И все. Не вижу причин не порадоваться за пацанов, у которых все получилось.
Нууу, почти получилось. Их просто все устраивало. Две пенсии, два регресса - это вам не в Польше по 16 часов ипашить. Это у себя дома, это жить у себя в доме и не париться о том, что нужно за хату платить вовремя."

А хоч там як, а якось воно буде!

З наступаючим Новим Роком друзів!

Ось так. Просто відійшли...

unsmile Літні зусилля десь розчинились.
«Передові підрозділи ЗСУ відійшли з першої позиції головного рубежу оборони противника на захід від с.Вербове, а також з району на північ від нього. На даний момент передові підрозділи ЗСУ продовжують утримувати лише невелику ділянку першої позиції головного рубежу оборони противника на північний захід від Вербового. По суті, противнику вдалося майже повністю ліквідувати вклинення передових підрозділів ЗСУ в першу позицію свого головного рубежу оборони на Токмацькому напрямку» — йдеться у тексті.

"О, я грєбу"!

Читаючи деякі коментарі всьопропальщиков, бачу себе вже у россійському війську штурмуючи казахів чи молдаван. А може навіть поляків
У кращому випадку доведеться стати біженцем. Що, все настількі пагано?
Чи у страху очі великі? Не те щоб проблем мало, але чи не перебільшуємо?

Ну це так, для прикраси, хоч і не до погоди.


Хто та що зараз "Боги війни"? Раніше казали "артиллерія".

А тепер дрони. Бо арт-набій зараз дорожче за дрон разом гранатою. Наслідкі такі ж. Але на відміну від снаряду дрон може маневрувати. і далі летіти.  А якщо налагодити виробництво у достатній кількості, то можна полювати за майже кожним окремим солдатом. Хоча інші військові оглядачі кажуть, що артиллерію дрони не замінять.
На жаль рашка переважае у дронах.

Ракети добре, але дорогущі, їх небагато. Та й дозволяють не так далеко бити, як треба.Танки без підтримки з повітря та протимінних засобів неєффективні. Мабуть на це натякав Шольц, коли казав, що вони не змінять ситуацію?

Схоже на те, що перевага у сприятті фінансових рішень теж за диктаторами. Рашка швидко знайшла 120 ярдів на рік щонайменше на війну. А треба, так і більше.
А от Україні закордонні "гаранти" 60 ярдів це на місяці дискуссіі. І скількі та коли дадуть невідомо. А 2025 рік зовсім у тумані, коли рудий гарбуз до влади прорветься.

Європа не може виготовляти таку кількість зброї. Та і там свої Орбани знайдуться.
Залишається запитання, чому за 2 роки свою зброю не налагодили коли повним ходом війна йшла? Я вже не кажу про три попердні роки?

"Добіть нєдобітих". До такого й у світові війни не здогадались.

«Добить недобитых». В армии России появились «инвалидные» штурмовые подразделения
Покалеченных и не годных к службе мобилизованных отправляют в штурмовые отряды без должного медосвидетельствования и лечения.....
«Оттуда ежедневно обратно на СВО отправляют “каличей” [так на армейском жаргоне называют раненых и больных. — Прим. ред.] — хромых, косых, беззубых. Лечить их там некому. Просто одна цель у них — добить недобитых».

Ото таке. Раціонально. Навіщо платити  інвалідну пенсію? Нехай піде на мінне поле, розміновувати власними ногами, або виявляти вогневі позиціі ненавистних українців.
Якщо браццкій народ своїх не шкодує, то що казати про українців. Яких у видаку перемоги орків, поженуть "братів" штурмувати Казахстан чи Молдову (як донбасян Авдіівку). У перших рядках та з насолодою. І рідну Україну ще згадають.

Головна помилка?

Кажу ж, головна помилка західних аналітиків у тому, що вони міряють власне бачення війни та менталітету на інших.
Думають, що як орків змусити до втрат 100 тис. мобіків або їсти на три ложки у день менше, так вони прекратять війну.
Орки б"юся тупо до до перемоги, або до повної поразки. Ну або до останнього доляру чи безпосередньої загрози влади свого фюрера.
Тоді як на Заході цінність життя та добробуту набагато вище, аніж у рашці.
От що правда в Україні ментальність десь між ЄС та рашкою.

"Всьо пропало"?

Це зв"язано з начебто відмовами США у допомозі. У останні дні. Бо оце ж знову, начебто нарід відчуває себе як у перші дні нападу Мордору на Україну.
Але кажуть, що ця війна не бліц криг, а довгий марафон.
Вже те, що за майже 2 роки Мордорові плани по повній оккупаціі Украни не вдались, вже про щось каже. А молотили себе по грудках за три дні, та за три дні.