хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Galinka_olo

попередня
наступна

Мрії збуваються!!!

Це так чудово коли мрії збуваються!!!

Моя мрія побувати в Парижі збулася, і я хочу вам розповісти про свої враження.

Коли Вам кажуть, що Париж- місто-казка – вірте!!! Він величавий, красивий, грандіозний, розкішний, елегантний…

У перший день нашого перебування ми відвідували Лувр- це славетний музей мистецв та королівський палац, величезна кількість світових шедеврів і звичайно вона- Мона Ліза!!! Також ми каталися на кораблику по ріці Сені, аудіогіди провели перше знайомство. На набережній ріки увечері часто любить відпочивати молодь: студенти, закохані парочки і всі вони привітно махали нам руками у привітання.

Другого дня ми відвідували королівські палаци. Замок Фонтебло- це розкішний, красивий, затишний з квітучими садами, цікавими скульптурами- фонтанами палац, де мешкають павліни незвичайної краси. Я думала, що красивішого палацу вже нема і помилялася, це я зрозуміла коли побачила Версаль. Більш грандізного видовища я ще не бачила, ці величезні кімнати з шикарними ліжками, картини,скульптури, дзеркальний зал. Окреме захоплення від садів Версалю вони неймовірно красиві, доглянуті, рознобарвні, а коли увімкнули класичну музику і почалося шоу фонтанів, яких у цих садах безліч моєму зачаруванню не було меж.

Третього дня ми мали оглядову екскурсію по місту. Нам показали стару і нову частини міста. Ви бачили діловий район Дефанс? Це такий собі маленький Нью –Йорк, район хмарочосів, навіть у двоповерховому туристичному автобусі ти почуваєш себе такою маленькою-маленькою поруч з тими височенними будівлями. Та все ж таки стара частна міста краща: Оперний театр, Тріумфальна арка, Собор інвалідів, Собор Паризької Богоматері, Єлисейські поля, Ейфелева вежа.

Тепер про символ сучасного Парижу, так звичайно про неї-Ейфелеву вежу. Година очікування в черзі, не відібрала бажання піднятися на вежу і побачити Париж з висоти близько 300 м при заході сонця. І всі ці визначні місця і пам”ятки архітектури ми тепер могли бачити при запалених вогнях з висоти пташиного польоту. Це так чудово знаходитися на вежі коли на ній додатково запалюються і мигають вогні і знати що тисячі очей зараз захоплено спостерігають за цією “Паризькою дамою”.

Наступного дня ми віддалися у руки дитинству і поїхали у Діснейленд, цей "казковий рай” для дітей та й для дорослих також. Це справжнє місто!!! Там справжній замок красуні та чудовиська, будинок з привидами, залізниця, озеро по якому плаває корабель, печери, каньони та й безліч усього. А які там шалені атракціони!!! Туди потрібно йти тільки фізично здоровим та сміливим людям. Мені найбільше сподобалися “Пірати карибського моря”, ти сідаєш у кораблик , запливаєш у печеру і попадаєш у світ піратів та скарбів. Окремої похвали заслуговує обслуговуючий персонал, який завжди привітний та всі одягнуті у красиві костюми відповідно до тематики атракціону, який вони обслуговують. А пізно ввечері там парад казкових персонажів та феєрверки. Одне слово- казка!!!

П”ятого дня ми гуляли по Єлисейський полях, де безліч шикарних, елегантних, дорогезних бутіків всесвітньо відомих брендів, а потім на противагу цій вишуканості ми поїхали на Монмарт. Це такий собі “паризький район червоних ліхтарів “, там безліч сексшопів та подібних закладів і звісно знаменитий Мулен Руж. З іншого боку це район дешевих сувенірів, сучасного живопису та білосніжної базиліки Сакре Кер.

П”ять днів у Парижі це мало, ми прокидалися рано- вранці і приходили до готелю пізно ввечері, а то й вночі, я впевнена що якщо б ми залишилися там принаймі ще на п”ять днів ми б багато ще чого побачили. Одним словом- це були дні казки, зачарування, неймовірних вражень та здійснення мрій.

Мрійте!!!- мрії збуваються!!!

4

Коментарі

127.11.09, 15:12