хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Ох, та ми це знаєм, за 100 років неодин раз був вибух в головах

Ох, та ми це знаєм, за 100 років неодин раз був вибух в головах Карпацьких людей на Закарпатті , типа сепаратизм , деверсанти, типа перебудова, реформи в жменю.
- Але цей вітчим і мачуха місто Київ Рада із "Кабінетом Міністрів, їхня столиця у мене в кармані лижить .
- А про півострів К-рим, тобто автономна республіка Крим, згідно "Коньституції", неодна вона має таку наркоту в душі за 30 років на землі ,окуповані тереторії .
- Є приклад за нинішню Словакію, нажна революція аж 4 рівно роки, вона межує із столицею Ужгород, також країна "Катар", і країна Чорногорія, бувша Югославська республіка Боснія і Герциговина, багато нині старих людей державних знає за "Авганістан" у (Радянські часи) і т.д.
- Нині "Карпатцький регіон", має буквально спеціальний статус-протекторат, тобто часткову це неповну залежність, підкорення від Києва на основі "Конституції" не України.
- Це просто написати в в інеті , буде якимось тупим, пустим смислом зовсім а нащо просто так аби було,аби лиш гроші угу,йо,йо лиш це в капець можна запхнути , по радіо,телебаченню, преса одним словом це буде точно ця інформація розголошена . 
0

Коментарі