Диявол криється в деталях.

  • 11.04.24, 16:05
Диявол криється в деталях.
    Наскільки треба бути огидною людиною, щоб наживатись на корупції під час війни? 
   Механізм є одним цілим. Кожна деталь важлива. Є такі деталі без яких механізм не зможе працювати. Достатньо не поставити одну деталь на місце і механізм не запрацює. 
    На фронті 95% дронів волонтерів. Як таке може бути? 
   Неправильний розподіл енергії теж приводить до неправильної роботи механізмів. Нахуя під час війни депутатам такі зарплати? Нахуя суддям? Нахуя такі зарплати тим які ніхуя корисного не роблять? 
   На мою думку на фронті нехватка мислячих людей.
  Ось всі ці деталі і тянуть країну на дно

Саморегулювання.

  • 14.03.24, 11:09
За день до цього. Сам для себе визнав, що про смотр тік-тока шкодить здоров'ю. А точніше не тільки тік ток а все телебачення. Від усього побаченого формується  мислення. Люди бачать не те що насправді відбувається а те що їм нав'язують. Плюс що входить в звичку вільний час проводити за просмотром всякої никому непотрібної фігні. Тож я обдумавши, прийняв рішення перестати дивитися скажем так інтернет телебачення. За винятком обучающіх відеороликів. А конкретно, якщо мені щось треба зробити, і я не знаю як це робиться, то подивившись ролик можна навчитися і самому зробити. 
  Тієї ночі приснився сон. Я вже бачів такий сон в минулому кілька разів. Я підіймаюсь по гірському схилу до гори. Мені важко. В мене болять коліна. Та я через сили продовжую йти. Місцями я зупиняюсь, стаю на коліна відпочиваю. Відпочивши в стаю та йду далі. 
  Проснувся зранку ще з більш твердою рішучістю не дивитись інтернет телебачення. Ломка була та коли є чім відволікти увагу це не так й важко. Село. Після обіду пішов сніг. Суха погода стояла вже давно і в нас в кінці Лютого на поля вийшли трактори перекривати вологу. Тож якась весняна засуха була. Тож сніг це добре. Подумав я.
  Такі ось роздуми. Візьмемо двигун внутрішнього згоряння. Для подачі топлива є карбюратор. До нього підєднана шланг по якому надходить бензин. Є камера в якій бензин змішується з повітрям. Далі ця змішана рідина попадає в внутр двигуна, в циліндр, де під тиском поршня вона возпламеняється за допомогою свічки, і приводить в дію механізм. До чого я хочу привернути вашу увагу. Подача топлива регулірується жикльором. Якщо недостача топлива нормальної роботи двигуна не буде. Якщо свише потрібної норми. Двигун теж буде робити неправильно. Жикльором треба виставити правильне постачання топлива і тоді змішавшись з повітрям він дасть нормальну роботу всьому механізму. 
   Переведемо це в сьогодення. Що якщо у когось великі зарплати це шкодить всім нам. Якщо маленькі це теш шкодить всім нам. Якщо багато горілки це теж приносить велику шкоду. Якщо подивитись на результати 2011 года і на сьогодення, і продовжувати в том же духе, то можна математичним шляхом вирахувати скільки зосталось до кінця припинення існування країни. 
  Треба кардинальні зміни, або ж..

Цікаво чому наступна замітка не проходить.

  • 13.03.24, 08:28
https://blog.i.ua/community/2998/774046/


   

С 11 места в мире по уровню ВВП в УССР страна откатилась почти на самое дно. Украина занимает 55-е место из 183 по объему валового внутреннего продукта.

Украина занимает 2 место в списке стран-пиратов.

Украина занимает 128 место в мире по привлекательности условий ведения бизнеса.

Украина занимает 77 место среди 177 стран мира по уровню благополучия граждан.

2447247_77373275_082211_1540_201 (628x472, 76Kb)

В Украине число больниц с 1990 до 2008 года сократилось на 26%. Сократилось число коек на 10 тыс. населения со 135 до 95 по данным на 2008 год.

В Украине заболеваемость туберкулезом в десять раз выше, чем в странах Евросоюза.

Украина занимает шестое место в мире по уровню распространения эпидемии ВИЧ/СПИД и первое место по темпам его роста.

Частота онкологических заболеваний возросла по Украине примерно в полтора раза.

По уровню потребления алкоголя на душу населения Украина занимает пятое место в мире - 15,6 литра. Депопуляция населения начинается при потреблении 8 л. и более.

Украина занимает первое место в Европе по количеству подростков употребляющих алкоголь, их количество составляет 40%.

Более 100 тысяч украинцев состоят на учете у наркологов с алкогольной зависимостью, эту цифру смело можно множить на 15, именно столько алкоголиков у нас в стране. Ежегодно более 40 тыс. человек погибает от последствий употребления алкоголя.

Наркомания в Украине увеличивается на 8% в год – тенденция одна из самых высоких в мире. По самым скромным подсчетам число наркоманов достигает 1 миллиона. 70% наркоманов – молодые люди до 25 лет. Более 27% украинских подростков уже хотя бы раз пробовали наркотики. Женская наркомания в Украине в процентном соотношении – самая высокая в Европе.

По уровню рождаемости Украина занимает 203-е место - 9.62 на 1 тыс.

По числу мигрантов Украина занимает четвертое место в мире.

Украина занимает второе место в мире по уровню смертности шахтеров.

Украина занимает четвертое место среди 46 европейских стран по количеству обращений в Европейский суд по правам человека.

Украина занимает 75 место в мире по компьютеризации.

По легкости уплаты налогов Украина занимает 152-е место среди 155 стран.

По данным правозащитной организации Freedom House Украина занимает 121-е место наравне с Колумбией и Сейшельскими островами по свободе СМИ.

Согласно исследованиям канадского Fraser Institute, по уровню экономической свободы Украина занимает лишь 103-е место.

Ожидаемая продолжительность жизни украинца составляет 68 лет: для женщин — 74 года, а для мужчин — 62 года. По этому показателю Украина занимает 150-то место из 223 стран мира, то есть где-то между Гондурасом и Монголией. Страна опустилась ниже, чем были в 70-е годы прошлого столетия.

Украина занимает первое место в Европе по количеству самоубийств.

По последним данным Украина вошла в список худших экономик мира по версии журнала Forbes. Худшей на средину 2011 г. признана экономика Мадагаскара, второй - Армении, третьей - Гвинеи. Украину поставили на четвертое место, на пятое - Ямайку.

В тоже время 8 украинских олигархов попали в рейтинг самых богатых людей мира. Среди них в первую пятерку самых богатых украинцев вошли: Ринат Ахметов, $16 млрд. На втором месте Виктор Пинчук, $3,3 млрд. Третье и четвертое место разделили Геннадий Боголюбов, $2,5 млрд. и Игорь Коломойский, $2,5 млрд., а на пятом совсем молодой Константин Жеваго, $2,4 млрд. А рекордсменом по наращиванию капитала стал Дмитрий Фирташ (7 место с суммой 2,25 миллиарда). Его активы за год подорожали на 540%. Украинцы должны гордиться такими достижениями.

Минимальная зарплата в Украине 960 гривен, с 1 октября - 985 гривен, средняя зарплата в Украине составляет 2700 грн. Чтобы войти в сотню самых богатых людей страны, среднему украинцу надо работать свыше 12 тысяч лет.

Уровень зарегистрированной безработицы в Украине к концу июля 2011 года составил 1,7% населения трудоспособного возраста или 469.5 тыс. человек. Учитывая, что 60% экономики находится в тени, а также частичную занятость, эту цифру смело можно множить на 4.

Средняя пенсия в стране 1147 грн., а минимальная пенсия 764 грн. При этом 8,5 млн. человек получают менее 1 тыс. грн. В тоже время более 10 тыс. грн. пенсии получают 3856 человек, из них 961 народные депутаты.

Потребительская корзина украинца хуже, чем был паек у пленного немца. В корзину должны войти 106 граммов хлеба, 5 граммов сала и 25 граммов колбасы, полтора стакана молока и 250 граммов картофеля в день, пара носков и колготок в год, одна пара белья на 5 лет.

Упертість

  • 08.03.24, 22:44

Продивляючісь тік-ток натрапив на відео, в якому іноземні військові які воювали на стороні України, розповідали про упертість командирів в українській армії. Да я дивлюсь іноді тік-ток. Якщо людина розповідає про те, що я сам бачів на власні очі, то чого б і не подивитися. Також попадається і пропаганда з обох сторін. Вернемось до слова - упертість. Що каже Вікіпедія? 
   Упертість (лат. pertinacia) — надмірна і нерозсудлива наполегливість. У помірній формі перетворюється на чесноту твердості і завзяття в досягненні мети. У цій ролі описав ще Цицерон. В етиці Томи Аквінського впертість є вадою, пов'язаною з надлишком завзятості (perseverantia), тоді як її відсутність може призвести до зніженості. Гоголь приписує своєму персонажу Тарасу Бульбі риси впертості. У психології впертість протистоїть завзяттю[1] як інфантильна, деструктивна практика, що переходить у вищому ступені в негативізм.
   Тепер запитання. До яких наслідків може привести впертість влади

Надумано

  • 08.03.24, 10:05
Звернув увагу на те як змінився Зеленський за час що перебуває на посаді президента. Змінився як зовні так і характером. Зовні він виглядає так, як людина яка зайшла в затяжний запой. Або наркотики. Щось схоже на мочалку для миття посуду. На те як вона виглядає новою і на те як вона виглядає якщо нею драти посуд п'ять місяців підряд. Він заслуговує на звання самого бездарного президента за часів незалежності країни. 
  - Мнению большинства не всегда стоит доверять.
  - Ето еще почему? 
  - Потому, что даже три милиарда мух не убедят меня в том, что г@вно - єто вкусно!
Ці слова натолкнули на мисль про людей які п'ють горілку. Про те - яка їх кількість в нас в країні, про те - як вони мислять,  і про те що горілка це і є г@вно.
  Про наслідки. В інтернеті десь прочитав. Що Насирський при перевірки бригад визначив що при одному і тому укомплектуванні одна бригада боєздатна а друга ні. Що командирський состав не боєздатної бригади не спроможній вести бойові дії. Правда це? Я впевнений що це правда. Бо скажем так, сам спостерігав таке. Від місця де ми мешкали до лінії фронта було десять км. І я був здивований що на такому відрізку не було ніяких укріпленьzombobox zombobox . Вони посилали солдат на штурми не маючі ніякої оборони. Це тупість. Вони витратили всі сили на штурми а потім тільки з'ясували що нема ні оборони ні сил щоб її збудувати ні утримувати. Ось вам і наслідки якщо командирські посади займають не далекоглядні не мислячі люди.
  Про третій майдан і спробу скинути діючу владу. Це бред сивої кобили. Кому ця мочалка потрібна. Або ще діюча влада параноїть. Хотя може це такий хід, щоб зберегти життя мазунчіків і не відпустити їх на фронт. Щоб були і при роботі(яка нахрен нікому не потрібна) і не погибли від ворожих атак. Це про блок пости і всяких співробітників які не на фронті.
  За яких умов, я б погодився вернутися назад до війська. Мене б влаштував вахтовий метод. Три тижні там. Три тижні дома. І це тільки на обороні. Будуючи і утримуючи її. Щодо штурмів. То в нас є професійні військові і ті що вже на пенсії і їм нема ще шістдесяти

Сподобався.

  • 04.03.24, 17:35
Ліна Костенко.
І все на світі треба пережити.
І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт.
Тож веселімось, людоньки, на людях,
Хай меле млин свою одвічну дерть.
Застряло серце, мов осколок в грудях,
Нічого, все це вилікує смерть.
Хай буде все небачене побачено,
Хай буде все пробачене пробачено,
Хай буде вік прожито, як належить,
На жаль, від нас нічого не залежить...
А треба жити. Якось треба жити.
Це зветься досвід, витримка і гарт.
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт...

Пропаганда.

  • 29.02.24, 12:37
Пропаганда  — распространение взглядов, фактов, аргументов, слухов, информации (включая искажённой) или заведомо ложных сведений с целью формирования нужного общественного мнения и манипулирования общественным сознанием.

Живучі в Дніпрі, доводилось спостерігати як по новинам показували (це було під новий рік) що всі ялинки будуть з бірками. А щож було насправді? Жодної бірки.  Дехто з покупців, запитував,
 де бірки, на що чули відповідь. Поки везли вони поспадали. 
  Ось вам пропаганда від головного інформаційного істочника. 

Те що бачімо на власні очі. не є пропагандою. Все решта треба перевіряти. Я так думаю.

парадокс.

  • 19.02.24, 08:24
Люди в країні не вдоволені злочінною владою. 
Сусідня страна, з її слів, пішла війною теж проти цієї злочінної влади.
Постраждалій стороні не надають допомогу теж із за цієї злочінної влади.
Сусідьня країна заблокувала кордон теж за дій злочінної влади. 
Гори трупів теж свій слід ведуть до злочінної влади.
Країна до сіх пір не в нато теж за злочінної влади.
Бідність в країні теж за злочінної влади.
Пянство теж за цієї злочінної влади. 
І ще багато в чому провинна ця злочінна влада. 


актуальне?

  • 16.02.24, 22:32
Обміркував сьогодення, згадав про отару овець. Про те як ведуть себе овечки, коли на отару нападають волки. При нападі вовків на отару, овечки розбігаються. Якщо вовкам вдалося спіймати овечку, решта овечок спасається - втікаючи. Таке у нас сьогодення. Так і далі буде продовжуватися. Це буде тривати до тих пір, поки люди будуть вести себе як овечки. 
  Актуальне вирішення цієї проблеми. Це зробити перший крок на зустріч один з одним. Об'єднатись. Взявшись за руки. Щось похоже є в мультфільме "Панда 3". Де вони об'єднавшись стали в круг взявшись за руки. Я не наполягаю. Можем і далі дотримуватися своїх принципів і спостерігати як с кожним днем нас стає все менше. Не у всіх історіях мають бути щасливими кінці. Готуватись треба до самого поганого варіанта. А там як вийде, так і буде.

Цілівізованим шляхом.

  • 15.02.24, 17:55
Як з сторони виглядить договорняк між воюючими країнами. Коли хазяйва обох сторон сидять за одним столом і мило спілкуються. П'ють горілку, пиво. Їдять вишукані страви. Курять папіруси. Обговорюють справи. Виказують соболезнування якщо якась з сторон отримала поразку в якомусь з учасників ведення бою. Вітають якщо отримала перемогу.  Обговорюють перспективи та розподіл подальшого фінансування яке відділяється одній із сторон. Діляться переживаннями по поводу фінансування, та іншими проблемами які їм перескоджають вести свої діла на повну. Розказують анекдоти. Сміються. Весело і приємно для себе проводять час. Для них це все, не більше, ніж карточна гра. Де програвший просто встане з за столу і поїде відпочивати до себе до дому.  Вони цивілізовані люди і рішають свої проблеми цивілізованим шляхом. Виставляючи на поле боя своїх бійців і дивляться з переживанням за ходом бою.
  

І ще таке питання. Чому нащі вельможи не інвестують власні кошти в війну? 
Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна