хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Через морози у Дрогобичі призупинили навчальний процес

Учора, 25 січня, перший заступник Дрогобицького міського голови Петро Суда провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому заслухали інформацію про ситуацію, яка склалася у Дрогобичі, Стебнику у зв’язку з сильним пониженням температури повітря. Розглянувши це питання, комісія вирішила прийняти до відома, що при зниженні температури повітря в період вихідних днів 23-24 січня, надзвичайних ситуацій на підпорядкованій території не виникло. Констатували, що через різке зниження температури повітря  перевищено вибрані ліміти на тепло, газ, електрику, водопостачання. Вирішено звернутися до Львівської облдержадміністрації з проханням збільшити ліміти. Також комісія вирішила на період низьких температур заборонити проведення масових заходів на відкритому повітрі. Державні заходи проводити у закритих приміщеннях.  Відділу освіти у звязку з сильним пониженням температури повітря, яке передбачається до 28 січня, призупинити навчальний процес:

- у Дрогобицькій гімназії – до 28.01.10;

- у молодших класах загальноосвітніх шкіл – при температурі повітря -20;

- у старших класах загальноосвітніх шкіл – при температурі повітря-25;

Вчителям продовжити роботу та забезпечувати навчальний процес з дітьми, які все-таки прийшли до школи. Учнів молодших класів доправляти додому у супроводі батьків. Окрім цього, забезпечити безперебійне електро-, водо-, теплопостачання, харчування у навчальних закладах та дошкільних дитячих установах.

Керівникам міських спеціалізованих служб доручено не допускати виходу з ладу систем життєзабезпечення населення. Організувати роботу щодо недопущення загибелі та обмороження людей доручено командирові шостого спеціалізованого регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Р. Артимовичу, начальникові МВ ГУ МВС України у Львівській області М. Заріцькому, начальникові відділу охорони здоров’я А. Шевкеничу. Директорів будинкових управ зобов’язано проводити щоденний обхід території та підвальних приміщень. При виявленні безпритульних осіб доставляти їх до притулку «Назарет» (с. Рихтичі). Відділ охорони здоровя виконавчих органів Дрогобицької міської ради має вжити всіх заходів щодо забезпечення потрібного температурного режиму у медичних закладах. КП «Дрогобичводоканал» доручено забезпечити достатній тиск води в системах міських водозаборів.  Фінансове управління Дрогобицької міської ради та Дрогобицьке управління державного казначейства ГУ ДКУ у Львівській області зобов’язано з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій на підпорядкованій території забезпечити проведення проплат для придбання паливо-мастильних матеріалів та піскосуміші, запаси яких закінчуються.

1

Коментарі

Гість: Wildcat+

126.01.10, 10:35

Опять Юля виновата?