Профіль

your_trice

your_trice

Швейцарія, Дітвіль

Рейтинг в розділі:

Останні статті

невідомий надихає.

  • 29.03.11, 21:42
Не зачепи сталевою рукою 
Очей її шліфований кришталик. 
Її душа народжена крихкою, 
вона не світиться, а ти ще той ліхтарик. 
Її легка вуаль на набосхилі 
Переливалась, наче акварелі. 
Впирайся серцем і довірся силі, 
щоб доторкнутись до її німої стелі. 
Відчуй її наосліп просто неба, 
вплети у коси ніжність і красу. 
мабуть тоді плекатимеш у серці 
любові теплої безсмертну висоту.

новини мого дня

  • 17.03.11, 16:05
це так на мене схоже. 
закохатись у знайомого незнайомця, 
бо потрібна нова музика. 
ох. ця весна.
змила дощем увесь біль.
і я закохалась. 
бо потрібна нова музика!

ОТН

  • 16.03.11, 21:50
захопилась одним серіалом, ну так, захопилась. ще колись раніше дивилась пару серій, тепер взялась за всі сезони. нічого особливого. але там такі висловиии.... 

Самотність - одна з найважливіших частин нашого життя. Ми розуміємо хто ми лише тоді, коли самотні.

все найкраще в цьому житті дістається нам бесплатно.

коли навкруги стільки самотніх людей, було б вкрай егоїстично бути самотнім наодинці.

іноді правда - це все що у нас є.

немає нічого гіршого, ніж збитись з шляху. збитись зі шляху під час подрожі неприємно, але втратити сенс йти дальше - ще гірше.і коли ти губишся, в тебе є вибір: або знову віднайти себе, або втратити себе назавжди.

коли твоє серце розбите, треба боротись за те, щоб залишитись живим. так треба. і ця біль це і є життя, страх, тривога - це нагадування про те, що тебе чекає краще майбутнє і за нього варто боротись.

кожному нормальному чоловікові іноді хочеться плюнути на руки, підняти прапор і піти різати горлянки.

найтяжчий сум приходить разом з першою втратою, коли ти ще не дізнався, що таке біль і що таке надія.

не всі дні будуть сонячні... але варто пам*ятати, що тільки в темноті видно зірки.

Благословенне те серце, яке може підкоритись. воно ніколи не буде розбите. але якщо твоє серце не буде розбите, значить ти ніколи не відчуєш болю, а значить - ніколи нічого не навчишся, значить ти не будеш боротись за своє щастя. а щастя - це частина нашого життя. невже усі серця повинні бути розбитими???

найтяжче в прощанні - прощатись знову і знову кожного дня. Кожного дня ми розуміємо просту істину: життя продовжується. наш час тут обмежений. і в пам*ять про тих, хто відійшов, ми повинні прожити своє життя достойно.ми повинні прощати, коли це можливо і дозволяти нашим втратам об*єднювати нас.

ми повинні бути сильними для тих, хто не може.

якщо тобі когось не вистачає, значить тобі повезло - у тебе в житті були особливі люди.

ні одна людина не може довго бути дволикою - мати одне обличчя для себе, а інше - для громади. в кінці кінців вона перестане розуміти, яке з них істине. 

не можливо застивити себе відчувати те, чого немає. Але можна примусити себе поступити правильно, не дивлячись на почуття.

ваший розум і пристрасть - кермо і вітрила вашої душі, що пливе по морю. Якщо ваші вітрила і кермо зламані, ви можете носитись по хвиля і плисти за течією, або ж непорушно стояти у відкритому морі, бо ж розум, коли править один - сила обмежуюча, одна пристрасть - вогонь, що гасить сам себе.


=??

  • 11.03.11, 20:42

Безболісне відчуття присутності

Твоєї, моєї, їхньої.

Добавимо трохи гучності Твоєї, моєї? Іншої. Зав’язуй вже з тою травою. Травою пропахли колготки. Не встигнемо ями зарити Й сплатити життєві відсотки. Безболісне відчуття присутності Часами доводить до сказу. На вулицях сірого міста Залежність приходить відразу.

як дура)

  • 06.03.11, 22:00

А я , як дура, в сонцезахисних окулярах.

Боюсь одного дня зустріти тебе на вулицях нового для мене міста, знаючи, що ти десь поруч, в радіусі кількох кілометрів від мене, а можливо навіть кількох метрів. Останнім часом я гублюсь в тих маленьких вуличках, ніби навмисне блукаю по вокзалу, знаючи, що ти теж десь тут, їдеш додому. Навмисне шукаю подруг з того ж міста, що ти, щоб одного разу приїхати туди, і знайти тебе. Подумаєш, маніячка ? напевне. Хочеться купити білети на одну з ігор твоїх коханих «Карпат», піти на величезний стадіон, прокричати цілу гру і десь серед божевільного народу побачити твої запалені очі. Я знаю, ти любиш цю гру. Ти не пропустиш ні одного матчу, я обов’язково колись піду. В мене є друг, який вчиться в твоїй академії, можливо я коли-небудь прийду до нього, і десь на якомусь поверсі, в якомусь коридорі побачу тебе. Такого жвавого, веселого і відчайдушного. Мені буде достатньо того, щоб написати про тебе книгу. Я обов’язково колись напишу її. 

без назви

  • 06.03.11, 18:38

Ти запитай, чому така холодна

Наша осінь.
Все так не просто, все сьогодні Так не просто. у когось смуток, в когось радість і так звично що в нас лиш біль холодний на обличчі. Чому така холодна осінь Вже сьогодні? Чому вже сніг, мороз, і дні Холодні? Все так не просто. Знаєш, як усе Не просто. Чомусь завжди така холодна Наша осінь.

ее?

  • 05.02.11, 23:26
ви думаєте про щастя, як про якусь конкретну ціль?

Ян Твардовський

  • 16.12.10, 23:54
  Полюбити 

Полюбити людину, щоб стати самотнім 
бути із найближчим 
аби стати далі... 
нічого 
так треба,  
бо така дорога. 
Насправді - це щастя, 
відкриються очі. 
Людської любові зупинка убога, 
любити людину, щоб прийти до Бога.

хх)

  • 10.12.10, 19:04

До зустрічі за кільканадцять років.

за тисячі он-лайнів, і  мільйони слів

за сотні подихів, що в час тривоги писали ще десятки не простих  віршІв. До зустрічі за кільканадцять стуків, Що руйнували голови обох дурних. І за багато легкості, що в час тривоги Писала ще десятки віршів не простих. До зустрічі за кільканадцять музик, Так кардинально різних і  таких складних. До зустрічі, мій незабутній друже. Спасибі за десятки віршів не простих. 

.......

  • 21.11.10, 19:21
я відчуваю себе незахищеною(