хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дрогобицька книга рекордів Гінеса поповнилася

  • 16.02.10, 09:51

   До Дрогобицької книги рекордів Гінеса занесли листа, у якому посадовці просили жителів міста почекати з відловом собак до кращих часів

Дрогобицький міський голова Микола Гук доручив занести до міської книги рекордів Гінеса третій запис про відповідь посадовців комбінату міського господарства на звернення, у якому була висловлена просьба вжити заходів щодо відлову бродячих собак.

«Люди написали листа з надією на допомогу, однак так її і не дочекалися. Відповідальні особи спрацювали за принципом «Ти, малий, скажи малому». З цією практикою пора закінчувати», - зазначив Микола Гук.  У відповіді на звернення громадян, зокрема, зазначено: «Повідомляємо Вас, що у зв’язку з основною щорічною відпусткою з 17.12.2009 р. та листа департаменту міського господарства про тимчасову відміну роботи з 20.01.2010 р ловця бездоглядних тварин по причині обмеженого фінансування пропонуємо продовжити розгляд та виконання Вашого письмового звернення».

Нагадаємо, міська книга рекордів Гінеса була створена за дорученням міського голови Миколи Гука. Першими її поповнили факти про працівника комунального підприємства, який не ходив у відпустку 13 років та запис про відповідь на листа, яку чиновники готували більше ніж 1,5 року.

 

2

Коментарі