хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про роль священиків у підтримці рашистської політики в Україні

Як зазначали світові ЗМІ, Вселенський патріарх назвав рпц відповідальною за війну рф проти УкраїниУ даній публікації розповідається про групу людей, яка відкрито підтримує російську загарбницьку політику в Україні, зокрема священнослужителів, і порівнює дві різні долі архієпископа Тараса Петранюка та митрофорного протоієрея Андрія Ткачова, які підтримують російську агресію. Іншими словами, підтримка російської загарбницької політики є зрадою нації та злочином проти України та її народу, і може створювати загрозу для національної безпеки України.

Російська агресія проти України триває вже більше восьми років. У цей час сформувалася група людей, які відкрито підтримують російську загарбницьку політику в Україні. Ця група включає не тільки політиків, але і релігійних діячів, зокрема священнослужителів.

Два приклади цих священнослужителів з різних релігійних конфесій – архієпископ Тарас Петранюк керуючий Тернопільсько-Бучацькою єпархією УПЦ/ПЦУ та митрофорний протоієрей Андрій Ткачов служитель московського храму – обидва родом із західної України – Ткачов зі Львова, а Петранюк з Коломиї, що на Франківщині – але мають різні долі.

Тарас Петранюк починав священнослужителем УПЦ Київського патріархату, де за рік після архієрейської хіротонії був заборонений у священослужінні за дії несумісні з поведінкою архієрея. Андрій Ткачов, впродовж 12 років служив як священик в Свято-Георгіївському храмі УПЦ (МП) на вул. Тараса Бобанича (колишня Короленка) пізніше, як ревний симпатик «руського міра» у 2014 році перебрався в росію звідки зараз навчає своїх прихожан, як правильно вбивати українців, а Тарас Петранюк будучи обвинуваченим в кримінальному провадженні за ст.190 ч.2 КК України – з приходом на Луганщину окупаційних військ рф у 2014 році підписує власноруч розписку, про співпрацю з «МВД ЛДНР» в інтересах «родіни» і отримує паспорт громадянина ДНР.

Доля Тараса Петранюка склалась гірше – російськи війська не захопили всю територію України, а тому цей «святий ждун» поки причаївся в Тернополі на Руській 22 в структурі УПЦ/ПЦУ.

Андрій Ткачов, перебуваючи в безпеці на території росії, навчає своїх прихожан, як правильно вбивати українців.

Підтримка російської загарбницької політики в Україні є зрадою нації та злочином проти України і її народу. Такі дії надзвичайно небезпечні і створюють загрозу для національної безпеки України. Священнослужителі, які підтримують російську агресію в Україні, злочинні та заслуговують на засудження.

Потрібно визнати, що українські священнослужителі мають велике значення для національної єдності та відстоювання національних інтересів. Вони можуть вплинути на громадську думку та переконання вірян і мають можливість відкрито виступати проти російської агресії та підтримувати національну безпеку України, але, як бути з тими кротами в українських рясах, такими як брати Петранюки – Назар, що служить в УПЦ МП і Тарас, що служить в УПЦ/ПЦУ?

Таким чином, потрібно взяти на озброєння проблему підтримки російської агресії в Україні священнослужителями та здійснювати заходи, які забезпечать національну безпеку України та захистять її територіальну цілісність.

А тим часом священик РПЦ Андрій Ткачов продовжує навчати своїх прихожан, як правильно вбивати українців, а Тарас Петранюк чекати… На думку отця Андрія, це треба робити з молитвою «господи помилуй». Відео з його повчаннями було поширено в соціальних мережах.

В уривку своєї проповіді, яка набула поширення в соцмережах, Ткачов зокрема говорить: «Є таке слово покаяння. Молитва повинна бути Богу. Як Суворов писав, без молитви шашку не оголювати, рушницю не заряджати. Наука перемагати з цього складається. Без молитви пакет градів не заряджати. Кожну цю сигару засовуєш ніби, господи помилуй, господи помилуй, господи помилуй. І так далі, і так далі, і так далі. І потім ух (хреститься), пшіуууу (зображає вибух). Не, тому що хочеться… але треба. Взагалі ми робимо в житті не те що хочеться, а те що треба. Є таке слово «треба».

Святослав Огренчук«Моє звернення до Патріарха Московського і всієї Русі Кирила та протоієрея Андрія Ткачова. Згадайте, отці, що відповів Христос Спаситель сатані, коли він запропонував йому весь світ у володіння, якщо Христос занепало вклониться йому: «Відійди від Мене, сатано, бо написано: «Господу Богу твоєму поклоняйся, і йому одному служи». Таку відповідь і ви мали дати володимиру путлеру, коли він просив у вас благословення та схвалення на геноцид українського народу».


0

Коментарі