хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про "розум і красу" базікати не будем.

"69-річну пенсіонерку Ольгу Слегіну звинуватили у дискредитації російської армії. На неї було складено відповідний протокол. За версією слідства, Слегіна допустила висловлювання, що дискредитують, під час відпочинку в санаторії. Як уточнює "ОВД-Інфо", вона заявила, що українці захищають свою землю, і назвала президента України Володимира Зеленського розумною та красивою людиною"

За інформацією журналістів, після цього висловлювання донос на Слегіну написали дві офіціантки і один із відпочиваючих - співробітник ФСВП. За кілька днів до неї приїхали співробітники поліції та перепровадили до відділення, де допитали та зажадали показати вміст смартфона, погрожуючи адміністративним арештом. 

Протокол пенсіонерці, за її словами, було озвучено усно, оскільки через поганий погляд вона не могла його прочитати. При цьому в протоколі їй поставили слова, яких вона не говорила. Зокрема нібито пенсіонерка сказала, що "Зеленський скоро захопить Росію і всім стане погано".

Нє. Може й в нас стали "слєдіть за базаром". Та я бачив пакет за сидінням у водія маршрутки з рекламою Партіі Регіонів. З тих часів. Ніхто водія не хапав.
Уявляю, що почалось би в рашкє, якби хтось виставив рекламу Зе чи Порошенку.
А взагалі просовкові балачки з наших вулиць та коллективів кудись зникли.

1

Коментарі

130.12.22, 20:02

Хоча ні. Який там пакет з Порошенком? Судили б за нейтральні українські пісні чи жовто-синій колір одягу.

    230.12.22, 20:04

    Взагалі в нас більше прийнято судити не за балачки, а за діі?

      331.12.22, 04:32

      Якщо зелупу не втихомирити і в нас так може бути.