Профіль

Оліке

Оліке

Україна, Вінниця

Рейтинг в розділі:

Химера

  • 25.06.10, 17:44
tears

Двоє вчених, Ельза та Клайв, нехтуючи морально-етичними категоріями і кримінальним кодексом, синтезували ДНК людини і тварини. В результаті експерименту на світ з'явилася дівчинка, згодом стала жінкою-химерою. З нею у творців виявляється особливий зв'язок, що загрожує їм смертельною небезпекою.


Одноклаксники

  • 25.06.10, 17:34
smile

"Однокласники" про те як через довгих тридцять років після випуску зі школи, п'ять хороших друзів та однокласників знову збираються разом на уїк-енд з нагоди Дня Незалежності.

Про що говорять чоловіки

  • 11.06.10, 14:10

smile

Цікаво, а про що говорять чоловіки? Ну, звичайно, про жінок. Ні, ще про роботу, про гроші, про машини, про футбол, ... але в основному, все-таки, про жінок. А вже якщо у них попереду два дні, які вони, вирвавшись з офісів та сімей, виїхавши від усіх турбот і зобов'язань, проведуть у дорозі - два дні, насичені подіями та пригодами - то можете бути впевнені, що за цей час вони встигнуть обговорити чимало тим ... І ще. З цих розмов - це ми точно знаємо - багато жінок дізнаються про себе дуже багато нового ...

Дивитися онлайн фільм Про що говорять чоловіки  - http://kinosvit.org/49-pro-shho-govoryat-choloviki.html

Приємного перегляду!!!!

Глухар в кіно

  • 11.06.10, 14:03
smile
Дивіться фільм Глухар в кіно, тут ви побачите про двох друзів дитинства, які працюють в одному відділенні міліції. Сергій Глухарьов - слідчий, Денис Антошин - оперативник. Вечір, який вони проводять з друзями в ресторані, підносить їм жахливий сюрприз. Випадкова сварка з одним із відвідувачів, після якого його знаходять убитим, перевертає все життя Глухарьова і Антошина. Друзі оголошені в розшук як небезпечні злочинці. Тепер за ними полюють не тільки колишні колеги, але і професійний найманець, що працює на сім'ю загиблого .
Дивитися фільм Глухар в кіно онлайн - http://kinosvit.org/48-gluxar-v-kino.html
Бажаю приємного перегляду)

Як я провів цього літа

  • 11.06.10, 13:56
smile
В фільмі Як я провів цього літа розповыдаэться про начальника полярної станції Сергій і молодий стажер Павло - одні на острові в Північному Льодовитому океані. Підходить до кінця їх вахта. Вперше за багато років Сергій опиниться на материку, де його чекає сім'я. Закінчиться літня практика Павла, а він не зазнав і сотої частки тих пригод, на які розраховував, відправляючись у Заполяр'ї. Єдиний канал спілкування зі світом - нестійка радіозв'язок з центральною базою. За відсутності Сергія приходить повідомлення, з яким Павло просто не знає, як поступити. Він сподівається, що скоро за ними прийде теплохід і тоді все вирішиться само собою. Але на Крайній Півночі можливо все. І іноді доводиться вибирати між своїм життям і життям іншого ...
Дивитися фільм Як я провів цього літа онлайн - http://kinosvit.org/47-yak-ya-proviv-cogo-lita.html
Бажаю приємного перегляду)

Шрек назавжди

  • 01.06.10, 11:35

smile

Шрек назавжди. Цікаво, чим би ще зайнятися огру, який вже воював зі злим драконом, врятував прекрасну принцесу і вберіг від біди королівство родичів по лінії дружини? Що ж, якщо ви Шрек, то, самі того не помітивши, ви раптом сядете в будинку й станете насолоджуватися спокоєм у колі сім'ї. Замість того щоб як раніше лякати сільських жителів, тепер Шрек, хоч і з небажанням, але погоджується залишати автографи на їх вилах. А куди ж подівся знаменитий рик цього огра? ..

Дивитися мультфільм Шрек назавжди онлайн - http://kinosvit.org/33-shrek-nazavzhdi.html

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна