хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Витрата палива!


                                                                 **Тема : При якій швидкості на трасі витрата палива буде менше .

- Автомобільна подорож - це справа вельми витратна. Потрібно, купити всі необхідні рідини, бажано перевірити автомобіль на СТО, для виключення будь-яких поломок, і звичайно ж заправиться.

- Що відносно останнього пункту, то водії розуміють, що це вимагає паливо зараз досить дороге. Тому варто знати, який швидкісний режим на трасі досить економічний.

- Звичайно ж витрата палива залежить не тільки від числа обертів, але і від потужності автомобіля, його маси, рельєфу місцевості та інших факторів. Цей показник буде для різних автомобілів відрізняться. 

- Але, варто уточнити, що витрата підвищується зі збільшенням числа обертів колінчастого вала двигуна, і чим транспортний засіб важче, могутніше і динамічніше, тим більше палива йому потрібно. 

- Тому, потрібно в першу чергу їздити спокійно, намагатися тримати одні обертів без зайвих прогазовок, різких стартів і іншого, що впливає збільшення потужності під час руху.

Для бензинових моторів добре, коли число оборотів в хвилину обмежувалося діапазоном в 2-2,5 тис. Для турбодізельного двигуна оптимальний діапазон нижче - від 1,5 до 2 тис. Обертів на хвилину. 

Приблизно у різних автомобілів це буде швидкість від 75 до 90 км на годину. 

- Виходить, що це найекономічніший режим в плані розтрати пального.

  https://sites.google.com/site/tmonlainhazetanashameta/home 

  © Informuie onlain pres-sluzhba "Nadderzhavnoho Korolivstva", 10.07.2019 


0

Коментарі