хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

© Ось я дуже легко і просто розгадав такий кросворд !!

Дуже легко і просто  можу довести, що я є буквально природній юдей,тобто генетичний юдей  з дитинства.
Ось наприклад є юдейсько-грецькі декілька імен (Павло, Петро, Іван, Степан, Микола, Михаїл, Адам, Аврам, Мойсей, Йосип, Марія,Марта,Єлизавета) і т.д. ці державні почувши це, одразу затоптують це ,бо їм невигідно визнавати їх цю Церкву, тобто буквально Ізраїль, саме ця політика має юдейське походження.
Ось я розділю декілька слів ,так само , як Йосип , який розгадав загадки, та він  управляв Єгиптом успішно, його призначив сам Король фараон, і наголосив йому, ти підімною ,тобто менший за мене.  
Ось саме це слово наприклад : даю гроші міським Громадам, гром-адам, тобто розділю чи відокремлю це слово гром і адам, мають юдейське чи єврейське походження ці слова , дані божому чоловікові, як вождю і пророкові Мойсеєві, який написав тору 5 книг Закону.
 Слово (паспорт) пас-порт, тобто подай у корабельному порту свій пас-порт ,тому хто стояв на палубі біля берега корабля, він провіряв і записував хто куда пливе , тобто розділю і відокремлю це слово то в цьому слові є прямолінійне походження того , що відбувалося в житті і воно саме повязано із тим випадком, що стався , тобто тією подією і тому воно має таке походження назва того слова.   
Громада, ось розділю, відокремлю це слово : наприклад я гром-ада,слово гром є природнім явищем воно створено Богом Отцем таку річ і ад, так само і створено і названоце  божими пророками я володар ада, слова мають божествене походження від юдейського народа .   
Слово документи, також розділю і відокремлю, доку - менти, менти доку ви ідете , доки видим доти ідем, ми собі знаєм доку нам можна іти ,тай коли ,агаааа. 
Адвокат, також відокремети і розділити це слово,то аж смішно виходить, що як воно таке є  у цьому словові  закладена політика.
Ад-во-кат, недивно, що він може спасти тебе від тюрми або нехоче чи неможе спасти тебе від тимниці .
Чому він може бути во , адвокат, а що він кат, та він в деякій мірі грає роль ката, який судит тебе правдиво по всім статтям, а що означає ад, це слово повязане із мукою,тобто це коли важко,трагедія,хата згоріла або інша , яка трагічна проблема і прихолить, тобі на спасіння адвокат.
Без прикола жізнь невесьола, ага, ахааа. 
Ну шо довів, доказав, то давай гоніть бабки, ой небуду, шо то є, ану киш.
0

Коментарі