хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Трошки інформації про поцілунки :)

  • 29.07.10, 18:15
Цiлуючись, людина почувається щасливою. А чи кориснi поцiлунки?
Загальновизнаним фактом є те, що поцiлунок це не лише задоволення, але й лiки.
Особливо корисно цiлуватися жiнкам пiд час трихвилинного поцiлунку людина втрачає 12 калорiй. А ще поцiлунок має
косметичний ефект злиття вуст приводить у рух 39 м'язiв обличчя, при цьому шкiра розгладжується i стає пружнiшою.
Поцiлунок навiть знеболює завдяки гормону ендорфiну. I чим палкiший поцiлунок, тим бiльше цього гормону видiляє
органiзм.
Цiлування може бути й антистресовою терапiєю, бо перешкоджає утворенню гормонiв стресу глюкокортикоїдiв. Переважно вони "винуватцi" високого
кров'яного тиску, пiдвищеного вмiсту холестерину, слабкостi м'язiв та порушення балансу iнсулiну.
Проте користі від поцілунку завжди більше, запевняють медики. Це й профілактика зубного карієсу, й підвищення адреналіну в крові, що позитивно впливає на психологічний стан.
Ідеальний поцілунок має тривати 3 хвилини, визначили лікарі, спостерігаючи за сотнею пар різного віку. А три 20секундних поцілунки зранку – запорука гарного настрою на цілий день.
Цілуючись не менше трьох хвилин, ви тим самим позбавляєте свій організм стресу та його наслідків. Затяжні поцілунки сприяють біохімічним реакціям, які знищують «гормони стресу».
Натомість виділяється «гормон щастя» – ендорфін. Тому любителі цілуватись – оптимісти і впевнені в собі люди.
А ось працівники Чиказького стоматологічного інституту вважають поцілунки профілактичним засобом проти карієсу, адже збільшується виділення слини, яка багата на сполуки фосфору і кальцію.
Лікарі з Товариства сексуальних проблем в ЛосАнджелесі встановили, що «затяжні» поцілунки позитивно впливають на нашу кровоносну систему. Адже під час цього пульс збільшується до 110 ударів за хвилину.
Це чудове тренування для серцевосудинної системи. Також учені дослідили, що після поцілунку легені починають працювати у посиленому режимі.
Приблизно 60 вдихів за хвилину, замість звичайних 20. Подібна вентиляція найкраща профілактика захворювання легень.
А доктор Ульф Бемінг з Австрійської академії загальної медицини стверджує, що поцілунок може замінити навіть ін’єкцію. Це і не дивно, в слині міститься багато бактерій, причому 80 відсотків з них є у всіх, а 20 відсотків – індивідуальні, які ми передаємо партнеру і отримуємо в подарунок від нього.
В результаті наша імунна система активізується, починає посилене виготовлення антитіл.
Група австралійських лікарів виявила в слині багато природних антибіотиків, які сприяють швидкому загоєнню ран.
Ці речовини, потрапляючи при поцілунку в організм партнера, прискорюють благотворний процес, приблизно таку ж дію має слина тварин, коли вони зализують собі рани.
У ФранкфуртінаМайні під час минулорічного конгресу німецьких лікарів, які обговорювали проблему знеболювання, не раз говорилось, що ніжні ласки і поцілунки дуже ефективно знімають біль завдяки своїй «відволікаючій» дії.
Правда, незважаючи на очевидну користь від поцілунку.

Жагучі поцілунки кращі ліки від депресії

Вчені головного відділення сексуальної терапії Relate (Велика Британія) дійшли висновку, що поцілунок кращий засіб для боротьби проти депресії.
На думку дослідників, поцілунок стимулює частину мозку, що виробляє ендорфіни (їх також називають "гормонами радості") у кров'яне русло, сприяючи тим самим появу позитивних емоцій.
Ендорфіни представники групи хімічних сполук, які природно виробляються в головному мозку та мають здатність зменшувати біль, аналогічно опіатам, і впливати на емоційний стан.
Саме ендорфіни викликають відчуття щастя, задоволення, радості, тому можуть бути гарною "протиотрутою" проти депресії. Виходячи з цього, вчені рекомендують побільше цілуватися людям, що бажають позбутися депресії.
Таким ефектом володіють лише жагучі, почуттєві поцілунки. Вони збільшують кількість адреналіну в крові, що провокує підвищення артеріального тиску та збільшення частоти серцевого ритму.

Поцілунок від болю та зморщок

Добре відомо, що найзнаменитіші з вінценосних коханців жили довго. Так, Катерина ІІ померла у віці 66 років, Август Саксонський також у 66 років, ну а неперевершений Казанова дожив до 73!
Щоправда, був один нюанс, відомий переважно їхнім партнерам, усі ці особи дууже полюбляли цілуватися!
Тож можна порадити й вам: цілуйтеся пристрасно, довго, а головне часто. І ви позбудетеся не лише стресів, але й багатьох хвороб. Закохані давно здогадувалися про це, а ось учені пояснили це явище зовсім недавно.
Канадські фахівці з Монреальського університету переконливо довели, що поцілунок з любов’ю гальмує утворення гормонів стресу й тривоги. А практикуючі медики давно вже рекомендують своїм пацієнтам, особливо хворим на гіпертонію та діабет, частіше цілуватися.
Німці начебто й не бідні люди, і ліків у них вистачає, але й вони туди ж: на одній із вчених рад запропонували долати больовий синдром... за допомогою поцілунків. Утім, мами маленьких діток це і так знають, але вчені тепер радять таким методом користуватися всім, ґрунтовно довівши, що саме поцілунок найкращі ліки від болю.
А дослідження, які проводилися в ЛосАнджелесі протягом десяти років, засвідчили, що від поцілунку навіть зморшки на обличчі розгладжуються й відбувається таке бажане схуднення. Не вірите? Але наполегливі дослідники підрахували, що під час цього чудесного дійства спалюється 3,8 кілокалорії і задіяно близько 40 лицьових м’язів. Тож цілуйтеся на здоров’я!

Поцілунки зранку продовжують життя на 5 років

Людина, яка цілує свого партнера кожного ранку, живе в середньому на 5 років довше за тих, хто цього не робить. До такого висновку дійшли англійські і німецькі психологи, провівши спеціальне дослідження.
На думку науковців, поцілунок може розповісти про людину і навіть її майбутнє.
Як пише італійська газета La Repubblica, вивчивши різні види поцілунків між сотнями добровольців, учені з'ясували, що близько 80% чоловіків і жінок нахиляють голову направо, коли хочуть поцілувати.
Це свідчить про те, що вони емоційніші за людей (20%), що схиляють голову наліво під час поцілунку. Психологи також запевняють, що поцілунки сприяють позитивному вирішенню проблем і труднощів.

Поцілунок із заплющеними очима.
Чому під час поцілунку люди заплющують очі? Над цим питанням замислився вчений із Сингапуру і запропонував власну гіпотезу. Отже, люди поводять себе так з трьох причин.
По-перше, ті, що цілуються, опускають повіки, аби уникнути надмірності почуттів, а по-друге, щоб не бачити доволі неприємного видовища – неприродних рис свого партнера. Третя причина, властива не всім, - це скромність. “Деякі вважають, що люди заплющують очі, щоб не ставити свого партнера у незручне становище, а самому сконцентруватися на відчутті близького контакту і кохання. Коротше кажучи, вони просто не бажають, щоб їм заважали”, - говорить вчений.

Види поцілунків:
Коли дівчина ледь торкається вуст коханого своїми, то це - номінальний поцілунок.
Якщо ж вона переборола сором'язливість і затримала свої вуста на нижній губі коханого, то це поцілунок боязкий.
Коли ж вона торкається язиком губ коханого, то це поцілунок торканням.
Ііндійські автори описують ще чотири види поцілунків. Коли дівчина, витягнувши губи, цілує коханого - це поцілунок прямий.
Якщо закохані торкаються губами, схиливши голову під кутом, це поцілунок під кутом.
Якщо хтось із закоханих однією рукою ніжно оповив голову партнера, а другою підтримує підборіддя, - це закинутий поцілунок.
Коли губи закоханих, жадібно зливаються, - це поцілунок притиснений.
Затяжний або ж міцний поцілунок - тоді, коли нижню губу беруть двома пальцями і міцно цілують.
Або така жартівлива гра. Закохані прагнуть піймати губами губи іншого. Якщо дівчині цього зробити не вдалось, вона вдає, ніби плаче, і пропонує партнерові повторити спробу.
За нової невдачі її вдаваний розпач повторюється, і коли партнер перестає пильнувати або задрімає, партнерка усе ж цілує його нижню губу, притримуючи її зубами. Це - перемога у грі, тому кохана від радощів заливається сміхом, дражнить партнера, пританцьовує і наспівує жартівливі пісні. Така гра можлива, коли у закоханих настає пора найвищої любові.
Коли в сні жінка цілує обличчя коханого, - це поцілунок безмежного кохання.
Поцілунок-бажання буває, коли закохані - він чи вона - цілують віддзеркалення одне одного у воді, в люстерку чи силует на стіні.
Взагалі ж треба пам'ятати таке: якщо вона цілує його, він повинен відповідати тим же. І навпаки.


А ви пам"ятаєте свій перший поцілунок? Відповіді пишіть в коментаріях.
7

Коментарі

анонім

129.07.10, 18:29

    229.07.10, 19:11

    а ще тришки не було? чому так стысло?!

      329.07.10, 19:14Відповідь на 2 від кЛевый дядька

      Незнаю

        429.07.10, 19:21Відповідь на 3 від clover1302

        Хтота видать ленивый писал....

          529.07.10, 19:36Відповідь на 4 від кЛевый дядька

          А что ещё информация нужна?

            629.07.10, 19:39Відповідь на 5 від clover1302

            Та ну канешнаш! А то так палюцки и цылавацца не научусь....

              729.07.10, 19:41

                829.07.10, 19:47Відповідь на 6 від кЛевый дядька

                43 года и целоватся не умеешь?

                  929.07.10, 19:50Відповідь на 8 від clover1302

                  Так этаж....грят: ВЕК живи, ВЕК- учись.....По ходу тока первый семестр кончаю....

                    1029.07.10, 19:51Відповідь на 7 від SkerorAsakura

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна