хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Хто заставить вас іти до Церкви??

Чи хтось повинен слухати саме цього наказу або поради, іти до Церкви щотижня, звичайно що ні ???

- Ким би ти не працював , або по іншому кажуть , хто б ти не був є один Закон для всіх країн світу , який ґрунтується на слові Бога Отця Саваот .

- Я йду до Церкви ,чи ходи зі мною до Церкви, ми щотижня ходим, це в принципі трохи хитрий спосіб заставити людину , але ніхто з батьків ,чи родичів ,братів і сестер не може тебе заставити чи примусити ходити до Церкви щотижня , це заборонено людину заставляти іти до Церкви , якщо вона не хоче .

- Може бути будь-яка причина, ти ходиш в школу чи в начальний заклад ,тобі потрібно готувати уроки , в принципі сьогодні неділя ранок 10 година і ти собі маєш свою роботу .

- Може бути інша причина ти погано почуваєшся , щось недобре на душі чи тривога, трохи захворів є насморк , можливо ти розчарований бо не маєш роботи , чи хтось у родині помер, попав в аварію, немає значення, яка у тебе проблема, хочеш ідеш а хочеш не ідеш, виходить не виходить дивишся сам, і приймаєш рішення сам .

- Ніякий Пастор громади не рішає їхні проблеми ,які є у сім’ї ,чи у тебе . Вони не оформляють зарплату людям у Церкві , ні пенсію , ні соціальну допомогу , ні документ ніякий не видають ,то як вони тоді зможуть казати людям , що потрібно в Церкву ходити , бо якщо не будеш щотижня ходити ,то Бог Отець не благословить тебе , або щось подібне до цього .

- Отже куда хочеш туда ідеш ,або нікуди не йдеш ,вибір у твоїх руках ,виходить чи не виходить ,можливо я по неділях працюю , і т.д.

- Якщо є свято Пасха, Різдво ,і т.д., то багато людей ідуть бо Свято. Якщо ти рідко ходиш, то це твоя справа, і ніхто тебе за це не може докорити, чому , бо він тебе фінансово не забезпечує, робота є робота.

- За це можна подати у Суд , скаргу ,що ти мене заставляєш ходити до Церкви часто . 

- Немає проблем сьогодні звернутися до адвоката , який проконсультує, що прихід до Церкви не є робота , бо тобі зарплату не платять.

- Ти в першу чергу дивишся на себе і на свою сімю ,щоб тобі було добре , вірно робиш Бог сам Бог Отець, про це каже через свого сина , що посієш то і пожнеш .

- Якщо є бажання помолитися ,то молися собі дома ,чи де вибереш собі місце , читай собі дома, чи де хочеш ,твоє діло .

© Наказ від Верховного Первосвященика , Голови Церкви , Лорд Володимира Мик .

1

Коментарі

123.10.19, 13:59

маланцем можеш ти не бить, но по-маланскі жить абязан!

    223.10.19, 14:40

    1. Библия называет церковью Тело Христово! сообщность всех принявших Его жертву. А не здание! Тоесть в церковь не ходят и выходят по выходным. Но есть также догма о собрании в первый день недели. В Воскресенье. И Сын пишется с большой буквы.

      323.10.19, 16:24

      Через весь текст проходит основной мотив - церковь это церковь, а я это я.
      Церковь это не изба с крестом на крыше, этопрежде всего люди, которые участвуют в христианской жизни.

        423.10.19, 16:37

        Ох уже ці ужгородські барони!

          523.10.19, 17:31

          Я сам собі - Церква

            623.10.19, 18:28

            Це що за секта? Що за первосвященник такий?