Профіль

Титіла

Титіла

Німеччина, Готтінген

Рейтинг в розділі:

відчуття неосяжне. воно є незрозумілим і диким для тебе.(part№2)

  • 01.03.09, 13:22


 бо... ти постійно зайнята своїми проблемами. але ні. це не причина зради. так ти себе заспокоюєш. тобі себе жаль. жутко всередині. бо ти уявила шо він обіймає її так само як і тебе, так само проводить пальцями рук по твоїй ніжій шкірі. а ти? ти не єдина хто його ласкає, хто відчуває його тепло. від цього тобі стає ше паскудніше. ти розревілася ше дуще ніби мала дитинка в якої відібрали ляльку з якою вона постійно гралася, з якою лягала спати і прокидалася, якій розповідала казки наніч, робила зачіски і шила одёжки... ти зжимаєш руки в кулак сильно-сильно. ти зла. лишилося взнати лише одне, ти злишся через те шо з тебе роблять дуру чи через те шо тебе поглинає думка шо ти сама у всьому винна бо і справді розумієш шо останнім часом він таки відійшов на другий план у твоєму "досконалому" житті. певно ти злишся по обох цих причинах. тобі страшно. це вперше з тобою. ти ніколи цього не відчувала. не відчувала зради. адже завжди в стосунках саме ти проганяла ілюзію щасливого хепі-енда в свого хлопця. ти захоплювала їх в свої руки. ти добивалася їх. і вони таки закskippedвалися. і тоді ставали твоїми рабами. робили усе що ти хочеш і тобі це набридало. бо ти добилася цілі. ти оволоділа ними.... приручила... і тому вони тобі уже не потрібні... жоден не навчив тебе кохати... цінити... дорожити... (далі буде...(с))

а ти мене любиш? ага :) (або любов поглядом дітей)

  • 01.03.09, 10:33


ми можемо у дітей повчитись, їх відвертості та спразі до нового та невідомого...цікаво слідкувати за їх думкою...все таки вона настала, пора весна...ех...в честь неї я виставлю думки діток про любов, любов+зміни=весна, просто арифметика...цікаво почитати дійсно :)

"Говорят, устами младенца гласит истина. То, что взрослые в силу определенных стереотипов, рамок приличия или правил этикета, не позволят себе высказать собеседнику, дети рассказывают не задумываясь. Интересно узнать, что же они, еще не обремененные «жизненной мудростью», думают о светлом чувстве любви… "

Ниже приведены высказывания детей, что отвечали на поставленный вопрос «А что такое любовь?»

Любовь - это когда девочка душится духами, а мальчик одеколоном, и они идут гулять и нюхают друг друга.
(Карл, 5 лет)

Любовь - это когда моя мамочка встречает папу, а он потный и пахнет, а она всё равно говорит, что он красивее Роберта Редфорда.
(Крис, 7лет)

Когда моя бабушка заболела артритом, она не могла согнуться и больше не могла красить ногти на ногах. Тогда мой дедушка стал делать это за неё всегда, даже когда у него самого руки заболели артритом.
(Ребекка, 8 лет)

Когда кто-то тебя любит, то он по-другому называет твоё имя. И ты знаешь, что твоему имени хорошо у него во рту.
(Билли, 4 года)

Любовь - это когда ты идёшь в Макдональдс поесть и отдаешь кому-нибудь больше половины своей жареной картошки, а у них за это ничего не забираешь.
(Крисси, 6 лет)

Любовь - это то, из-за чего ты улыбаешься, даже когда усталый.
(Терри, 4 года)

Любовь - это когда моя мама делает кофе для папы, и сначала отпивает чуть-чуть, а потом даёт ему, чтобы вкус был хороший.
(Данни, 7 лет)

Любовь - это когда всё время целуешься. Когда потом ты устаешь, всё равно ты хочешь быть вместе и ещё поразговаривать. Мои мама и папа вот такие. Они вообще так неприлично целуются.
(Эмили, 8 лет)

Любовь - это то, что бывает с тобой в ёлочной комнате на Рождество, если перестать открывать подарки и прислушаться.
(Бобби, 7 лет)

Если вы хотите лучше научиться любви, вам надо начать с друга, которого вы ненавидите.
(Никка, 6 лет)

Любовь - это когда ты говоришь мальчику, что тебе нравится его рубашка, а он тогда носит её каждый день.
Свежие статьи
(Ноэль, 7лет)

Я разрешаю моей старшей сестре дразниться, потому что моя мама говорит, что она дразнится, потому что любит меня. Ну и я дразнюсь на нашу маленькую сестричку, потому что я люблю её.
(Бетани, 4года)

Любовь - это когда мама видит папу в туалете и не думает, что это некрасиво.
(Марк, 6 лет)

По-правде нельзя говорить , если ты так не думаешь на самом деле. Но если ты так думаешь, то надо говорить много-много раз. А то люди забывают.
(Джессика, 8 лет)"

відчуття неосяжне. воно є незрозумілим і диким для тебе.(part№1)

  • 26.02.09, 19:09

...ти у місті. ти квапишся скоріше владнати свої справи по роботі. звонить мобільний. ти злишся бо як завжди не можеш найти його у своїй "сумочці-косметичці". а як находиш то втомлено зітхаєш бо розмова по телефону буде довгою. але водночас думаєш шо вбєш той клятий дорогий час поки будеш йти до місця зустрічі. ти рушаєш сміливою впевненою трохи незграбною ходою. ти нікого не помічаєш. ти вся в собі. і тільки голос в мобільному. але раптом твій погляд зупинився на парочці шо радісно йшли неподалік. вони щасливі. вони посміхаються. вони дарують один одному всілякі банальні романтичні ніжності. ти стоїш як статуя і тупо спостерігаєш за ними. очі бігають. ноги затерпли. дрож по тілу. серце калатає. мобільник давно вже в кишені... не виключений... але тобі все одно... ти забуваєш про всі справи. ти просто тупо захворіла. ти б нізащо в світі не повірила б якби тобі про це хтось розповів. ти йдеш... просто крокуєш... куди саме неважливо... ти поринула у роздуми... тебе охоплюють сумніви. ну як так? чому? защо? навіщо? сльозка капнула. бо ти згадала як ви з ним так само щасливо ходите "в обнімочку" по вечорам. а оказується то всьо фальш. і одразу згадуєш шо останнім часом тих вечорів стало все менше і менше бо... (далі буде...(С))

гра в життя....

  • 25.02.09, 21:59


в дитинстві багато хто грає в ігри, але то ігри є безобідні...що там зламав машинку ич ляльку....

ми виростаємо - граємось вже в ігри дорослі: в кохання, ненависть, біль, щастя.... самі створюючи проблему і героїчно її рішаючи...граються в життя, інколи так невимушено. інколи так трагічно...навколо безліч театрів та кінотеатрів, і майже кожному другому можна давати оскар....

"чи покохаю чи ні...ану перевіримо...." так багато хто думає, але при цьому про іншого учасника гри чомусь ні думки....

коли щирість і дійсно відчувається спрага до коханя, це такий величезний плюс що ви не уявляєте....

я сама гралась в цю гру, гра яка починалась з того що мені скучно і я перевіряла чи зможу закохатись...змогла ще й як, так що ніколи не забуду....гра програна, я залишилась з своїм коханням сам на сам...це глибоко щоб ніхто не бачив, але болюче...мені не потрібна жалість, я сама на це пішла...просто розумна людина вчиться на чужих помилках...ось і все

 

куди б це поїхати?

  • 25.02.09, 11:55

Юкрайна ранок добрий! ти вже не спиш я знаю..знаю бо  я не сплююююsad 

ось сьогдні рішила що хочу літа, хочу десь побувати в якихось куточках нашої країни, може хто підкаже куди варто їхати? чекаю настанов та цікавих ідей...

а загалом все ок, бо жизнь она коротка сволочь, і чим більше жаліємось на неї, тим менше вона нас хоче терпіти....,

гарно правда? і навіщо той закордон ;)

щастье? - не вопрос :)

  • 24.02.09, 08:59


ви колись думали що таке щастя? зара скажу тихо-тихо lolколи приходиш на роботу а тобі, пиши за свій рахунок до 2 березня  bazar дибілізм самий настоящій....будна моя з/п, вона ж не вина що в країні криза, ця подія на неї дуже вплине....

сьогодні в мене маленьке свято....тому має бути всьо доре, я сама собі його придумала і сама його буду святкувати :)

карочє нада щось роити,, чи то революцію чи то теракт, але так далі йти не може...чекаю пропозицій :)

не трогайте мене....

  • 21.02.09, 21:11


відчуваю гостру необхідність з кимось погиркатись, і як не дивно я знаю хто була б ідеальна кандедатура гр....задрав вже мене, вот я його заставляю мені писати? якого хрєна це робити? маєш собі свою дівку ну і сиди з нею, мене якого хрєна трогати...щоб похвалитись? ну фіг з тобою! я рада що тобі добре, мені ще краще....за.....в

привіт...а у вас як? все добре?

випробування на вірність! повчальна розповідь! Доброго ранку

  • 19.02.09, 09:47

Усім ранк добрий! Аяяяй яке сонечко за вікном) ось мені цікаво чи ви б хотіли провести своїй половині перевірку на вірність? чи б змогли піти на це? Ось вам одна історія, дочитайте, якщо не читали, повірте посміхнетесь! ОБІЦЯЮ!

"Я был счастлив! Я встречался с подругой целый год и в конце мы решили пожениться. Родители помогали нам любыми путями, друзья нас поддерживали. А подруга? Подруга была просто сказка! Единственная вещь, которая меня смущала - это ее младшая сестра. Ей было 20 лет, и она надевала мини-юбки и обтягивающие маечки с большими вырезами. Она всегда нагибалась, когда была возле меня, и демонстрировала свои трусики. Я уверен, что это была не случайность, так как она не делала такого больше ни перед кем.

В один прекрасный день ее сестра позвонила мне и попросила, чтоб я пришел и посмотрел на свадебные приглашения. Когда я пришел, она была одна. Она мне сказала, что скоро я буду женат,но у нее есть чувства и желания ко мне, которые она не в силах преодолеть. Она сказала, что хочет заняться любовью со мной только один раз, перед тем как я поженюсь. Я был ужасно удивлен и не знал, что ответить.

Она сказала: "Я поднимаюсь наверх, а ты, если хочешь, просто поднимись ко мне и возьми меня". Я был шокирован. Я застыл в удивлении, пока она поднималась по ступенькам. Когда она поднялась наверх, она сняла трусики и кинула их мне. Я постоял немного, потом развернулся и направился напрямик к входной двери. Открыл дверь, вышел из дома и направился к своей машине. Мой будущий тесть стоял на улице, со слезами на глазах он меня обнял и сказал: "Мы очень рады, что ты прошел наш маленький тестик. Теперь мы точно знаем, что нету более подходящего мужщины для нашей дочери! Добро пожаловать в нашу семью!" Мораль рассказа: Всегда оставляй презервативы в машине..." (с)

про добро і зло

  • 18.02.09, 18:23

ти вмієш сміятись очима? 

хтось колись думав, про ті добрі вчинки які зробив?  важко згадати? чи ні...

як думається чого більше добра чи зла?

а хочш навчитись сміятись очима, це просто, дуже просто....але не кожен хоче навчитись


90%, 9 голосів

10%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

привіт дорогі озабочені україннці! ;)

  • 17.02.09, 09:15

якби таку погоду декілька днів назад я би вбилась :)

ранок добрий! як воно там? нормально?

слухаю гороскоп сексюальний :)іііі..... бу жах :( я ніколи не брешу і всьо кажу що мені не подобається...не правдий гороскоп!