хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Кияни є? так було, чи ні на початку війни?

"...ну я был в Киеве от начала войны и до конца марта. засыпал и просыпал под вот это все что летело. 
да магазины первые пару три дня ушли в оффлайн, потом собрались и все заработало. да первый день был ажиотаж. да разбирали с полок. потом все успокоилось и не было очередей. 
то что кто-то там ел сухую мивину и пил урину, это только говорит об его организаторских  и умственных способностях. ибо с ноября месяца 2021г. все четко понимали что будет большая война, и что как минимум можно и нужно сделать запас продуктов и кинуть пару три куска мяса в морозилку. а вот этот пздеж про Киев, не верьте. бо после победы они наперебой будут рассказывать как ракеты зубами ловили и орков голыми руками уничтожали.

- Ну, скажімо так. Дуже залежало від того, де ти живеш. Наші родичі під Гостомелем практично зразу були заблоковані і магазини накрилися. У них були запаси, на яких вони протрималися 2 тижні окупації.
Ми живемо в такому районі, де магазини намагалися працювати і був можливий підвіз. Моя подруга живе на Борщагівці, в частині, яка ближче до Ірпіня, там була срака. Вони діставали продукти практично партизанськими вилазками.
Не всі були готові до великої війни.

- мівіна пропала бо завод розхярєли. розпродали залишки і всьо. потім вже у березні почав просідати асортимент бо не було імпорту, але то справа інша.

- Зачем рассказывать басни тем,кто никуда не выезжал? Тут таких около миллиона наберётся. Ситуации по районам были абсолютно разные. Но дефицит простого хлеба был минимум 3 дня везде.

лять, я жив в 20км від Гуляйполя, де 1 березня прийшли росіяни, зараз там лінія фронту і світла немає з 2 березня. Люди все одно готували собі їжу з чого було. Я теж готував і не буду пздіти, що жив однією мівіною. Світла там немає і зараз, 9 місяців вже..."
1

Коментарі

112.12.22, 11:27

А от про Гуляйполе це правда.

    213.12.22, 04:13

    Так і було. Особисто в мене хазяйка, то піпєц. коли в неї не повні закрома, вона так жити не може. То ж я об'єктивно мав усе взагалі не менш, ніж на 2 місяці. Але справді так було. Харчі та хліб були зникли. А ще ліки. А ще цигарки. Я з цього приводу навіть почав хвилюватися. Але я хвилююся, коли в мене менш 4 блоків. То ж і з цигарками все владналося. І зі всім іншим. Але був період... Приємно вразили грузини. Біля мене є кіоск "Грузинська випічка". Купую там різне. Хачапурі, лаваш і т. ін. Так от, на 3 війни пішов. Працюють. А хліба ж зась. Підхожу - вони мені буквально зі сльозами 2 лаваші, а гроші не беруть! Кажу, дякую, але мені не важко заплатити! Ні, нізащо. Потім закрилися. Через місяць знов працювали. А зараз все працює. Тільки про "Море пива" не впевнений. Люблю їх, бо є мій

      313.12.22, 04:21

      самий улюблений сорт Микулін 9000 та доставка.
      А так було весело. Ракети над головою чув. По ТРЦ Ретровіль, 3 км од мене, вхєрачили кинджалом, БЧ 500 кг. Так я на 3 поверху відчув 5 поштовхів десь на 4 бали. А так на жодну тривогу до сховища не ходив. Тим більше біля мене немає.
      Навіть МакДональдс працює. Причому зараз вже й черг немає. Прямо на іншому боці вулиці у мене, знаю. Доставка піци з різних закладів, все працює. Не цілодобово, бо комендантська, але до 21-00 будь ласка.
      Зараз 23 листопада, коли був масований удар знов чув ракети над головою, аж 2 з інтервалом у хвилину.
      Щоб вони усі здохли!

        416.12.22, 18:40Відповідь на 3 від Танк_

        Зрозумів. Цікаво.